Rendezvény ajánlatkérés

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

Csapatunk rendezvényszervezésben szerzett tapasztalatát és rugalmasságát, rendezvényhelyszíneink univerzális mivoltát semmi sem mutatja be jobban, mint néhány példa a nálunk tartott rendezvényekről. Ezúttal egy picit régebbi eseményt szeretnénk Neked bemutatni inspirációként!

2018 őszén a Baltazár Grill hangulatos, macskaköves terasza egy különleges eseménynek adott otthont: az országos Vespa találkozó egyik fontos mérföldköveként szerepelt. 

Vespa találkozó a Baltazár Grillben, illő hangulatban

A Vespa rajongók egy közös vonására alapozva szerveztük meg a találkozó nálunk tartott pontját. Hiszen mi jut eszünkbe a Vespa motorokról? A macskaköves, szűk utcácskák, a hangos nevetés, az a mediterrán életérzés, amit csak egy Vespás ismerhet meg nálunk, Budapesten. 


Éppen ezért a Vespa Club megkeresésére rögtön tudtuk a pontos választ: a Baltazár Grill lesz a találkozó tökéletes helyszíne. 

 

Miért pont a Baltazár Grill?

Mivel a Vespa találkozó egy kellemes, napos szeptemberi délutánra esett, ezért mindenképp kültéri helyszínt kerestünk a megvalósításra. Továbbá olyan rendezvényhelyszínt kellett találnunk, ahol a Vespák könnyen leparkolhatóak, a terasz pedig elég szeparált helyen van ahhoz, hogy ne zavarja a járókelőket, kirándulókat.


Ehhez jött hozzá az a bizonyos hangulat, amelyet a Vespa motorok is adnak, és meg is született a döntés: a Baltazár Grill macskaköves teraszán került megrendezésre az esemény. 

 

A Vespa találkozó menete

Természetesen a Vespa találkozónak csak része volt a nálunk töltött idő – hiszen azt megelőzően egy közös felvonulást tartottak a résztvevők Budapesten. Megérkeztük után welcome drinkkel fogadtuk őket, amelynek elfogyasztása alatt a szervező rövid beszéddel nyitotta meg az eseményt. Ezt követően a résztvevők átadták magukat a hangulatnak, és kötetlen beszélgetés indult!

 

Szeretnéd Te is rendezvényed, eseményed egy hozzá illő helyszínen tartani? Kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével, és segítünk megtalálni a tökéletes rendezvényhelyszínt!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 
 

 

De beszéljenek helyettünk a képek! Kapcsolódó

Céges vacsora a Spíler Budában

Céges vacsora a Spíler Budában: ismerd meg a Pfizer gyógyszeripari cég...

Semmi sem mutatja be jobban egy rendezvényszervező csapat kompetenciáit, mint az, hogy milyen rugalmasan képesek megszervezni egy céges vacsorát, amelynek természetesen számos követelménye van. Büszkék vagyunk kollégáinkra, hiszen mindig, minden helyzetből kihozzák a legjobbat Vendégeink őszinte örömére! Így történt ez a Pfizer gyógyszeripari cég dolgozóinak rendezett céges vacsora alkalmával is, amelyre a Spíler Budában került sor.

Tovább
spilerbuda-rocknrolla

RockNRolla általános tájékoztató

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Az eseményen limitált számban érhetőek el asztalaink és ezeket csak előre foglalással tudják biztosítani. Az asztalfoglalás egy VIP státusszal jár, ami magában foglalja a következőket: egy dedikált VIP részen foglaljanak helyet állandó felszolgáló jelenléttel, a férfiaknal a belépést (2.500Ft/fő) és a welcome italt. Jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Mom Gasztronómia Kft. által alkalmazott adatvédelmi, adatkezelési elveket, és a társaság adatvédelmi, adatkezelési politikáját, amelyet a társaság, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el. Cégünk a...

Tovább
Meglepetés születésnapi party Budapesten

Emese meglepetés születésnapi party-ja Budapesten, zártkörű rendezvény...

A születésnap – főként, ha egy olyan szép, kerek számról van szó mint Emese esetében – kiváló alkalom az ünneplésre. Így gondolta ezt Emese (30) vőlegénye Feri is, aki menyasszonyának meglepetés születésnapi party-t rendezett Budapesten, a Spíler Shanghai Secret Bar-ban! Mutatjuk az ő szülinapi bulijuk részleteit inspirációként, ha Te is hasonlót szerveznél.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria