Rendezvény ajánlatkérés

Baráti összejövetel Budapesten, zárt körben: ismerd meg András történetét

Baráti összejövetel Budapesten, zárt körben: ismerd meg András történetét

A nagy visszatérés remek alkalmat biztosított Andrásék számára egy baráti összejövetelre Budapesten. Természetesen az egymást oly rég nem látott barátok zárt körben szerettek volna ünnepelni – így ezt valósítottunk meg.


A nagy visszatérés remek alkalmat biztosított Andrásék számára egy baráti összejövetelre Budapesten. Természetesen az egymást oly rég nem látott barátok zárt körben szerettek volna ünnepelni – így ezt valósítottunk meg. Ismerd meg Andrásék történetét és a baráti összejövetelt Budapesten, amit nálunk szerveztek!

Meglepetés baráti összejövetel Budapesten: welcome party Andrásnak

András három éve költözött külföldre munkavállalás miatt, mára azonban honvágya, és az itthoniak hiánya meggyőzte őt arról, hogy hazatérjen – barátnője nagy örömére. A hazaérkezés tiszteletére András barátnője Zsuzsa, és közelebbi barátai egy igazi welcome party-t, baráti összejövetelt álmodtak meg, amely természetesen meglepetés volt az ünnepelt számára. Megkeresésüket követően rövid beszélgetés után megértettük, hogy egy zártkörű, akár hajnalig tartó bulin szeretnék üdvözölni barátjukat, így a Spíler Shanghai Secret Bar-ját ajánlottuk számukra baráti összejövetel helyszínként, amelyre azonnal lelkes igennel válaszoltak – és meg is kezdődhetett a szervezés.

 

A baráti összejövetel helyszín kiválasztásakor fontos szempontok

Zsuzsa a város egy frekventált részén lévő helyet álmodott meg a baráti összejövetel helyszínéül a régi idők emlékére, ám ahhoz ragaszkodott hogy a baráti társaság zárt körben tudjon ünnepelni. A party-n 30 fő vett részt, és további fontos szempont volt, hogy saját bárral rendelkezzen a helyín – így esett választásuk különtermünkre, a Spíler Shanghai Secret Bar-ra. 

 

Ételek és italok a baráti összejövetelen, Budapesten

A 30 fős társaság számára Zsuzsa a welcome drink-et állta, a többi fogyasztást a vendégek maguk törlesztették – kivételt képzett ezalól természetesen az ünnepelt András, aki lefogyasztható vouchereket kapott barátaitól.
A visszatérés megünneplésére a klasszikus magyar itallal koccintottak: az előrendelt pálinkamennyiség hamar elfogyott, de természetesen igény szerint bárunkból érkezett az utánpótlás.

 

Bár a szervezéskor Zsuzsa az étkezésre nem tervett, az egész estés, italozós bulira munkatársaink javaslata alapján mégis megrendelték egyik finger-food csomagunkat, ami jó választásnak bizonyult. 

 

Hajnalig tartó baráti összejövetel Budapesten 

A finger-food csomag elfogyasztása után a csapat új erőre kapott, és kezdetét vette az igazi buli! A jó hangulatról DJ gondoskodott.

 

Üdvözlünk újra itthon, András! Reméljük a jó hangulat egész évben elkísér majd :)

 

Szeretnél Te is hasonló baráti összejövetelt tartani Budapesten, zárt körben? Akármilyen alkalomról is legyen szó, várjuk megkeresésed! Az alábbi form kitöltésével kérlek, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 Kapcsolódó

Meglepetés születésnapi party Budapesten

Emese meglepetés születésnapi party-ja Budapesten, zártkörű rendezvény...

A születésnap – főként, ha egy olyan szép, kerek számról van szó mint Emese esetében – kiváló alkalom az ünneplésre. Így gondolta ezt Emese (30) vőlegénye Feri is, aki menyasszonyának meglepetés születésnapi party-t rendezett Budapesten, a Spíler Shanghai Secret Bar-ban! Mutatjuk az ő szülinapi bulijuk részleteit inspirációként, ha Te is hasonlót szerveznél.

Tovább
Laci legénybúcsúja Budapesten

Laci legénybúcsúja Budapesten: inspirációként, ha Te is szervezésben vagy!

Legjobb barátod, haverod nemrég feltette a nagy kérdést barátnőjének? Ha a válasz IGEN volt – és miért ne lett volna az – akkor nagy eséllyel most rád hárult a legénybúcsú szervezésének izgalmas feladata! Ha kéne egy kis inspiráció, engedd meg, hogy elmeséljük Laci legénybúcsú(jának publikus) részét! 

Tovább
Házassági évforduló Budapesten

Házassági évforduló Budapesten: Anikó és Péter története

Bár hagyományosan a házassági évfordulót a pár egy romantikus vacsora keretein belül, kettesben ünnepli meg, egyre nagyobb teret nyernek a kifejezetten erre az alkalomra szervezett bulik, események is.

Tovább

21 Magyar Vendéglő

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: 2018. december 11.

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Baltazár

Jó helyen, kellemes környezetben

Értékelés időpontja: 2018. június 25.

A Várnegyed északi szegletében, jó pár látnivaló közelében helyezkedik el, így itt megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz a további túrához. Különösen a teraszt kedvelem.

Jamie’s Italian Budapest

6000 Kecskemét,Szigliget u 8

Értékelés időpontja: 3 nappal ezelőtt

Nagyon finom ételek, a koktélok is kitűnőek!Nagyon kedves és profi kiszolgálás.Mindenkinek tudom ajánlani.

Pierrot

Esküvö

Értékelés időpontja: 2018. augusztus 25.

Fiatal pár vagyunk, szük családi körben ünnepeleltük meg esküvönket a Pierrot étteremben. Elegáns, romantikus hangulatú éttermet kerestünk kerthelyiséggel, de a szépségen kívül a hangsúly a helyszínkiválasztásnál az ételeken...

Spíler Original

Köszi Zoli!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

Sziasztok! Csak magamat tudom ismételni a cím után: köszönöm Zolinak a gyors, zökkenőmentes s barátságos kiszolgálást! Csak így tovább! :)

Spíler Shanghai

Zoli⭐️💪🏻

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A kedvenc helyem Budapesten. Évek óta ide viszem a barátaimat és a párommal is ide járunk. Zoli a legjobb az itt dolgozók közül!


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria