5 tipp, hogy az esküvőszervezés valóban egy vidám utazás legyen!

5 tipp, hogy az esküvőszervezés valóban egy vidám utazás legyen!

Életed nagy napját szervezed? Mutatjuk, mire érdemes ügyelned már a kezdetektől, hogy a szervezés egy boldog utazás, ne pedig egy stresszes feladat legyen!

Szeretettel gratulálunk Nektek! :) Ha ezen az oldalon jársz, nagy valószínűséggel életed egyik legnagyobb élményére, legszebb utazására készülsz: az esküvőd megszervezésén dolgozol. Életed Nagy Napjáról már biztosan Neked is van egy határozott elképzelésed: minden tökéletes, a szeretteid összegyűlnek és pároddal kimondjátok a boldogító IGEN-t – mindezt persze álmaid helyszínén, álmaid ruhájában – egy makulátlanul jól sikerült és emlékezetes napon.

Az álmodozás, a tervek szövögetése ilyenkor természetes, de arról se feledkezz meg, hogy bizony az esküvőszervezés sokszor kemény munkával is jár. Ha pontos elképzeléseid vannak, ha minden részlethez ragaszkodsz, akkor bizony nem árt felhúzni azt a bizonyos kesztyűt, és kezedbe venni az irányítást! Rengeteg boldog menyasszonnyal dolgoztunk már együtt, és így rengeteg szuper ötletet, precíz megvalósítást is láttunk – ezért az alábbiakban 5 olyan dolgot gyűjtöttünk Neked össze, melynek segítségével biztosan nem kavarodsz bele a szervezésbe.

 

Még nem találtad meg a tökéletes rendezvényhelyszínt életed Nagy Napjára? Fedezd fel esküvőhelyszíneinket Budapesten IDE kattintva, vagy kérd ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

#1: Az esküvőszervezés egyik legfontosabb része: mindent írásban!

Esküvőd szervezése során rengeteg szolgáltatóval állsz majd kapcsolatban. Bár ha igazán jól választottál, ezek a szolgáltatók pontosan tudni fogják a dolgukat – mégis, senkitől nem várhatod el, hogy gondolatolvasó legyen. Ráadásul a szervezés folytán előfordulhat, hogy még meg is gondolod magad! Éppen ezért a legjobb amit tehetsz, hogy mindig, mindent írásban is rögzíttetsz a megbízottjaiddal. Persze, nem kell mindenről külön dokumentumot készíteni, elég ha ez csupán egy összefoglaló e-mailből áll, de fontos, hogy Te magad, és a szolgáltató is vissza tudja keresni adott esetben az utolsó megbeszélt állapotot. 

 

#2 Rendezd az ötleteid!

Rendszerezni a gondolataid, átláthatóvá tenni a vágyaid sokszor nem könnyű feladat a rendezvényszervezés esetében sem, pláne, ha még nagyon az elején jársz és még csak „felfedezed” a stílusokat. A random módon lementegetett képek helyett érdemes lehet rendszerbe foglalni ezeket a terveket, ötleteket! Ezt természetesen „offline” egy füzetbe is megteheted kinyomtatott képekkel, de a mai világban már sokkal jobb alternatívák is vannak erre. A Pinterest például kifejezetten alkalmas az ilyen ötletek összegyűjtésére: mappákba rendezheted, válogathatod a lementett ötleteket, fotókat. 

 

#3 Esküvőtervező, saját kezűleg

Bár a különböző ötletek és képek nagyon is jó helyen vannak a számítógépeden, azért a legfontosabb dolgokat érdemes mindig magadnál tartani. Egy szép füzet kiváló alternatíva erre!


Saját esküvőtervező füzetedben rendszerezheted az időpontokat, a megrendelt szolgáltatásokat, elvégezheted a fontosabb kalkulációkat, feljegyezheted a hasznos telefonszámokat – sőt, később akár a szerződéseket is lefűzheted bele mappa-szerűen! Ha mindent egy helyen tárolsz, nem érhet meglepetés. 
 

 

#4 Élvezd a szervezés minden percét! 

Sok menyasszony veti bele magát teljes erőbedobással az esküvőszervezésbe, aztán néhány kör után picit elfáradva veszik tudomásul, hogy ez bizony nem lesz egyszerű menet. Próbáld inkább szórakozásként felfogni mint munkaként – és meglátod, megszületik majd fejedben a végső terv!


Ha a következő tortakóstolóra is „Na végre, eszünk egy jót!” felkiáltással indulsz el, biztosan jó élményekkel távozol majd ahelyett, hogy a hibákat keresnéd. Persze a választás a sok finomság (vagy éppen dekoráció, frizura stb) között így sem lesz egyszerű, de meglátod, érdemes lesz a megérzéseidre hagyatkozni!

 

#5 Legyen valaki, aki végig kísér az úton (és nem a leendő férjed)

Nagyon sok menyasszony ragaszkodik hozzá, hogy párja minden egyes folyamatban részt vegyen, mindenhova elkísérje őt az esküvőszervezés során. Persze vannak férfiak, akik ezt kifejezetten élvezik – mégis, az esküvőszervezés alapvetően egy „csajos” program.


Ha teheted, mindenképp kérd fel legjobb barátnőd, vagy bárki hozzád közel állót, hogy vegyen részt a teljes folyamatban: ha ketten csináljátok végig az nem csak sok „terhet” levesz a lábadról, de a „több szem többet lát” elve is érvényesül és még az is lehet, hogy neki lesznek a legjobb ötletei!

 

Akárhogy is, szívből kívánjuk hogy ez az időszak csodálatos legyen az életedben, és minden pontosan úgy sikerüljön, ahogy azt megálmodtad! Kapcsolódó

Kiülős éttermek Budapesten

Kiülős éttermek Budapesten – fedezd fel a tavaszi-nyári időszak kedvenc...

A tavaszi-nyári időszakban a turizmusban minden kétséget kizáróan előnyt élveznek a kiülős éttermek Budapesten: a teraszon elfogyasztott ínycsiklandó ételek, a frissítők tökéletes hátteret biztosítanak, legyen szó akár egy randevúról, egy baráti beszélgetésről, vagy éppen egy családi összejövetelről, üzleti összejövetelről. Ha Te is ilyen kiülős éttermet keresel Budapesten, az alábbiakban megismerheted a legnépszerűbb opciókat a fővárosban!

Tovább
étterem terasszal

Étterem terasszal: a legjobb éttermek terasszal, ahova érdemes kiülni...

Nincs is annál kellemesebb elfoglaltság, mint egy hosszú nap után beülni egy teraszos étterembe egy íncsiklandó fogásra, vagy akár csak egy frissítőre, limonádéra vagy koktélra. A tavasz első napsugaraitól az ősz utolsó meleg áramlataiig teraszos éttermeink a leglátogatottabbak, nem is véletlen! Ha Ti is egy ilyen szuper kiülős éttermet kerestek terasszal, az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb helyeinket a fővárosban! 

Tovább
Hangulatos éttermek Budapesten

Hangulatos éttermek Budapesten – mutatjuk a legjobb éttermeket, ha egy...

Hangulatos éttermek Pesten A főváros nyüzsgő utcáin sétálva megpihennél néhány percre egy hangulatos étteremben? A Jamie’s Pizzeria, vagy a Spíler Original szeretettel – és finom falatokkal – vár! Fedezd fel a Gozsdu udvar legjobb éttermeit!    Jamie’s Pizzeria – hangulatos étterem Budapesten a legjobb pizzával A pizza nem csupán egy street food! A pizza annál jóval több, persze csak akkor, ha akkora gonddal készítik mint nálunk, a Jamie’s Pizzeriában. A Gozsdu udvar egyik legnépszerűbb, hangulatos éttermében ugyanis nem vesszük félvállról ezt az egyszerű, de...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria