Rendezvény ajánlatkérés

5 tipp a tökéletes esküvőért, amiről nem beszélnek a filmekben, magazinokban!

5 tipp a tökéletes esküvőért, amiről nem beszélnek a filmekben, magazinokban!

A tökéletes esküvőről álmodozol? Kezd el a szervezést, de ne feledd! A „tökéletes” csupán egy elképzelés! És hogy mi az, amire nem tudtál előre felkészülni? Nem kevés esküvő szervezésén vagyunk túl, így összegyűjtöttünk néhány tippet, amivel talán még nem találkoztál.

Szinte minden lány álmodozott kiskorában az esküvőjéről… A legtöbbünk tervek garmadával indul neki a szervezésnek, és éppen ezért sokaknak stresszes is lehet ez az időszak – pedig valójában ez életed egyik legszebb időszaka. Életed Nagy Napján pedig, nem csoda ha arra vágysz, hogy minden részlet stimmeljen… és hogy mivel érheted ezt el? Egy kis előrelátás, és fő a lazaság! Ezeket a tippeket érdemes megfogadnod, hiszen hidd el – visszagondolva a kis „hibákra” is jó emlékként gondolsz majd!
 

Gondolkozz előre!

Ahogy közeledik életed Nagy Napja, úgy jutnak majd eszedbe a legapróbb részletek, amikre talán még nem is gondoltál. A szervezéskor mindig legyen nálad egy kis füzet, amibe feljegyezheted ezeket!


Érdemes lehet akár otthon egy kis dobozt is tartani, amibe „bedobálhatod” azokat az eszközöket, amik lehet, hogy jól jönnek majd – így nem az utolsó pillanatban kell ezzel is foglalkozni.

 

Mire gondolunk itt pontosan? Íme néhány dolog, amit érdemes a közelben tartanod:
-    biztosítótűk (mindig jól jön!)
-    varrókészlet (sosem tudhatod…)
-    pótharisnya (tuti, hogy kiszakad :) )
-    sebtapasz (a feltört sarkak legnagyobb megmentője)
-    alapvető gyógyszerek (ugye, nem akarod fejfájással tölteni a nászéjszakát?)
-    higiéniás termékek (minden esetre)
 

 

Dokumentálj rendesen!

Egy esküvőn számos szolgáltatóval kerültök kapcsolatba, és ezt néha valódi kihívás kezelni. A legjobb talán, ha nyitsz egy esküvős mappát, ahova a megállapodásokat, szerződéseket, terveket lefűzheted. Bár ha jól választottál szolgáltatót ezekre nem lesz szükséged, de sosem lehet tudni… a legjobb, ha a nagy napon minden papírt magaddal viszel!

 

Legyen egy saját kapaszkodód, valaki, aki mindig melletted van! 

Egy esküvőn mindenki a menyasszonnyal akar találkozni, táncolni, koccintani, beszélgetni… A család és a barátok jelenléte az egyik legjobb dolog, ami itt történni fog veled, de néha előfordul hogy besokallunk. Kérd meg legjobb barátnőd, hogy figyeljen oda erre! Ha egy szusszanásnyi időre van szükséged, nagy segítség lehet, ha van, aki „falaz”! :)

 

Egyél-igyál bátran, de csak mértékkel!

Természetes, hogy mindent szeretnél megkóstolni esküvődön, sőt, bíztatunk rá hogy tedd is meg! Viszont ügyelj a mértékletességre, főleg, ha alkoholról van szó. Egyik kedvenc esküvőnkön láttunk erre egy tuti megoldást: a menyasszony ott ugyanis egy picit „csalt” a koccintásoknál. Előre megbeszélt alapon az ő poharába csak minden második alkalommal került pezsgő vagy épp pálinka, így nem lett csúnya vége az ötödik nagybácsi felesének! :)

 

Csak lazán! Nem attól lesz tökéletes a Nagy Nap, hogy minden virág a megfelelő irányba áll!

Természetes, hogy a tervezéskor mindent megteszel érte, hogy a legutolsó részlet is a helyén legyen – a Nagy Napon azonban ezt már engedd el! Bízd magad a vállalkozókra, a vendégekre, és Te csak élvezd az esküvőd napját! 


Rengeteg menyasszony stresszel még az esküvői vacsorán is a legkisebb részleteken, de hidd el, évek múlva nem az esetleges bakikon, felborult poharakon vagy épp elszakadt harisnyákon fogsz elmélkedni, hanem a boldogságon, amit aznap éreztél! 

 

 

Még nem találtad meg a tökéletes kis esküvői helyszínt? Kérd ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével, és kollégáink segítenek kiválasztani a számodra tökéletes helyet! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 Kapcsolódó

Szabadtéri esküvő szervezés tippek

Szabadtéri esküvő szervezés tippek: ezekre ügyelj, ha szabadtéri esküvőt...

Hiszen a szabadtéri esküvő nem csak nagyszerű élményeket, de néhány akadályt is gördíthet eléd, amire érdemes már a szervezéskor felkészülni. Mivel a mi kis esküvői éttermeink esetében is sokan választják a teraszt vagy a kertet, így tapasztalatunk bőven akad azzal kapcsolatban, hogy mi is jelenthet problémát. Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a szabadtéri esküvőkről, amire érdemes gondolnod!

Tovább
Esküvőszervezés a karantén ideje alatt

Esküvőszervezés a karantén ideje alatt: hozd ki a legtöbbet ebből az...

Ez az időszak – bár valóban az esküvő megtartására és a bejárásokra nem alkalmas – rengeteg szuper lehetőséget tartogat számodra is. Az alábbiakban felsoroltunk 5 dolgot, amit érdemes elvégezned a karantén ideje alatt is – hogy a zárlatok feloldásával a lehető leghamarabb rendezhesd meg életed Nagy Napját!

Tovább
Céges vacsora a Spíler Budában

Céges vacsora a Spíler Budában: ismerd meg a Pfizer gyógyszeripari cég...

Semmi sem mutatja be jobban egy rendezvényszervező csapat kompetenciáit, mint az, hogy milyen rugalmasan képesek megszervezni egy céges vacsorát, amelynek természetesen számos követelménye van. Büszkék vagyunk kollégáinkra, hiszen mindig, minden helyzetből kihozzák a legjobbat Vendégeink őszinte örömére! Így történt ez a Pfizer gyógyszeripari cég dolgozóinak rendezett céges vacsora alkalmával is, amelyre a Spíler Budában került sor.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria