Céges vacsora a Spíler Budában: ismerd meg a Pfizer gyógyszeripari cég vacsorájának részleteit

Céges vacsora a Spíler Budában: ismerd meg a Pfizer gyógyszeripari cég vacsorájának részleteit

2019 májusában Spíler Buda éttermünkben egy különleges céges összejövetelnek adtunk helyszínt a Pfizer gyógyszeripari cég munkatársai számára. Ismerd meg az ő céges eseményük részleteit inspirációként!

Semmi sem mutatja be jobban egy rendezvényszervező csapat kompetenciáit, mint az, hogy milyen rugalmasan képesek megszervezni egy céges vacsorát, amelynek természetesen számos követelménye van. Büszkék vagyunk kollégáinkra, hiszen mindig, minden helyzetből kihozzák a legjobbat Vendégeink őszinte örömére! Így történt ez a Pfizer gyógyszeripari cég dolgozóinak rendezett céges vacsora alkalmával is, amelyre a Spíler Budában került sor.

A Pfizer céges vacsorájának részletei, helyszíne

A gyógyszeripari cég erre kinevezett munkatársa a céges vacsora megszervezéséhez külön rendezvényszervező ügynökséget alkalmazott, ők kerestek fel bennünket, és bízták ránk a helyszín kiválasztását és a részletek kigondolását. 


A kérés egyszerűnek tűnt: egy 20 fős céges vacsora lebonyolítására kértek fel minket. Helyszínül a jól megközelíthető, stílusos és hangulatos Spíler Budára esett a választás – mint oly sok más céges vacsora esetében. 

 

Az ételek, étkeztetés megoldása a Pfizer céges vacsoráján

Egy 20 fős céges vacsorán, főként ha a szervező az elfogyasztott ételek és italok költségeit maga állja, gyakran fontos a tervezhetőség. Ez természetes jelenség: egy adott költségkeret áll a szervező rendelkezésére, amelyet – nagy mértékben legalábbis – nem léphet túl.


A kivitelezésben azonban ez gyakran okoz némi fejtörést a szervezőben, de természetesen ebben is segítettünk a Pfizer kollégáinak. A megadott költségkerethez úgy tudtunk alkalmazkodni, hogy a céges vacsora alkalmával egy shared plate „bistrotálat” szolgáltunk fel, ezt követően a főételeket és a desszertet a vendégek egy szűkített étlapról választhatták.


Ez a megoldás nem csak a szervező számára optimális (hiszen a szűkített menünek köszönhetően a végösszeg jól kalkulálható), de az étterem munkatársai számára is könnyebbséget jelentenek: ha ugyanis 20 fő egyszerre kér akár 20 féle főételt, az a konyhát túlterhelheti, és lassíthatja a folyamatot. Persze megértjük ettől függetlenül, hogy nem lehet egy ételt mindenki ízléséhez igazítani: mindig lesz, aki mást szeretne, aki ételallergiával küzd.


Éppen ezért a szűkített menü kínálat gyakori visszatérője a nagyobb létszámú vacsoráknak, Neked is bizalommal ajánljuk! 

 

Italfogyasztás a Pfizer céges vacsoráján

Ahogy az ételek esetében, úgy az italok kiválasztásánál is fontos, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő italt, ám a költségkeretet ne terhelje túl. Éppen ezért a Pfizer vacsoráján az italok is szűkített menükínálattal várták a vendégeket – ilyen módon gyakorlatilag mindenki a la carte választhatta ki kedvenc italát anélkül, hogy külön ügyelni kellett volna a fogyasztásra.

 

Te is céges vacsorát szerveznél kollégáidnak? Keress minket bizalommal az alábbi form kitöltésével, segítünk megtalálni a tökéletes rendezvényhelyszínt! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's PizzeriaKapcsolódó

felnőtt születésnapi buli

Így szervezd meg a tökéletes felnőtt születésnapi bulit

A születésnap sokak számára kortól függetlenül nagy ünnepnek számít, ami a barátok és a családtagok társaságában a legélvezetesebb. A felnőttek épp úgy élvezik a bulikat, mint a gyerekek, csak épp más jellegű programokra vágynak, mint a fiatalabb korosztály képviselői.

Tovább
esküvői trendek

Ezek 2021 legnépszerűbb (és leköszönő) esküvői trendjei

A 2010-es évek esküvői trendjei kezdenek kimenni a divatból, helyükre pedig szép lassan új szokások érkeznek. Ezeket az új trendeket természetesen nagyban befolyásolja a Covid-19 járvány, ami világszerte párok millióinak tett keresztbe az elmúlt lassan másfél év során. Habár a helyzet lassan, de javulni látszik, kétségtelen, hogy 2021-ben máshogyan néz ki az átlag esküvő, mint néhány évvel ezelőtt. Lássuk tehát, hogy mit tartogat számunkra a 2021-es év esküvői szezonja!  

Tovább
Hangulatos étterem Budapesten

Hangulatos étterem Budapesten: mutatjuk a legjobb helyeket, ha hangulatos...

Hangulatos éttermet keresel Budapesten, a belvárosban vagy a budai oldalon? Nálunk a minőségi fogások, a legfrissebb alapanyagok és a legmodernebb konyhai eljárások mellett a hangulatra is ügyelnek kollégáink. Mutatjuk, hova érdemes asztalt foglalnod, ha ilyen helyet keresel!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria