Rendezvény ajánlatkérés

Laci legénybúcsúja Budapesten: inspirációként, ha Te is szervezésben vagy!

Laci legénybúcsúja Budapesten: inspirációként, ha Te is szervezésben vagy!

Legjobb barátod, haverod nemrég feltette a nagy kérdést barátnőjének? Ha a válasz IGEN volt, akkor nagy eséllyel most rád hárult a legénybúcsú szervezésének izgalmas feladata! Mutatunk egy példát inspirációként.

Legjobb barátod, haverod nemrég feltette a nagy kérdést barátnőjének? Ha a válasz IGEN volt – és miért ne lett volna az – akkor nagy eséllyel most rád hárult a legénybúcsú szervezésének izgalmas feladata! Ha kéne egy kis inspiráció, engedd meg, hogy elmeséljük Laci legénybúcsú(jának publikus) részét! 

Legénybúcsú Budapesten, frekventált helyen

Dominik, Laci gyerekkori haverja az esemény előtt néhány hónappal vette fel velünk a kapcsolatot először legénybúcsú helyszínt keresve barátjának. 


Bár a fiatalos és vagány csapat szerette volna nyakukba venni a várost és egy vérbeli bulizós legénybúcsút tartani, úgy döntöttek, alapozásként szeretnének összejönni valahol zárt körben, csak a haverok – ahol az est kezdeteként evés-ivás, ünneplés a program. 


Mivel a tervek szerint az éjjelt már a városban barangolva töltötték a fiúk, a Spíler Shanghai Secret Bar-ra esett a választásunk, hiszen innen tényleg csak lépés az éjszakai élet! 
 

 

Laci legénybúcsúja Budapesten: meglepetésekkel és ajándékokkal

Dominik olyan lendülettel szervezte meg a legénybúcsút barátjának, amit sokan megirigyelnének. A klasszikus legénybúcsús játékok mellett előkerültek Laci gyermekkori, és fiatal felnőttkori fotói (amelyen már menyasszonya is megjelent) emlékként, majd a résztvevők vicces ajándékokkal halmozták el az ünnepeltet. 


A fotók vetítéséhez Dominik projektorunkat is igénybe vette: egy frappáns összeállítást vetített rajta a vacsora előtt.

 

Ételek és italok Laci legénybúcsúján, Budapesten

A vendégek megérkezésekor természetesen mindenkit welcome drink-kel kínálatunk, ezúttal Laci kedvence, a vodka-szóda került elő repertoárunkból.

 

A vacsora és az italok árát a barátok együtt dobták össze, ételként az egyik finger-food csomagajánlatunkra esett a választás, amely tökéletes választás egy bulis este előtt: könnyű ételek, de mégis – a vodka-szóra alá nem árt valami szilárd :)

 

A későbbiekben az asztalokra is vodka-szóda került főként – amely az előre megbeszélt italcsomag részét képezte, de természetesen igény szerint a vendégek saját költségükre bármit kérhettek bárunkból. 

 

Legénybúcsú Budapesten, bemelegítő játékokkal és hajnalig tartó bulival

A vacsora után a Laciék még nálunk megkezdték a mókás legénybúcsús játékokat is kihívásokat, aztán amikor a hangulat már kellőképpen felfokozódott úgy döntöttek, nyakukba veszik a várost. A többi játékhoz és kihíváshoz már szükség volt lányokra is! :)


Gratulálunk Laci, nagyon sok boldogságot kívánunk Neked! 

 

Amennyiben Te is egy hasonló alapozást -vagy akár egy teljes party-t – szerveznél meg a Spíler Shanghai Secret Bar-ban, kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi form kitöltésével. 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's PizzeriaKapcsolódó

Esküvőszervezés a karantén ideje alatt

Esküvőszervezés a karantén ideje alatt: hozd ki a legtöbbet ebből az...

Ez az időszak – bár valóban az esküvő megtartására és a bejárásokra nem alkalmas – rengeteg szuper lehetőséget tartogat számodra is. Az alábbiakban felsoroltunk 5 dolgot, amit érdemes elvégezned a karantén ideje alatt is – hogy a zárlatok feloldásával a lehető leghamarabb rendezhesd meg életed Nagy Napját!

Tovább
Céges vacsora a Spíler Budában

Céges vacsora a Spíler Budában: ismerd meg a Pfizer gyógyszeripari cég...

Semmi sem mutatja be jobban egy rendezvényszervező csapat kompetenciáit, mint az, hogy milyen rugalmasan képesek megszervezni egy céges vacsorát, amelynek természetesen számos követelménye van. Büszkék vagyunk kollégáinkra, hiszen mindig, minden helyzetből kihozzák a legjobbat Vendégeink őszinte örömére! Így történt ez a Pfizer gyógyszeripari cég dolgozóinak rendezett céges vacsora alkalmával is, amelyre a Spíler Budában került sor.

Tovább
Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

2018 őszén a Baltazár Grill hangulatos, macskaköves terasza egy különleges eseménynek adott otthont: az országos Vespa találkozó egyik fontos mérföldköveként szerepelt. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria