Céges vacsora a Spíler Budában: ismerd meg a Pfizer gyógyszeripari cég vacsorájának részleteit

Céges vacsora a Spíler Budában: ismerd meg a Pfizer gyógyszeripari cég vacsorájának részleteit

2019 májusában Spíler Buda éttermünkben egy különleges céges összejövetelnek adtunk helyszínt a Pfizer gyógyszeripari cég munkatársai számára. Ismerd meg az ő céges eseményük részleteit inspirációként!

Semmi sem mutatja be jobban egy rendezvényszervező csapat kompetenciáit, mint az, hogy milyen rugalmasan képesek megszervezni egy céges vacsorát, amelynek természetesen számos követelménye van. Büszkék vagyunk kollégáinkra, hiszen mindig, minden helyzetből kihozzák a legjobbat Vendégeink őszinte örömére! Így történt ez a Pfizer gyógyszeripari cég dolgozóinak rendezett céges vacsora alkalmával is, amelyre a Spíler Budában került sor.

A Pfizer céges vacsorájának részletei, helyszíne

A gyógyszeripari cég erre kinevezett munkatársa a céges vacsora megszervezéséhez külön rendezvényszervező ügynökséget alkalmazott, ők kerestek fel bennünket, és bízták ránk a helyszín kiválasztását és a részletek kigondolását. 


A kérés egyszerűnek tűnt: egy 20 fős céges vacsora lebonyolítására kértek fel minket. Helyszínül a jól megközelíthető, stílusos és hangulatos Spíler Budára esett a választás – mint oly sok más céges vacsora esetében. 

 

Az ételek, étkeztetés megoldása a Pfizer céges vacsoráján

Egy 20 fős céges vacsorán, főként ha a szervező az elfogyasztott ételek és italok költségeit maga állja, gyakran fontos a tervezhetőség. Ez természetes jelenség: egy adott költségkeret áll a szervező rendelkezésére, amelyet – nagy mértékben legalábbis – nem léphet túl.


A kivitelezésben azonban ez gyakran okoz némi fejtörést a szervezőben, de természetesen ebben is segítettünk a Pfizer kollégáinak. A megadott költségkerethez úgy tudtunk alkalmazkodni, hogy a céges vacsora alkalmával egy shared plate „bistrotálat” szolgáltunk fel, ezt követően a főételeket és a desszertet a vendégek egy szűkített étlapról választhatták.


Ez a megoldás nem csak a szervező számára optimális (hiszen a szűkített menünek köszönhetően a végösszeg jól kalkulálható), de az étterem munkatársai számára is könnyebbséget jelentenek: ha ugyanis 20 fő egyszerre kér akár 20 féle főételt, az a konyhát túlterhelheti, és lassíthatja a folyamatot. Persze megértjük ettől függetlenül, hogy nem lehet egy ételt mindenki ízléséhez igazítani: mindig lesz, aki mást szeretne, aki ételallergiával küzd.


Éppen ezért a szűkített menü kínálat gyakori visszatérője a nagyobb létszámú vacsoráknak, Neked is bizalommal ajánljuk! 

 

Italfogyasztás a Pfizer céges vacsoráján

Ahogy az ételek esetében, úgy az italok kiválasztásánál is fontos, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő italt, ám a költségkeretet ne terhelje túl. Éppen ezért a Pfizer vacsoráján az italok is szűkített menükínálattal várták a vendégeket – ilyen módon gyakorlatilag mindenki a la carte választhatta ki kedvenc italát anélkül, hogy külön ügyelni kellett volna a fogyasztásra.

 

Te is céges vacsorát szerveznél kollégáidnak? Keress minket bizalommal az alábbi form kitöltésével, segítünk megtalálni a tökéletes rendezvényhelyszínt! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's PizzeriaKapcsolódó

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

2018 őszén a Baltazár Grill hangulatos, macskaköves terasza egy különleges eseménynek adott otthont: az országos Vespa találkozó egyik fontos mérföldköveként szerepelt. 

Tovább
spilerbuda-rocknrolla

RockNRolla általános tájékoztató

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Az eseményen limitált számban érhetőek el asztalaink és ezeket csak előre foglalással tudják biztosítani. Az asztalfoglalás egy VIP státusszal jár, ami magában foglalja a következőket: egy dedikált VIP részen foglaljanak helyet állandó felszolgáló jelenléttel, a férfiaknal a belépést (2.500Ft/fő) és a welcome italt. Jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Mom Gasztronómia Kft. által alkalmazott adatvédelmi, adatkezelési elveket, és a társaság adatvédelmi, adatkezelési politikáját, amelyet a társaság, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el. Cégünk a...

Tovább
Meglepetés születésnapi party Budapesten

Emese meglepetés születésnapi party-ja Budapesten, zártkörű rendezvény...

A születésnap – főként, ha egy olyan szép, kerek számról van szó mint Emese esetében – kiváló alkalom az ünneplésre. Így gondolta ezt Emese (30) vőlegénye Feri is, aki menyasszonyának meglepetés születésnapi party-t rendezett Budapesten, a Spíler Shanghai Secret Bar-ban! Mutatjuk az ő szülinapi bulijuk részleteit inspirációként, ha Te is hasonlót szerveznél.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria