40 év, 40 történet | Az élet értelme

40 év, 40 történet | Az élet értelme

Ilona szerint az élet értelme, és ami boldoggá teszi az embert, legfőképp őt, az alkotás, az értékteremtés öröme, hogy nyomot hagyjunk magunk után.

Ilona szerint az élet értelme, és ami boldoggá teszi az embert, legfőképp őt, az alkotás, az értékteremtés öröme, hogy nyomot hagyjunk magunk után. Legnagyobb öröme a fia, Roy és unokái, akik az élet folytonosságát biztosítják.

Roy mentora, Ilonáék barátja, Kiss János mondta még a kilencvenes években, hogy szerinte Ilona egy dinasztiát fog építeni itt Magyarországon, egy dinasztiát, ami egyedülálló lesz.

Roy feleségével, Lídiával együtt mindent megtesznek azért, hogy gyermekeik rálépjenek a sárga köves útra, és eljussanak a Gasztronómia Birodalmába.

Tatjána, Anasztázia, Konrád és Viktor ebben nőnek fel, a vendéglátással lélegeznek.

Ilona és Péter csodálatos örökséget hagy Roy-ra és az unokákra, és ez nemcsak a családi vállalkozásra, hanem arra a mentalitásra, világnézetre is vonatkozik, ami a család és a vállalkozás életét is végigkíséri.

Roy és Lídia nem titkolt vágya, hogy az az érték, amit ebben a rohanó világban közvetíteni próbálnak a gyerekek felé, nyitott szívre talál, és megélik még, hogy nem csak gyerekeik, de unokáik is a családi céghez csatlakozzanak.

A próféta szóljon mentorukból

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café