Kis esküvői éttermek Budapesten – változatos helyszínek minden álom-esküvőre!

Kis esküvői éttermek Budapesten – változatos helyszínek minden álom-esküvőre!

Te megálmodtad már, milyennek képzeled a tökéletes esküvői vacsorát? Nálunk az álmaid valóra válhatnak! Ismerd meg a legjobb kis esküvői éttermeket Budapesten, hiszen változatos stílusú helyszínekkel várunk!

Életünk egyik legszebb pillanat az, mikor két szerető szív összeolvad, és az esküvő során eggyé válunk partnerünkkel. A Te és Én-ből itt lesz igazán „Mi”, ami a közös élet egyik legfontosabb állomása. A legtöbb nő pedig már kislány korától fogva álmodozik arról, hogy milyen is lesz a nagy nap.  Van, aki a klasszikus romantikára esküszik, és van, aki a családias, meghitt hangulatot választaná. Persze olyan is akad, aki az esküvői éttermet inkább egy fergeteges buli helyszíneként képzeli el, és van, aki fentieket összegyúrva álmodta meg a Nagy Napot! 

Akármilyen elképzelésed is van a tökéletes kis esküvői étteremről Budapesten, széles választékunkból és változatos helyszíneink közül biztosan Te is megtalálod majd azt, ahol együtt ünnepelhet a család, a baráti kör! 
Ha szeretnéd, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, és segítenek elképzeléseidet megvalósítani. Kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével:

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Ha pedig még egy kicsit tervezgetnél, álmodoznál és körülnéznél kis esküvői éttermeink között, az alábbiakban pár szóban bemutatjuk változatos esküvői helyszíneinket! 

 

Klasszikus romantika, lezser eleganciával fűszerezve: a Pierrot étterem mint kis esküvői étterem Budapesten

Varázslatos, romantikus hangulat, élő zongoraszó, és mesebeli eldugott kis kerthelyiség zöld növényzettel… Rengeteg menyasszony és vőlegény tette már le a voksát a Pierrot étterem mellett, amikor kis esküvői éttermet kerestek Budapesten.


Nem is véletlen, hiszen ez a helyszínünk az, ami klasszikusan „esküvőre termett”: mindene megvan, amire a tökéletes nagy naphoz szükséged lehet! Szeparálható elrendezésének köszönhetően akár kis esküvői étteremként, akár nagyobb, kerthelyiséget is magába foglaló esküvői étteremként is tökéletes választás. 

 

Ismerd meg jobban a Pierrot kis esküvői éttermet Budapesten IDE kattintva.
 

 

Meghitt, családias kis esküvői étterem Budapesten: a Pest-Buda Bistro

Sokak számára az esküvő egy meghitt, családi rendezvény ahol a két család egyesülhet. A Pest-Buda Bistro kis esküvői étteremként az ilyen álom-esküvők tökéletes helyszíne lehet, hiszen kialakítása és az itt felszolgált ételek egyaránt a családias hangulatot szolgálják.  A nagymama főztjének házias ízvilága, a kellemes, elegáns, mégis meghitt és családias hangulat és a hatalmas terasz tökéletes kis esküvői étteremmé teszi ezt a helyszínünket! 

 

Ismerd meg jobban a Pest-Buda Bistro-t mint kis esküvői éttermet IDE kattintva

 

Vagány és stílusos kis esküvői étterem Budapesten – a Baltazár Grill-ben

Ha igazán vagány, fiatalos és trendi esküvőt álmodtatok meg magatoknak, mégis megmaradnátok a klasszikus kis esküvői éttermeknél Budapesten, a Baltazár Grill tökéletes választást nyújt. 


Ebben az esküvői éttermünkben a stílusé, a faszén grillé, a különleges boroké és a macsakaköves teraszé a főszerep – no persze csak az ifjú pár után. Akár az egész esküvői étterem, akár csak egy bizonyos része is zártkörűsíthető, így rugalmasan tudunk állni a meghívottak létszámához is.

 

Ismerd meg jobban a Baltazár Grillt mint kis esküvői éttermet Budapesten IDE kattintva

 

Lendületes, olaszos kis esküvői étterem Budapesten: a Jamie’s Italian

Odáig vagytok a vérbeli olasz életérzésért, és laza hangulatért és a rendkívüli ételekért? A Jamie’s Italian éttermünkben lévő különterem éppen ezt nyújtja számotokra amellett, hogy ez a helyszínünk gyermekbarát esküvői helyszínként is funkcionál.


Ha szűk családi körben ünnepelnétek és a család apraja-nagyja is részt venne az esküvői vacsorán, ez a helyszínünk tökéletes megoldást nyújt – ráadásul elszeparálva a többi vendégtől, egy különteremben ünnepelhettek.

 

Ismerd meg jobban a Jamie’s Italiant mint kis esküvői éttermet Budapest IDE kattintva
 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner