40 év, 40 történet | Jamie Oliver's Diner

40 év, 40 történet | Jamie Oliver's Diner

A diner világa egy egyszerű koncepcióra épül: jó, szerethető street food ételeket kínálni a legjobb alapanyagokból, eredeti receptúrából kiindulva.

Azt éreztük, hogy a koronavírus járvány utáni újraindításkor meg kell újítani a Jamie Oliver’s Pizzeriát több okból is. Egyrészt a lezárás alatt mindenki pizzát rendelt haza, ezért feltételeztük, ha újranyitják az országot és az éttermeket, a pizza lesz a legkevésbé keresett fogás. Másrészt a pizzeria Jamie-ék által beszabályozott kínálata egy idő után unalmas lett, sajnos nem adott lehetőséget a megújulásra ételkínálat és választék tekintetében.

A pandémia alatt véglegesítették Jamie-ék is a diner irányukat, ez pont kapóra jött nekünk.

Jamie dinerét és ezzel az ételválasztékot Jamie klasszikus amerikai comfort ételek iránti szeretete szülte. Jópár éve Jamie több hónapot töltött az USA-ban, beutazta szinte az egész országot és azt kutatta, milyen a klasszikus amerikai konyha, mely az emberek fejében élő fast foodon és a hatalmas adagokon túlmutat. Azt kutatta, mitől izgalmas egy igazi oldalas, milyen egy valódi BBQ és a legjobb szaftos burger.

A diner világa egy egyszerű koncepcióra épül: jó, szerethető street food ételeket kínálni a legjobb alapanyagokból, eredeti receptúrából kiindulva.

Jamie célja az is volt emellett, hogy megmutassa, hogy az amerikai konyhára jellemző sztereotípiákon túl létezik egy igazi amerikai konyha – csodálatos ízekkel és hagyományos technikákat használva. Mindezt Jamie persze egy kis csavarral kínálja, ráadásul tudományos oldalról közelített és összetétel szintjén elemzett minden ételt, hogy ne legyen egészségtelen.

Így egy teljes design és étlap átalakulással a 2021. márciusi újranyitást már Jamie Oliver’s Dinerként léptük meg.

 

 

 

 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café