RockNRolla általános tájékoztató

RockNRolla általános tájékoztató

A RockNRolla a Spíler Buda új sorozata, amely kéthetente jelentkezik. Egy buli, ahol igazából önmagad lehetsz, semmi sem kötelező és mindent lehet. Látogass el hozzánk!

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

Az eseményen limitált számban érhetőek el asztalaink és ezeket csak előre foglalással tudják biztosítani. Az asztalfoglalás egy VIP státusszal jár, ami magában foglalja a következőket: egy dedikált VIP részen foglaljanak helyet állandó felszolgáló jelenléttel, a férfiaknal a belépést (2.500Ft/fő) és a welcome italt. Jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Mom Gasztronómia Kft. által alkalmazott adatvédelmi, adatkezelési elveket, és a társaság adatvédelmi, adatkezelési politikáját, amelyet a társaság, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el. Cégünk a foglalások kezelésével kapcsolatban különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”) rendelkezéseit.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a foglalást 50.000Ft előleg befizetés után tudjuk garantálni. Az előleg teljes összege lefogyasztható, a végszámlából fennmaradó összeg a helyszínen kerül rendezésre bankkártyás vagy készpénzes fizetéssel. Amennyiben az előleg befizetéséről számlát szeretne, kérem a számlához szükséges adatokat (Név, Cím, Adószám) küldje el a janos.homonnai@spilerbuda.hu email címre és 3 munkanapon belül elektronikus formában küldjük a számlát. FOGLALÁSI

 

KÖTELEZETTSÉG

A Foglalással egyetért, és garantálja azt, hogy az online asztalfoglalás szolgáltatást kizárólag asztalfoglalás céljából használja, és megtiszteli az éttermünket azzal, hogy a lefoglalt időpontban megjelenik. A Spíler Buda fenntartja a jogot, hogy késés esetén az asztalt másnak kiadja.

 

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az esemény előtt legalább 48 órával történő lemondás esetén az előleg teljes összege visszatérítésre kerül. Az esemény kezdedétől számított 48 órán belül történő lemondás esetén az előleg 50%-ban kerül visszetérítésre. Az esemény jellegére való tekintettel a foglalásokat 30 percig tudjuk tartani, ezután az asztal nem tartjuk és más foglalhatja el, ezesetben az előleg összege nem kerül visszatérítésre.
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café