40 év, 40 történet | Müvcsi, a Pierrot zenésze

40 év, 40 történet | Müvcsi, a Pierrot zenésze

Amikor Orosz János már olyan korba lépett, hogy nem tudott tovább a Pierrot-ban zongorázni minden este, akkor csatlakozott hozzánk a Sárközi József, vagy ahogy mi hívjuk, Müvcsi. A mi drága Müvcsink mai napig velünk van, immár 27 éve...

A Pierrot-ban eleve a koncepció része volt az élő zongorazene, már a nyitáskor az első teremben volt a nagy zongora, terítővel fedve.

A Pierrot nyitása után nem sokkal Albert Aladár zongorázott esténként, majd őt Orosz János váltotta, aki egy nagyon híres zongorista volt, Los Angelesben még Elvis Presley-vel is zenélt.

A nyári időszakokban, amikor – ahogy Ilonáék hívták- Janika elment szabadságra, a mai kor egyik legismertebb zenésze, Nyári Károly ugrott be, ő viszont Svájcban dolgozott és csak nyaranta jött haza szabadságra, ezért egy idő után állandó zenészre volt szükségünk.

Amikor Orosz János már olyan korba lépett, hogy nem tudott tovább a Pierrot-ban zongorázni minden este, akkor csatlakozott hozzánk a Sárközi József, vagy ahogy mi hívjuk, Müvcsi.

A mi drága Müvcsink mai napig velünk van, immár 27 éve…

 

muvcsi muvcsi muvcsi
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café