Rendezvény ajánlatkérés

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

Csapatunk rendezvényszervezésben szerzett tapasztalatát és rugalmasságát, rendezvényhelyszíneink univerzális mivoltát semmi sem mutatja be jobban, mint néhány példa a nálunk tartott rendezvényekről. Ezúttal egy picit régebbi eseményt szeretnénk Neked bemutatni inspirációként!

2018 őszén a Baltazár Grill hangulatos, macskaköves terasza egy különleges eseménynek adott otthont: az országos Vespa találkozó egyik fontos mérföldköveként szerepelt. 

Vespa találkozó a Baltazár Grillben, illő hangulatban

A Vespa rajongók egy közös vonására alapozva szerveztük meg a találkozó nálunk tartott pontját. Hiszen mi jut eszünkbe a Vespa motorokról? A macskaköves, szűk utcácskák, a hangos nevetés, az a mediterrán életérzés, amit csak egy Vespás ismerhet meg nálunk, Budapesten. 


Éppen ezért a Vespa Club megkeresésére rögtön tudtuk a pontos választ: a Baltazár Grill lesz a találkozó tökéletes helyszíne. 

 

Miért pont a Baltazár Grill?

Mivel a Vespa találkozó egy kellemes, napos szeptemberi délutánra esett, ezért mindenképp kültéri helyszínt kerestünk a megvalósításra. Továbbá olyan rendezvényhelyszínt kellett találnunk, ahol a Vespák könnyen leparkolhatóak, a terasz pedig elég szeparált helyen van ahhoz, hogy ne zavarja a járókelőket, kirándulókat.


Ehhez jött hozzá az a bizonyos hangulat, amelyet a Vespa motorok is adnak, és meg is született a döntés: a Baltazár Grill macskaköves teraszán került megrendezésre az esemény. 

 

A Vespa találkozó menete

Természetesen a Vespa találkozónak csak része volt a nálunk töltött idő – hiszen azt megelőzően egy közös felvonulást tartottak a résztvevők Budapesten. Megérkeztük után welcome drinkkel fogadtuk őket, amelynek elfogyasztása alatt a szervező rövid beszéddel nyitotta meg az eseményt. Ezt követően a résztvevők átadták magukat a hangulatnak, és kötetlen beszélgetés indult!

 

Szeretnéd Te is rendezvényed, eseményed egy hozzá illő helyszínen tartani? Kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével, és segítünk megtalálni a tökéletes rendezvényhelyszínt!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 
 

 

De beszéljenek helyettünk a képek! Kapcsolódó

étterem terasszal

Étterem terasszal: a legjobb éttermek terasszal, ahova érdemes kiülni...

Nincs is annál kellemesebb elfoglaltság, mint egy hosszú nap után beülni egy teraszos étterembe egy íncsiklandó fogásra, vagy akár csak egy frissítőre, limonádéra vagy koktélra. A tavasz első napsugaraitól az ősz utolsó meleg áramlataiig teraszos éttermeink a leglátogatottabbak, nem is véletlen! Ha Ti is egy ilyen szuper kiülős éttermet kerestek terasszal, az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb helyeinket a fővárosban! 

Tovább
Hangulatos éttermek Budapesten

Hangulatos éttermek Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeket, ha egy...

Hangulatos éttermek Pesten A főváros nyüzsgő utcáin sétálva megpihennél néhány percre egy hangulatos étteremben? A Jamie’s Pizzeria, vagy a Spíler Original szeretettel – és finom falatokkal – vár! Fedezd fel a Gozsdu udvar legjobb éttermeit!    Jamie’s Pizzeria – hangulatos étterem Budapesten a legjobb pizzával A pizza nem csupán egy street food! A pizza annál jóval több, persze csak akkor, ha akkora gonddal készítik mint nálunk, a Jamie’s Pizzeriában. A Gozsdu udvar egyik legnépszerűbb, hangulatos éttermében ugyanis nem vesszük félvállról ezt az egyszerű, de...

Tovább
Étterem Budai Vár

Étterem Budai Vár – mutatjuk, melyik étterembe érdemes ellátogatnod a...

A Budai Várnegyed nem csak hazánk egyik legszebb környéke, de az egyik legnépszerűbb kiránduló hely is mind a turisták, mind a hazai kikapcsolódni vágyók körében. Fedezd fel Te is pároddal, családoddal, barátaiddal ezt a fantasztikus környezetet – és ismerd meg az étterem Budai Vár kategória legjobbjait! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria