40 év, 40 történet | Jamie’s Pizzeria

40 év, 40 történet | Jamie’s Pizzeria

Ez volt az első európai pizzeriája Jamie-nek, és ugyan igaz, hogy Indiában már működött pár éttermük, de azok eltérő koncepcióval, designnal és kínálattal mentek.

2017-ben nagyon erős tempót diktáltunk, szinte az egész évet Jamie-ékkel töltöttük. A bécsi és a dél-spanyolországi nyitásokon dolgozva párhuzamosan egy másik projektet is előszítettünk, a Jamie’s Pizzeria nyitását is a Gozsdu udvarban.

Ez volt az első európai pizzeriája Jamie-nek, és ugyan igaz, hogy Indiában már működött pár éttermük, de azok eltérő koncepcióval, designnal és kínálattal mentek.

A legnagyobb kihívás és nehézség az volt, hogy Jamie-éknek sem volt erre kész receptje, sőt, talán még félkész sem, hiszen meg szerették volna újítani és új irányt adni az egész pizza vonalnak. Mivel a lokáció nekünk már adott volt, muszáj volt a kivitelezést és a nyitást még 2017 decemberében véghezvinni.

Az addigra már több mint két éves együttműködésből tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Jamie-éknél egy nagy központi csapat dolgozik minden fejlesztésen, új nyitáson, ráadásul most még receptúrákat, arculatot, központi éttermi visualt, mood boardokat is kellett fejleszteni. Ez Jamie szűkös rendelkezésre állását ismerve extra időt vett volna igénybe - ezért közösen arra jutottunk, hogy együtt dolgozzuk ki az egész Jamie’s Pizzeria irányt. A feladat megtisztelő volt, minden kolléga teljes mellszélességgel állt bele a munkába és többek között együtt véglegesítettük azt a pizza receptet, amelyet most a világ össze Jamie’s Pizzeriája használ.

2017. december 12-én nyitott meg a pizzeria egy nagyon hangulatos nyitóbulival és bár a pandémia miatt 2021-ben át kellett alakítanunk és Jamie Oliver’s Dinerként újranyitni a lezárások után, örökké kedves marad a szívünkben és mindig úgy tekintünk rá, ha egy Jamie’s Pizzeria mellett megyünk el a nagyvilágban, mintha a saját „gyermekünk” lenne.

 

 

 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café