Mire számíthatunk jövőre az esküvők terén?

Mire számíthatunk jövőre az esküvők terén?

A 2020-as év kétség kívül nehéz évnek bizonyult mint a rendezvényt szervezni vágyók, mind a rendezvényeken szolgáltatóként, helyszínként fellépők számára. De mire számíthatunk jövőre? Hogyan érdemes készülni a 2021-es esküvői szezonra menyasszonyként, vőlegényként?

Az idei évben a COVID-19 járvány kétség kívül felborított mindent, amit megszokhattunk. Leendő párok kényszerültek lemondani esküvőjüket, áttenni az időpontot későbbre, vagy megtartani kisebb létszámmal, szűk családi körben életük Nagy Napját. 


 

Ugyan így nem volt egyszerű a helyzetük a szolgáltatóknak sem: egytől egyig mindenki elesett a várt bevételtől, és sokan az évet gyakorlatilag nullával, vagy épp mínuszosan zárták. Ahhoz kétség sem férhet, hogy ennek az eseménynek a jövőre is lesz kihatása! De mire érdemes, és hogyan felkészülni, ha 2021-ben tartanád az esküvőd?
 

Esküvőszervezés 2021-ben: mire számíthatunk?

Hogy pontosan milyen lesz a járványügyi helyzet 2021-ben, azt természetesen még megjósolni sem akarjuk, és nem is tudjuk. Bizakodva tekintünk azonban a jövő évre annak tekintetében, hogy maga a járvány közvetlenül már nem fogja befolyásolni a rendezvények szervezését – csupán annak utóhatásait érezhetjük majd. Mikre gondolunk pontosan? 

 

Hatalmas verseny várható a szolgáltatók felé

A 2020-as évben rengeteg pár kényszerült lemondani élete nagy napját, vagy legalábbis elhalasztani azt egy kis időre. Azok, akik nagyobb méretű, exkluzív esküvőről álmodtak – és ezt a létszámkorlátozások miatt nem tudták megvalósítani – a legtöbb esetben a jövő évre tették át a dátumot. Sokan vannak azonban olyanok is, akik a tavaszi nehéz kezdést látva bele sem kezdtek a szervezésbe – ők várhatóan szintén jövőre szeretnék majd megtartani az ünnepséget… És hogy mi ennek a következménye? Egy relatíve túlterhelt piac, amit tovább nehezít a következő pontban leírt probléma…

 

Kevesebb szolgáltató áll majd rendelkezésre

Sajnos ahhoz sem férhet kétség, hogy sok kisebb szolgáltató került a járványhelyzet során olyan helyzetbe, amiből már igen nehéz, ha nem lehetetlen felállni. Nem egy szolgáltatóról tudunk mi is, akik – átmenetileg vagy véglegesen – de megszűntették szolgáltatásukat. 


És kik maradtak talpon? Akiknek elegendő tartalékuk volt felhalmozva. Várhatóan tehát 2021-ben nem csak nagyobb kereslet lesz az esküvői szolgáltatókra, de a választék is kisebb lesz. 

 

Új típusú rendezvények kerülnek megrendezésre

Nem csak a konkrét esküvők dömpingjére kell felkészülni 2021-re, de a kiegészítő eseményekre is. Nem egy olyan párt ismerünk, akik a járványhelyzetre való tekintettel a nagy napot megtartották ugyan szűk családi körben – vagy akár kettesben – de az esküvői ünneplést, a lagzit későbbre, akár egy év múlvára kezdték el szervezni. 

 

Esküvőszervezés 2021-ben: gyorsan, okosan!

A fentiek miatt úgy gondoljuk, a jövő évi esküvői szezon, de talán még az azt követő is jóval telítettebb lesz, mint a korábbiak voltak – ráadásul sokan már elkezdték a szervezést akár tavaly, így ők nyilvánvalóan előrébb járnak a szolgáltatók, a helyszín lefoglalásában. Éppen ezért ha egyetlen tanácsunk lehet számodra esküvőd megszervezéséhez, akkor az az, hogy ne halogasd! 


Csapj le a kiválasztott szolgáltatókra, válaszd ki a tökéletes helyszínt mihamarabb. Ha még nem találtad meg a számodra megfelelő esküvői helyszínt, vagy éppen csak egy vacsorahelyszínt keresel az ünnepséghez, az alábbi form kitöltésével kérheted ajánlatunkat – és kollégáink segítenek megtalálni, amit keresel!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's PizzeriaKapcsolódó

budapest legjobb olasz étterme

Budapest legjobb olasz étterme: fedezd fel a Jamie’s Italiant!

Van valami különleges abban, ahogy az olaszok tengetik mindennapjaikat… Valami egészen lenyűgöző: nyugalmas, ráérős, stresszmentes… egyszerű, de nagyszerű. Éppen úgy, ahogy az olasz ételek is készülnek: egyszerűen, mindössze néhány alapanyagból – mégis a lehető legnagyobb odafigyeléssel és a legjobb minőségben. Ez a fajta kiegyensúlyozottság, a sietség elkerülése életük minden területére kihat – és most Te is megtapasztalhatod, hiszen ha Budapest legjobb olasz éttermét keresed, megtaláltad! 

Tovább
éttermek a budai várban

Éttermek a Budai Várban: ide érdemes ellátogatnod, ha a Várban kirándultok!

A Budai Várnegyed páratlan szépségű tája hazánk egyik büszkesége. Épp ezért, ez a gyönyörű környék nem csak a külföldi turistákat, de a magyar kirándulni, kikapcsolódni vágyókat is gyakran vonzza. Ti is ellátogatnátok erre a fantasztikus helyre? A kirándulás során megpihenhettek vendéglátóipari egységeinkben, ahol íncsiklandó ételekkel, és fantasztikus italokkal várunk. Hogy könnyebb legyen a választás, az alábbiakban bemutatjuk, hogy melyek a legjobb éttermek a Budai Várban, amelyeket mindenképp érdemes legalább egyszer kipróbálnod ha erre jársz! 

Tovább
budai vár étterem

Budai Vár étterem: íme a legjobb vendéglátóhelyek a Várnegyedben

Budapest legszebb negyede csak rád vár! Fedezd fel a Budai Vár éttermeit, látványosságait és adottságait egy hétvégi kirándulás, vagy egy délutáni kiruccanás során. Mutatjuk, hol érdemes enned, ha a Budai Várnegyedben jársz!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria