40 év, 40 történet | Sztárok a kávéházban

40 év, 40 történet | Sztárok a kávéházban

A Pierrot egy ékszerdoboz, egy kultúrális olvasztótégely, egy diszkrét étterem, ahol a sztárok mindig paparazzik, allűrök és megfelelés nélkül tudtak vacsorázni, teljes diszkrécióban. A titkokat pedig megtartjuk magunknak....

2016 nyarán érkezett egy foglalás a Pierrot-ba, Harrison Ford névre. Abban az évben Budapesten forgatta a Szárnyas fejvadászt.

Ahogy minden ilyen alkalommal, most is előre készültünk: fekete-fehér fotót nyomtattunk a színészről, hogy a vacsora végén aláírassuk vele és szépen bekeretezve kirakjuk a fotót a színészekkel, sztárokkal teli falunkra.

Már meg sem döbbentünk, hogy a színész két barátjával érkezett, aki nem volt más, mint Eva Mendes és Ryan Gosling...

1982-től kezdve szinte valamennyi Magyarországra érkező ismert ember megfordult nálunk. A rendszerváltás környékén egy igazi olvasztótégely volt a Pierrot, ahol az értelmiség, a művészvilág, a gazdasági élet találkozott.

A teljesség igénye nélkül... Iglódi István, Sztankay István, Garas Dezső, Mácsai Pál, Tordai Teri, Sebestyén Márta, Hernádi Gyula, Jancsó Miklós, Konrád György, Makk Károly, Mészáros Márta, de George Pataki is nagyon sokszor megfordult a Pierrot-ban.

Christopher Plummer hónapokig lakott Budapesten a Hiltonban, mert egy magyar–amerikai koprodukcióban szerepelt. Imádott a Pierrot-ba járni, a délelőtti körútja során joggingban bejött, kávézott, majd este újra visszajött vacsorázni.

Anthony Perkins például hetekre kibérelte a Pierrot-ot, mert forgatás közben oda mentek be a színészek, és ott étkeztek.

De Antonio Banderas is járt nálunk Melanie Griffith-tel – latin vére itt sem hagyta cserben, romantikusan csókolóztak a Pierrot kertjében.

Jeremy Irons és Robert De Niro is mindig a Pierrot-ban ültek, ha Budapesten forgattak, csakúgy, mint Sir Roger Moore, aki a nyolcvanadik születésnapját is itt ünnepelte.

A 2000-es években Jenson Button Forma–1-es versenyző a Hungaroring-futam alatt ünnepelte az édesapja születésnapját – mindig a Pierrot-ban.

A sort sokáig folytathatnánk.

A Pierrot egy ékszerdoboz, egy kultúrális olvasztótégely, egy diszkrét étterem, ahol a sztárok mindig paparazzik, allűrök és megfelelés nélkül tudtak vacsorázni, teljes diszkrécióban.

A titkokat pedig megtartjuk magunknak…

 

sztárok sztárok
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café