Esküvőszervezés a karantén ideje alatt: hozd ki a legtöbbet ebből az időszakból!

Esküvőszervezés a karantén ideje alatt: hozd ki a legtöbbet ebből az időszakból!

Menyasszonyként szeretnél haladni az esküvőszervezéssel a karantén ideje alatt is? Mutatjuk, mi az amit mindenképp érdemes elkezdened akár már ma, otthonról!

Ez az időszak – bár valóban az esküvő megtartására és a bejárásokra nem alkalmas – rengeteg szuper lehetőséget tartogat számodra is. Az alábbiakban felsoroltunk 5 dolgot, amit érdemes elvégezned a karantén ideje alatt is – hogy a zárlatok feloldásával a lehető leghamarabb rendezhesd meg életed Nagy Napját!

#1 Ötletbörze online: most igazán van időd kutatni! 

A legtöbb menyasszony a jelenlegi helyzetben motivációját veszti, és a szervezés egészét elhalasztja – pedig ez nem feltétlen jó megoldás. A legtöbbünknek most jóval több ideje marad a kijárási tilalom alatt, és ezt érdemes is kihasználnod! Kutasd fel az internetet, és készíts magadnak saját kis ötletbörzét! 


Kiváló erre a Pinterest – vagy akár a Google új ötletgyűjtő szolgáltatása is – ahol katalógusokba rendezheted az általad kiválasztott fotókat, stílusokat. A szervezés során sokszor látjuk, hogy a menyasszonyok a bőség zavarában néha kicsit bizony összezavarodnak, és az egyes kinézett részletek egymáshoz kevésbé passzolnak. Ezt könnyen kiküszöbölheted, ha most rendszerezed a gondolataid életed Nagy Napjának kapcsán. 

 

#2 Foglalj időpontokat előre, hogy elsők között kezdhesd majd meg a szervezést a karantén után!

Nem csak a szolgáltatók és helyszínek helyzete rosszabb most, de a menyasszonyoké is. Hiszen most nem járhatsz próbára, kóstolásra, teszt frizurák készítésére… A menyasszonyok száma azonban ettől nem csökken, csupán az időpontok tolódnak – ezért várhatóan a járványügyi helyzet végével mindenki egyszerre akarja majd bepótolni a kimaradt időt.


És hogy ez mivel jár? Nagy valószínűség szerint azzal, hogy alaposan meg kell majd harcolni az időpontokért. Ha jövőre tartod az esküvőd (a legtöbben legalábbis így terveznek), akkor nyár végére, őszre már bátran foglalhatsz időpontokat előre. A szolgáltatók örülni fognak Neked, és ha még időben lépsz, az elsők között kezdheted meg a szervezést! 

 

Ha tetszenek budapesti esküvőhelyszíneink, velünk is bátran felveheted a kapcsolatot az alábbi form kitöltésével! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

#3 Rendelj mintákat házhozszállítással – nem csak Te fogsz neki örülni!

Virágok, ültetőkártyák, meghívók, anyagok…? Ezek kiválasztása nem kis feladat, de erről sem kell lemondanod a korlátozások ideje alatt sem. A legtöbb vállalkozó ugyanis zseniálisan alkalmazkodott a kialakult helyzetre, és ma már házhozszállítással is dolgozik! 


Egészen elképesztő, hogy mennyi mindent meg tudsz oldani online is. A szolgáltatóval való videochat-es megbeszélés után postán érkeznek a minták, amikből választhatsz. 

 

#4 Ha szereted a DIY dolgokat, most belehúzhatsz!

Sok menyasszony szereti a kézzel készített dekorációkat, meghívókat, üdvözlőkártyákat, stb. Való igaz, hogy a kézzel írt gyöngybetűknél semmilyen nyomtatott verzió sem szebb – ám a legtöbb esetben az esküvőszervezés akkora munkát igényel, hogy sok párnak erre nem marad ideje.


Nos, ez most másként van! A legtöbbünknek jóval több ideje marad, így ha Neked is, most elkezdheted gyártani a saját DIY dekorációidat és kiegészítőidet! A kellékeket mind beszerezheted online, és akár kalligrafikus írást is tanulhatsz az internetről a még lenyűgözőbb kiegészítőkért.

 

#5 Végezz el mindent, amit otthonról el lehet! 

Összességében azt javasoljuk tehát, hogy ezt az időszakot használd ki hatékonyan – és amit csak lehet, végezd el időben. Találd meg online a kedvenc darabjaid (legyen szó akár a ruháról, akár a kiegészítőkről), írd ki a szolgáltatók elérhetőségeit, címeit akiket majd szeretnél meglátogatni, és ha teheted, foglalj is időpontokat kedvenceidbe. 


Remek lehetőség ez arra, hogy az esküvőszervezés ne fulladjon kapkodásba hanem igazán megélhesd a tervezés örömeit!
 Kapcsolódó

Céges vacsora a Spíler Budában

Céges vacsora a Spíler Budában: ismerd meg a Pfizer gyógyszeripari cég...

Semmi sem mutatja be jobban egy rendezvényszervező csapat kompetenciáit, mint az, hogy milyen rugalmasan képesek megszervezni egy céges vacsorát, amelynek természetesen számos követelménye van. Büszkék vagyunk kollégáinkra, hiszen mindig, minden helyzetből kihozzák a legjobbat Vendégeink őszinte örömére! Így történt ez a Pfizer gyógyszeripari cég dolgozóinak rendezett céges vacsora alkalmával is, amelyre a Spíler Budában került sor.

Tovább
Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben

Vespa találkozó a Baltazár Grill-ben: mutatjuk a rendezvény részleteit!

2018 őszén a Baltazár Grill hangulatos, macskaköves terasza egy különleges eseménynek adott otthont: az országos Vespa találkozó egyik fontos mérföldköveként szerepelt. 

Tovább
spilerbuda-rocknrolla

RockNRolla általános tájékoztató

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Az eseményen limitált számban érhetőek el asztalaink és ezeket csak előre foglalással tudják biztosítani. Az asztalfoglalás egy VIP státusszal jár, ami magában foglalja a következőket: egy dedikált VIP részen foglaljanak helyet állandó felszolgáló jelenléttel, a férfiaknal a belépést (2.500Ft/fő) és a welcome italt. Jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Mom Gasztronómia Kft. által alkalmazott adatvédelmi, adatkezelési elveket, és a társaság adatvédelmi, adatkezelési politikáját, amelyet a társaság, mint adatkezelő magára nézve kötelező erővel ismer el. Cégünk a...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria