4 ok, amiért mindenképp próbáld ki Jamie Oliver éttermeit!

4 ok, amiért mindenképp próbáld ki Jamie Oliver éttermeit!

Hagyományos, rusztikus olasz konyhák egy kis Jamie-s csavarral, ahol különtermeinkben, fedett teraszainkon személyre szabott rendezvényeket is tarthatsz.

 

 

1. Jamie Oliver ételei

Minden ételünket Jamie saját maga fejlesztett ki: a hagyományos, rusztikus olasz konyhát egy kis Jamie-s csavarral spékelte meg. 

2. Pesten & Budán

A Budai Várban találod a Jamie Oliver's Italian éttermet hiteles olasz előételekkel, főételekkel és tésztákkal.

A pizza őrülteknek ajánljuk a pesti belvárosban, a Gozsdu udvarban lévő Jamie Oliver's PIzzeriánkat. 

3. Az olasz konyhát mindenki szereti!

Fantasztikus olasz ételek, ellenőrzött forrásból érkező alapanyagokból. Szabadtartású húsok, frissen, helyszínen készített tészta, ízletes zöldségek, saját farmon termett olajbogyó és csodálatos desszertek!

4. Különterem

Mindkét Jamie étteremben rendezvényekre is tökéletes különtermem található, akár 25 főig ültetett vacsorákra is alkalmasak. 

Rendezvnyek Jamie Oliver éttemeiben

JAMIE OLIVER'S ITALIAN

Hiteles és őszinte olasz gasztronómia egy kis Jamie-csavarral, mindez a Budai Várban! 25 fős különterem és pezsgő környezet vár!

Rendezvények a Jamie Oliver’s Italianben

JAMIE OLIVER'S PIZZERIA

A belváros legjobb helyén, a könnyen megközelíthető Gozsdu udvarban várunk két leválasztható, télen is fűtött terasszal. Tartsd itt céges bulidat!

Rendezvények a Jamie Oliver’s PizzeriabanKapcsolódó

maszkviseles

Maszkviselési tájékoztató

2020. november 2-tól a vendéglátó egységekben kötelező a maszkviselés a vendégeknek is!

Tovább
Budai Vár látkép

Látnivalók, nevezetességek és programok a Budai Várban

A Budai Vár rengeteg látnivalót, programot és lehetőséget kínál családoknak, pároknak, baráti társaságoknak is. Múzeumok mellett időszakos kiállítások, a leglátogatottabb helyek mellett (mint a Budavári Palota, a Mátyás templom és a Halászbástya) további nevezetességek, középkori műemlék épületek, eredeti macskaköves utcák, rengeteg érdekes történelmi látnivaló található a várban. Csendes, turistáktól most mentes környezet, valóban igazi felüdülés most a Budai Vár, nem csak vidékieknek, de akár budapestieknek is egy kiszakadás lehet a hétköznapokból. Időutaznál a Budai...

Tovább
Legjobb budapesti étterem

Legjobb budapesti étterem: ezeket az éttermeket érdemes meglátogatnod!

Az étterembe járás nem csak az ételekről szól! Persze a minőség, a modern konyhai eljárások, a szívből-lélekből jövő íncsiklandó ételek is alapnak számítanak, de mi a Zsidai csoportnál hisszük, hogy az étterembe járás ennél jóval több. A nagybetűs Vendéglátás, a gasztronómiai élmények ott kezdődnek, hogy nálunk minden Vendég különleges bánásmódot érdemel! Fedezd fel Te is a legjobb budapesti éttermeinket, és éld át azt az élményt, amiért oly keményen mégis hatalmas szeretettel, tisztelettel dolgozunk!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria