Rendezvény ajánlatkérés

5 tipp a tökéletes esküvőért, amiről nem beszélnek a filmekben, magazinokban!

5 tipp a tökéletes esküvőért, amiről nem beszélnek a filmekben, magazinokban!

A tökéletes esküvőről álmodozol? Kezd el a szervezést, de ne feledd! A „tökéletes” csupán egy elképzelés! És hogy mi az, amire nem tudtál előre felkészülni? Nem kevés esküvő szervezésén vagyunk túl, így összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel talán még nem találkoztál.

Szinte minden lány álmodozott kiskorában az esküvőjéről… A legtöbbünk tervek garmadával indul neki a szervezésnek, és éppen ezért sokaknak stresszes is lehet ez az időszak – pedig valójában ez életed egyik legszebb időszaka. Életed Nagy Napján pedig, nem csoda ha arra vágysz, hogy minden részlet stimmeljen… és hogy mivel érheted ezt el? Egy kis előrelátás, és fő a lazaság! Ezeket a tippeket érdemes megfogadnod, hiszen hidd el – visszagondolva a kis „hibákra” is jó emlékként gondolsz majd!
 

Gondolkozz előre!

Ahogy közeledik életed Nagy Napja, úgy jutnak majd eszedbe a legapróbb részletek, amikre talán még nem is gondoltál. A szervezéskor mindig legyen nálad egy kis füzet, amibe feljegyezheted ezeket!


Érdemes lehet akár otthon egy kis dobozt is tartani, amibe „bedobálhatod” azokat az eszközöket, amik lehet, hogy jól jönnek majd – így nem az utolsó pillanatban kell ezzel is foglalkozni.

 

Mire gondolunk itt pontosan? Íme néhány dolog, amit érdemes a közelben tartanod:
-    biztosítótűk (mindig jól jön!)
-    varrókészlet (sosem tudhatod…)
-    pótharisnya (tuti, hogy kiszakad :) )
-    sebtapasz (a feltört sarkak legnagyobb megmentője)
-    alapvető gyógyszerek (ugye, nem akarod fejfájással tölteni a nászéjszakát?)
-    higiéniás termékek (minden esetre)
 

 

Dokumentálj rendesen!

Egy esküvőn számos szolgáltatóval kerültök kapcsolatba, és ezt néha valódi kihívás kezelni. A legjobb talán, ha nyitsz egy esküvős mappát, ahova a megállapodásokat, szerződéseket, terveket lefűzheted. Bár ha jól választottál szolgáltatót ezekre nem lesz szükséged, de sosem lehet tudni… a legjobb, ha a nagy napon minden papírt magaddal viszel!

 

Legyen egy saját kapaszkodód, valaki, aki mindig melletted van! 

Egy esküvőn mindenki a menyasszonnyal akar találkozni, táncolni, koccintani, beszélgetni… A család és a barátok jelenléte az egyik legjobb dolog, ami itt történni fog veled, de néha előfordul hogy besokallunk. Kérd meg legjobb barátnőd, hogy figyeljen oda erre! Ha egy szusszanásnyi időre van szükséged, nagy segítség lehet, ha van, aki „falaz”! :)

 

Egyél-igyál bátran, de csak mértékkel!

Természetes, hogy mindent szeretnél megkóstolni esküvődön, sőt, bíztatunk rá hogy tedd is meg! Viszont ügyelj a mértékletességre, főleg, ha alkoholról van szó. Egyik kedvenc esküvőnkön láttunk erre egy tuti megoldást: a menyasszony ott ugyanis egy picit „csalt” a koccintásoknál. Előre megbeszélt alapon az ő poharába csak minden második alkalommal került pezsgő vagy épp pálinka, így nem lett csúnya vége az ötödik nagybácsi felesének! :)

 

Csak lazán! Nem attól lesz tökéletes a Nagy Nap, hogy minden virág a megfelelő irányba áll!

Természetes, hogy a tervezéskor mindent megteszel érte, hogy a legutolsó részlet is a helyén legyen – a Nagy Napon azonban ezt már engedd el! Bízd magad a vállalkozókra, a vendégekre, és Te csak élvezd az esküvőd napját! 


Rengeteg menyasszony stresszel még az esküvői vacsorán is a legkisebb részleteken, de hidd el, évek múlva nem az esetleges bakikon, felborult poharakon vagy épp elszakadt harisnyákon fogsz elmélkedni, hanem a boldogságon, amit aznap éreztél! 

 

 

Még nem találtad meg a tökéletes kis esküvői helyszínt? Kérd ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével, és kollégáink segítenek kiválasztani a számodra tökéletes helyet! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 Kapcsolódó

vendéglő budapesten

Vérbeli magyar Vendéglő Budapesten: fedezd fel a 21 Magyar Vendéglőt!

Hazánk látványosságai nem csak a turistáknak, de az itt élő, akár budapesti, vagy vidéki emberek számára is megannyi izgalmat tartogat. Hisszük, hogy a Budai Várnegyedbe akár újra és újra ellátogatva felfedezhetitek a legjobb helyeket, az elrejtett kincseket és a legszebb panorámát: hiszen ezt a helyet képtelenség megunni! Ezen gondolatmenet okán döntöttünk úgy, hogy a rengeteg „magyaros”, turistáknak szóló étterem mellett egy olyan vérbeli magyar Vendéglőt nyitunk Budapesten, amelyet Ti is élvezhettek! Minden klisé, minden túlzás nélkül éppen úgy, ahogy mi magyarok valóban szeretjük.

Tovább
éttermek a közelben

Éttermek a közelben? Mutatjuk Budapest legjobb éttermeit a közeledben!

Mindegy, hogy miért keresel éttermet a közelben… talán kirándultok a családdal, vagy éppen egy üzleti partnered szeretnéd elvinni a megfelelő helyre, ahol nyélbe üthetitek a legújabb szerződést. Esetleg csak megéheztél munka közben, vagy vásárláskor? Mutatjuk a legjobb éttermeket a közeledben – akár Pesten, akár Budán tartózkodsz jelenleg!

Tovább
Gyerekbarát étterem Budapesten

Gyerekbarát étterem Budapesten – hova érdemes menni gyerekkel?

Szülőként bizonyára Te is pontosan tudod, milyen nehéz is lehet olyan éttermet találni, ahol valóban gyerekbarát a hozzáállás. Rengeteg étterem „akasztja magára” a gyerekbarát címkét – minél több vendéget remélve – de csak kevesek tudnak valóban gyerekbarát jelleggel szolgálni számotokra… Ha családoddal a nyakatokba vennétek a várost, és egy tényleg gyerekbarát éttermet kerestek, az alábbiakból érdemes válogatnotok – és azt is eláruljuk, hogy miért! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria