Rendezvény ajánlatkérés

Baráti összejövetel Budapesten, zárt körben: ismerd meg András történetét

Baráti összejövetel Budapesten, zárt körben: ismerd meg András történetét

A nagy visszatérés remek alkalmat biztosított Andrásék számára egy baráti összejövetelre Budapesten. Természetesen az egymást oly rég nem látott barátok zárt körben szerettek volna ünnepelni – így ezt valósítottunk meg.

A nagy visszatérés remek alkalmat biztosított Andrásék számára egy baráti összejövetelre Budapesten. Természetesen az egymást oly rég nem látott barátok zárt körben szerettek volna ünnepelni – így ezt valósítottunk meg. Ismerd meg Andrásék történetét és a baráti összejövetelt Budapesten, amit nálunk szerveztek!

Meglepetés baráti összejövetel Budapesten: welcome party Andrásnak

András három éve költözött külföldre munkavállalás miatt, mára azonban honvágya, és az itthoniak hiánya meggyőzte őt arról, hogy hazatérjen – barátnője nagy örömére. A hazaérkezés tiszteletére András barátnője Zsuzsa, és közelebbi barátai egy igazi welcome party-t, baráti összejövetelt álmodtak meg, amely természetesen meglepetés volt az ünnepelt számára. Megkeresésüket követően rövid beszélgetés után megértettük, hogy egy zártkörű, akár hajnalig tartó bulin szeretnék üdvözölni barátjukat, így a Spíler Shanghai Secret Bar-ját ajánlottuk számukra baráti összejövetel helyszínként, amelyre azonnal lelkes igennel válaszoltak – és meg is kezdődhetett a szervezés.

 

A baráti összejövetel helyszín kiválasztásakor fontos szempontok

Zsuzsa a város egy frekventált részén lévő helyet álmodott meg a baráti összejövetel helyszínéül a régi idők emlékére, ám ahhoz ragaszkodott hogy a baráti társaság zárt körben tudjon ünnepelni. A party-n 30 fő vett részt, és további fontos szempont volt, hogy saját bárral rendelkezzen a helyín – így esett választásuk különtermünkre, a Spíler Shanghai Secret Bar-ra. 

 

Ételek és italok a baráti összejövetelen, Budapesten

A 30 fős társaság számára Zsuzsa a welcome drink-et állta, a többi fogyasztást a vendégek maguk törlesztették – kivételt képzett ezalól természetesen az ünnepelt András, aki lefogyasztható vouchereket kapott barátaitól.
A visszatérés megünneplésére a klasszikus magyar itallal koccintottak: az előrendelt pálinkamennyiség hamar elfogyott, de természetesen igény szerint bárunkból érkezett az utánpótlás.

 

Bár a szervezéskor Zsuzsa az étkezésre nem tervett, az egész estés, italozós bulira munkatársaink javaslata alapján mégis megrendelték egyik finger-food csomagunkat, ami jó választásnak bizonyult. 

 

Hajnalig tartó baráti összejövetel Budapesten 

A finger-food csomag elfogyasztása után a csapat új erőre kapott, és kezdetét vette az igazi buli! A jó hangulatról DJ gondoskodott.

 

Üdvözlünk újra itthon, András! Reméljük a jó hangulat egész évben elkísér majd :)

 

Szeretnél Te is hasonló baráti összejövetelt tartani Budapesten, zárt körben? Akármilyen alkalomról is legyen szó, várjuk megkeresésed! Az alábbi form kitöltésével kérlek, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria


 Kapcsolódó

Céges vacsora a Spíler Budában

Céges vacsora a Spíler Budában: ismerd meg a Pfizer gyógyszeripari cég...

Semmi sem mutatja be jobban egy rendezvényszervező csapat kompetenciáit, mint az, hogy milyen rugalmasan képesek megszervezni egy céges vacsorát, amelynek természetesen számos követelménye van. Büszkék vagyunk kollégáinkra, hiszen mindig, minden helyzetből kihozzák a legjobbat Vendégeink őszinte örömére! Így történt ez a Pfizer gyógyszeripari cég dolgozóinak rendezett céges vacsora alkalmával is, amelyre a Spíler Budában került sor.

Tovább
Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

2018 őszén a Baltazár Grill hangulatos, macskaköves terasza egy különleges eseménynek adott otthont: az országos Vespa találkozó egyik fontos mérföldköveként szerepelt. 

Tovább
spilerbuda-rocknrolla

RockNRolla általános tájékoztató

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Az eseményen limitált számban érhetőek el asztalaink és ezeket csak előre foglalással tudják biztosítani. Az asztalfoglalás egy VIP státusszal jár, ami magában foglalja a következőket: egy dedikált VIP részen foglaljanak helyet állandó felszolgáló jelenléttel, a férfiaknal a belépést (2.500Ft/fő) és a welcome italt. Jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Mom Gasztronómia Kft. által alkalmazott adatvédelmi, adatkezelési elveket, és a társaság adatvédelmi, adatkezelési politikáját, amelyet a társaság, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el. Cégünk a...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria