40 év, 40 történet | Jamie Oliver’s Italian

40 év, 40 történet | Jamie Oliver’s Italian

Egyszerűen természetesen kapcsolódik a két cég. It’s a really natural fit – ahogy mi Angliában mondjuk.” (Jamie Oliver)

„Bárhol is dolgozunk, mindig olyan partnereket keresünk, akik osztoznak a szenvedélyünkben, ami annyit jelent, hogy a hozzánk betérő vendégek inspiráló helyszíneken, elkötelezett séfek által kiváló minőségű alapanyagokból készített ételeket kóstolhassanak. A Zsidai Csoportnál pedig tökéletesen értik, hogy miben hiszünk és mi jelent számunkra értéket.

Hogy anno miért pont rájuk esett anno a választásunk?

Egyszerűen természetesen kapcsolódik a két cég. It’s a really natural fit – ahogy mi Angliában mondjuk.” (Jamie Oliver)

Ha létezik izgalmasan megírható, leforgatható párhuzamos életrajz, amelyek egymásra rímelnek és bizonyos elágazásoknál egyfelé mutatnak még 1700 km távolságból is, akkor Jamie-é és Roy-é biztosan közéjük tartozik.

Az ő életükben már 6-7 éves koruktól párhuzamok érezhetők, ugyanis mindkettőjük szüleinek étterme volt, ahol gyerekkoruktól kezdve rengeteg időt töltöttek és ahol kvázi „megfertőződtek” a gasztronómiával. Azután ugrálva az időben, voltak olyan pillanatok is, amikor mindketten négygyermekes édesapák voltak, bár Jamiék azóta eggyel elhúztak – ebben Roy nem is szerette volna követni „gasztro-lelkitársát”

A közös munka is teljesen természetesen, sorsszerűen indult.

Egy lokáció kapcsán Roy-ékban felmerült, hogy olasz éttermet nyitnak és ahogy eddig is, most is elindult szétnézni a világban. Mivel soha nem indul el felkészületlenül az ilyen kóstolóutakra, neten böngészte a legjobb olasz éttermeket többek között Londonban – így bukkant rá Jamie olasz éttermére is, a Jamie’s Italianre, melyből akkor már pár tucat működött a UK-ben.

A website-on meglátta, hogy franchise partnereket keresnek és egyszerűen rájuk írt.

A többit már a flow vitte, ugyanis Jamie-ék nem csak egyből válaszoltak, de nagyon rövid időn belül találkozót is szerveztek Londonban Roy-jal, ahol szinte az első pillanatban el is dőlt a jövőbeni együttműködés.

A partneri viszony megvolt, a franchise szerződés is, a lokáció volt nagy kérdés...

(Folytatás a következő bejegyzésben)

 

jamiejamie

jamie
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café