Zsidai home - éttermi ételek 95%-osan elkészítve, az otthonodban

Zsidai home - éttermi ételek 95%-osan elkészítve, az otthonodban

Elindítottuk a Zsidai home-ot, ahol éttermeink klasszikusait 95%-osan előkészítve kapod meg, otthon csupán 10 perc a befejezés. Házhozszállítás Budapesten.

Rendeld meg éttermeink klasszikusait 95%-ra előkészítve, csak pár perc az otthoni befejezés.

“A FŐZÉS MŰVÉSZETE AZ EGYIK LEGBENSŐSÉGESEBB DOLOG, AMIT TEHETÜNK EGYMÁSÉRT." 
​(CHARLIE TROTTER)

 

A lezárások kezdete óta, azaz már több mint fél éve dolgozunk azon, hogyan lehetne csodás ételeinket minőségi romlás nélkül, éttermi minőségben fogyasztani otthon, hiszen mint tudjuk, a készétel kiszállítása esetén, ahol sokszor a futárnál 20-30 percig is ott van az étel-, minőségi romlás tapasztalható.

 

Az eddig megszokott „azonnali házhozszállítás” környezettudatos, gazdaságilag is fenntartható, minőségi és elérhető alternatíváján dolgoztunk, mely az eddigiekhez képest sokkal jobb minőséget biztosít, sokkal kedvezőbb áron.

 

Mostanra sikerült kidolgoznunk egy olyan étel házhozszállítást, ahol a tartósítószer mentes ételek 90-95%-os készültségi fokon érkeznek meg az otthonokba, vákuumcsomagolva, a befejezés és a tálalás marad csak a Te feladatod, ami mindössze 5-10 percet igényel és amihez részletes video és írásos utasítást is küldünk. Célunk volt továbbá az is, hogy minél kevesebb konyhai szemetet és mosnivalót termeljünk, ezért az ételek legalább 2 adagonként rendelhetők, és sok esetben még serpenyőre sincs szükséged, így a mosogatást is minimálisra csökkentettük.

 

A főzés örömét visszük el így Hozzád, a munkás részek nélkül. 

 

Éttermeink ikonikus, klasszikus ételeit kínáljuk, így a kínálatban megtalálható a 21, a Pest-Buda, a Baltazár, a Spíler éttermek fogásai is, valamink kovászos kézműves kenyerünk, cukrászműhelyünk desszertjei, süteményei, és az éttermeinkben kapható borok is. Kínálatunk árban is valódi alternatívája a hagyományos bevásárlásnak is, nem csak a megszokott házhozszállítási megoldásoknak. Kínálatunk folyamatosan bővül, folyamatosan újabb termékeket fejlesztünk - hamarosan  karácsonyi ebéd – és vacsoramenüink is elérhetőek lesznek, melyekkel a családok éttermi minőségű ünnepi étkezéseket tudnak otthon percek alatt varázsolni, anélkül hogy bármely családtag feláldozná magát a konyhában.

Rendelni a www.zsidaihome.hu oldalon lehet, a 21 étteremben átvehető a rendelés a Budai Várban.

Ezen kívül lehet még rendelni a Kifli.hu Bisztró kategóriájából is, házhozszállítással, valamint a Spíler Budában személyesen, előzetes rendelés leadása nélkül megvásárolhatók a termékek.

 

Az ételeket legalább 2 adagonként csomagoljuk, és mivel az eltarthatóság hűtőben 5 nap, a legkörnyezettudatosabb előre berendelni az ételeket, hogy ne legyen erre naponta gondunk és a szabad választás szabadsága is meglegyen.

 

Stílusos éttermi gasztronómia otthon, szeretettel. 

Mindössze 3 lépés az egész:

1.

– Rendeld meg, személyes átvétellel a 21-ben

– Vásárold meg azonnal, rendelés nélkül a Spíler Budában

– Rendeld meg a Kifli.hu-n a Bisztró kategóriában

2. Otthon bontsd ki a csomagolást és kövesd a rövid, egyszerű videos vagy írásos útmutatónkat.

3. Terítsd meg az asztalt és fogyaszd egészséggel!

 

Miért válaszd ezt a készétel rendelés helyett?

Fenntarthatóbb és környezetbarátabb, mint a hagyományos készétel házhozszállítás. Egyszerre több napra is rendelhetsz, így kevesebb az ételmaradék, ráadásul hűtőben tárolva 5 napon belül fogyaszthatod el. 

 

 

  

 

Kapcsolódó

maszkviseles

Maszkviselési tájékoztató

2020. november 2-tól a vendéglátó egységekben kötelező a maszkviselés a vendégeknek is!

Tovább
Budai Vár látkép

Látnivalók, nevezetességek és programok a Budai Várban

A Budai Vár rengeteg látnivalót, programot és lehetőséget kínál családoknak, pároknak, baráti társaságoknak is. Múzeumok mellett időszakos kiállítások, a leglátogatottabb helyek mellett (mint a Budavári Palota, a Mátyás templom és a Halászbástya) további nevezetességek, középkori műemlék épületek, eredeti macskaköves utcák, rengeteg érdekes történelmi látnivaló található a várban. Csendes, turistáktól most mentes környezet, valóban igazi felüdülés most a Budai Vár, nem csak vidékieknek, de akár budapestieknek is egy kiszakadás lehet a hétköznapokból. Időutaznál a Budai...

Tovább
Legjobb budapesti étterem

Legjobb budapesti étterem: ezeket az éttermeket érdemes meglátogatnod!

Az étterembe járás nem csak az ételekről szól! Persze a minőség, a modern konyhai eljárások, a szívből-lélekből jövő íncsiklandó ételek is alapnak számítanak, de mi a Zsidai csoportnál hisszük, hogy az étterembe járás ennél jóval több. A nagybetűs Vendéglátás, a gasztronómiai élmények ott kezdődnek, hogy nálunk minden Vendég különleges bánásmódot érdemel! Fedezd fel Te is a legjobb budapesti éttermeinket, és éld át azt az élményt, amiért oly keményen mégis hatalmas szeretettel, tisztelettel dolgozunk!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner