Rendezvény ajánlatkérés

5 tipp a tökéletes esküvőért, amiről nem beszélnek a filmekben, magazinokban!

5 tipp a tökéletes esküvőért, amiről nem beszélnek a filmekben, magazinokban!

A tökéletes esküvőről álmodozol? Kezd el a szervezést, de ne feledd! A „tökéletes” csupán egy elképzelés! És hogy mi az, amire nem tudtál előre felkészülni? Nem kevés esküvő szervezésén vagyunk túl, így összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel talán még nem találkoztál.

Szinte minden lány álmodozott kiskorában az esküvőjéről… A legtöbbünk tervek garmadával indul neki a szervezésnek, és éppen ezért sokaknak stresszes is lehet ez az időszak – pedig valójában ez életed egyik legszebb időszaka. Életed Nagy Napján pedig, nem csoda ha arra vágysz, hogy minden részlet stimmeljen… és hogy mivel érheted ezt el? Egy kis előrelátás, és fő a lazaság! Ezeket a tippeket érdemes megfogadnod, hiszen hidd el – visszagondolva a kis „hibákra” is jó emlékként gondolsz majd!
 

Gondolkozz előre!

Ahogy közeledik életed Nagy Napja, úgy jutnak majd eszedbe a legapróbb részletek, amikre talán még nem is gondoltál. A szervezéskor mindig legyen nálad egy kis füzet, amibe feljegyezheted ezeket!


Érdemes lehet akár otthon egy kis dobozt is tartani, amibe „bedobálhatod” azokat az eszközöket, amik lehet, hogy jól jönnek majd – így nem az utolsó pillanatban kell ezzel is foglalkozni.

 

Mire gondolunk itt pontosan? Íme néhány dolog, amit érdemes a közelben tartanod:
-    biztosítótűk (mindig jól jön!)
-    varrókészlet (sosem tudhatod…)
-    pótharisnya (tuti, hogy kiszakad :) )
-    sebtapasz (a feltört sarkak legnagyobb megmentője)
-    alapvető gyógyszerek (ugye, nem akarod fejfájással tölteni a nászéjszakát?)
-    higiéniás termékek (minden esetre)
 

 

Dokumentálj rendesen!

Egy esküvőn számos szolgáltatóval kerültök kapcsolatba, és ezt néha valódi kihívás kezelni. A legjobb talán, ha nyitsz egy esküvős mappát, ahova a megállapodásokat, szerződéseket, terveket lefűzheted. Bár ha jól választottál szolgáltatót ezekre nem lesz szükséged, de sosem lehet tudni… a legjobb, ha a nagy napon minden papírt magaddal viszel!

 

Legyen egy saját kapaszkodód, valaki, aki mindig melletted van! 

Egy esküvőn mindenki a menyasszonnyal akar találkozni, táncolni, koccintani, beszélgetni… A család és a barátok jelenléte az egyik legjobb dolog, ami itt történni fog veled, de néha előfordul hogy besokallunk. Kérd meg legjobb barátnőd, hogy figyeljen oda erre! Ha egy szusszanásnyi időre van szükséged, nagy segítség lehet, ha van, aki „falaz”! :)

 

Egyél-igyál bátran, de csak mértékkel!

Természetes, hogy mindent szeretnél megkóstolni esküvődön, sőt, bíztatunk rá hogy tedd is meg! Viszont ügyelj a mértékletességre, főleg, ha alkoholról van szó. Egyik kedvenc esküvőnkön láttunk erre egy tuti megoldást: a menyasszony ott ugyanis egy picit „csalt” a koccintásoknál. Előre megbeszélt alapon az ő poharába csak minden második alkalommal került pezsgő vagy épp pálinka, így nem lett csúnya vége az ötödik nagybácsi felesének! :)

 

Csak lazán! Nem attól lesz tökéletes a Nagy Nap, hogy minden virág a megfelelő irányba áll!

Természetes, hogy a tervezéskor mindent megteszel érte, hogy a legutolsó részlet is a helyén legyen – a Nagy Napon azonban ezt már engedd el! Bízd magad a vállalkozókra, a vendégekre, és Te csak élvezd az esküvőd napját! 


Rengeteg menyasszony stresszel még az esküvői vacsorán is a legkisebb részleteken, de hidd el, évek múlva nem az esetleges bakikon, felborult poharakon vagy épp elszakadt harisnyákon fogsz elmélkedni, hanem a boldogságon, amit aznap éreztél! 

 

 

Még nem találtad meg a tökéletes kis esküvői helyszínt? Kérd ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével, és kollégáink segítenek kiválasztani a számodra tökéletes helyet! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 Kapcsolódó

budapesti éttermek

Budapesti éttermek: íme a legjobb helyek a fővárosban, ha ennél egy jót!

Budapesti éttermet gyakran nem csak egy vacsorára, de valamilyen esemény megünneplésére, valamilyen alkalomra választunk. Üzleti vacsora, születésnapi ebéd, vagy épp egy randevú a kedveseddel… ezen alkalmak mind más és más típusú budapesti éttermet kívánnak meg! Az alábbiakban összefoglaltuk legnépszerűbb éttermeinket és azt, hogy milyen típusú eseményekre ajánljuk!

Tovább
Éttermek Budapesten

Éttermek Budapesten: étteremkörkép a budai és pesti oldalon, ha ennél egy jót

Bármilyen alkalomról is legyen szó, egy étterem Budapesten tökéletes választás, ha szeretnétek ünnepelni, enni egy jót, vagy csupán beülnétek valahova a barátokkal. Ráadásul a mi éttermeink nem csak az ételekről szólnak: hitvallásunk, hogy a vendéglátás nem csupán a jó ételekről, a lehetp legbonyolultabb és modernebb konyhatechnológiákról szól… Sokkal inkább arról az élményről, amellyel távozhatsz budapesti éttermeinkből. Hiszen étterembe nem csak enni, de szórakozni, élményeket gyűjteni járunk. Ehhez természetes módon tartoznak hozzá a szívvel, lélekkel összeállított ételek, de ugyanilyen...

Tovább
Vissza az irodába

Vissza az irodába! Tippek, hogy munkatársaidnak könnyebb legyen a...

Az elmúlt hónapok megpróbáltatásai sokakat különleges helyzetbe sodortak. Emberek százai, ezrei kényszerültek homeoffice-ba – és ez bizony sokak számára problémát is okozhat. Bár rengeteg kutatás áll rendelkezésünkre arról, hogy az otthoni munkavégzés valójában igen hatékony is lehet, mégis rengeteg cég döntött úgy, hogy amint lehet visszarendeli alkalmazottait az irodába. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria