Rendezvény ajánlatkérés

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

Csapatunk rendezvényszervezésben szerzett tapasztalatát és rugalmasságát, rendezvényhelyszíneink univerzális mivoltát semmi sem mutatja be jobban, mint néhány példa a nálunk tartott rendezvényekről. Ezúttal egy picit régebbi eseményt szeretnénk Neked bemutatni inspirációként!

2018 őszén a Baltazár Grill hangulatos, macskaköves terasza egy különleges eseménynek adott otthont: az országos Vespa találkozó egyik fontos mérföldköveként szerepelt. 

Vespa találkozó a Baltazár Grillben, illő hangulatban

A Vespa rajongók egy közös vonására alapozva szerveztük meg a találkozó nálunk tartott pontját. Hiszen mi jut eszünkbe a Vespa motorokról? A macskaköves, szűk utcácskák, a hangos nevetés, az a mediterrán életérzés, amit csak egy Vespás ismerhet meg nálunk, Budapesten. 


Éppen ezért a Vespa Club megkeresésére rögtön tudtuk a pontos választ: a Baltazár Grill lesz a találkozó tökéletes helyszíne. 

 

Miért pont a Baltazár Grill?

Mivel a Vespa találkozó egy kellemes, napos szeptemberi délutánra esett, ezért mindenképp kültéri helyszínt kerestünk a megvalósításra. Továbbá olyan rendezvényhelyszínt kellett találnunk, ahol a Vespák könnyen leparkolhatóak, a terasz pedig elég szeparált helyen van ahhoz, hogy ne zavarja a járókelőket, kirándulókat.


Ehhez jött hozzá az a bizonyos hangulat, amelyet a Vespa motorok is adnak, és meg is született a döntés: a Baltazár Grill macskaköves teraszán került megrendezésre az esemény. 

 

A Vespa találkozó menete

Természetesen a Vespa találkozónak csak része volt a nálunk töltött idő – hiszen azt megelőzően egy közös felvonulást tartottak a résztvevők Budapesten. Megérkeztük után welcome drinkkel fogadtuk őket, amelynek elfogyasztása alatt a szervező rövid beszéddel nyitotta meg az eseményt. Ezt követően a résztvevők átadták magukat a hangulatnak, és kötetlen beszélgetés indult!

 

Szeretnéd Te is rendezvényed, eseményed egy hozzá illő helyszínen tartani? Kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével, és segítünk megtalálni a tökéletes rendezvényhelyszínt!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 
 

 

De beszéljenek helyettünk a képek! Kapcsolódó

Szabadtéri esküvő szervezés tippek

Szabadtéri esküvő szervezés tippek: ezekre ügyelj, ha szabadtéri esküvőt...

Hiszen a szabadtéri esküvő nem csak nagyszerű élményeket, de néhány akadályt is gördíthet eléd, amire érdemes már a szervezéskor felkészülni. Mivel a mi kis esküvői éttermeink esetében is sokan választják a teraszt vagy a kertet, így tapasztalatunk bőven akad azzal kapcsolatban, hogy mi is jelenthet problémát. Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a szabadtéri esküvőkről, amire érdemes gondolnod!

Tovább
5 tipp a tökéletes esküvőért

5 tipp a tökéletes esküvőért, amiről nem beszélnek a filmekben, magazinokban!

Szinte minden lány álmodozott kiskorában az esküvőjéről… A legtöbbünk tervek garmadával indul neki a szervezésnek, és éppen ezért sokaknak stresszes is lehet ez az időszak – pedig valójában ez életed egyik legszebb időszaka. Életed Nagy Napján pedig, nem csoda ha arra vágysz, hogy minden részlet stimmeljen… és hogy mivel érheted ezt el? Egy kis előrelátás, és fő a lazaság! Ezeket a tippeket érdemes megfogadnod, hiszen hidd el – visszagondolva a kis „hibákra” is jó emlékként gondolsz majd!  

Tovább
Esküvőszervezés a karantén ideje alatt

Esküvőszervezés a karantén ideje alatt: hozd ki a legtöbbet ebből az...

Ez az időszak – bár valóban az esküvő megtartására és a bejárásokra nem alkalmas – rengeteg szuper lehetőséget tartogat számodra is. Az alábbiakban felsoroltunk 5 dolgot, amit érdemes elvégezned a karantén ideje alatt is – hogy a zárlatok feloldásával a lehető leghamarabb rendezhesd meg életed Nagy Napját!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria