Leánybúcsú helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket lánybúcsúztatókra a fővárosban!

Leánybúcsú helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneket lánybúcsúztatókra a fővárosban!

Leánybúcsú szervezését tervezed? Ismerd meg a legjobb leánybúcsú helyszíneket Budapesten, és szervezz egy felejthetetlen bulit legjobb barátnődnek, mielőtt férhez megy!

Legjobb barátnőd férjhez megy, és tiéd a megtisztelő feladat, hogy megszervezd a lánybúcsút? Fedezd fel a legjobb leánybúcsú helyszíneket Budapesten, és csapjatok egy felejthetetlen, életre szóló bulit mielőtt kimondják a boldogító „IGEN”-t!

Egy lány, nő életében a lánykérés és az esküvő a legfontosabb események között szerepel. Életre szóló döntések ezek, ahol barátnőd készül fogadalmat tenni, összekötni az életét azzal a férfival, akivel minden adott a boldogsághoz. És a Te szereped ebben? Természetesen az, hogy támogasd, segítsd a szervezésben, és örülj a boldogságának! No persze amellett, hogy a leánybúcsúról is Neked „kell” gondoskodnod… Hiszen nincs esküvő méltó lánybúcsúztató nélkül: ez az utolsó alkalom, hogy hajadonként ünnepelhettek! Egy felejthetetlen leánybúcsúhoz pedig méltó helyszín dukál: fedezd hát fel az általunk kínált legjobb leánybúcsú helyszíneket Budapesten, vagy kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Vagány, laza és stílusos leánybúcsú helyszín Budapesten: a Spíler Budában

És Te, milyen leánybúcsú helyszínt képzeltél el? Egy igazi élettel teli, koktélozós, vagány és trendi helyszínre gondoltál? Akkor nem is kell tovább keresned, hiszen a Spíler Buda éppen ilyen. A MOM Park bejáratánál, a budai oldalon elhelyezkedő éttermünk kiváló lehetőséget tartogat, ha a csajokkal egy igazán trendi helyet kerestek magatoknak ahol egy asztalt körbe ülve ünnepelhetitek meg barátnőd leendő házasságát. 


Ismerd meg jobban a Spíler Budát mint leánybúcsú helyszínt Budapesten IDE kattintva!

 

Egy igazi bulis leánybúcsú helyszín Budapesten: A Spíler Original-ban

Ha egy picit jobban kirúgnátok a hámból, és egy valódi party helyszínt keresel a leánybúcsúra Budapesten, a Gozsdu udvarban található Spíler Original tökéletes lesz számotokra! Az ikonikus bár, az ínycsiklandó koktélok tökéletes indítást adnak az estének, ráadásul központi elhelyezkedése miatt ha később tovább állnátok bulizni, innen mindent elértek.  Jöhetnek a klasszikus leánybúcsús játékok, hiszen a Gozsdu udvarban amúgy is folyik az élet! 

 

Fedezd fel a Spíler Originalt mint leánybúcsú helyszínt Budapesten IDE kattintva!

 

Zártkörű leánybúcsú helyszín Budapesten, személyre szabva: a Spíler Shanghai-ban

Ahány lány, annyi szokás… vagy hogy is van? :) Mindenesetre az biztos, hogy minden leánybúcsú más és más, és mindenki máshogy képzeli el ezt az estét. Vannak, akik előszeretettel vegyülnek a „bulizó néppel”, és vannak, akik inkább zárt körben, a baráti társasággal ünnepelnének… Ha Ti is ezutóbbi csoportba tartoztok, a – szintén a Gozsdu udvarban lévő – Spíler Shanghai tökéletes választás. Az ikonikus szórakozóhelyet ugyanis teljes egészében lefoglalhatjátok, így a buli csak arról szól, amiről Ti akarjátok majd, hogy szóljon!

 

Ismerd meg jobban a Spíler Shanghai-t mint leánybúcsú helyszínt Budapesten IDE kattintva!

 

Kiülős, beszélgetős leánybúcsú helyszín Budapesten a Baltazár Grillben

Ha egy csendesebb hangvételű, inkább csak kiülős, beszélgetős, nevetős leánybúcsú helyszínt kerestek Budapesten, mégis szeretnétek különleges atmoszférával emlékezetesebbé tenni ezt az eseményt, a Baltazár Grill a Budai vár egyik csendes utcájában vár Titeket. A macskaköves terasz, a finom borok, a Josper faszén grill emelik az est fényét!

 

Ismerd meg jobban a Baltazár Grillt mint leánybúcsú helyszínt Budapesten IDE kattintva!
 Kapcsolódó

Családi rendezvényhelyszínek Budapesten

Családi rendezvényhelyszínek Budapesten: ha valami különlegesre vágytok…

Egy család életében számos különleges alkalom nyílik arra, hogy találkozzunk. Akár a messzi rokonokkal, akár csak a szűk családi körrel ülnétek össze egy különleges alkalomra  - néha nem árt kimozdulni a megszokott környezetből! Mindegy, hogy egy nagyobb születésnapi meglepetés party-ról, egy esküvői vacsoráról vagy éppen egy házassági évfordulóról van szó, a tökéletes családi rendezvényhelyszín megtalálása alapvetően határozza meg a rendezvény kimenetelét. 

Tovább
Szülinapi buli helyszínek gyerekeknek

Szülinapi buli helyszínek gyerekeknek: mutatjuk a legjobb éttermeinket!

Ez a nap más, mint a többi…. hiszen Te is tudod! Gyermeked számára a születésnap különleges ünnep, amikor végre minden róla szól: a torta, az ajándékok, a kisbarátok vagy épp az egész család azért van jelen a szülinapi bulin, hogy Ő igazán jól érezhesse magát. Ezek az ünnepek nem csak néhány pillanatra szólnak: a gyerkőcöt a szülinapi buli emléke akár egész életében elkísérheti, ezért a legtöbb szülő hatalmas odaadással és lelkesedéssel szervezi meg a legjobb party-kat! 

Tovább
Születésnapi helyszínek Budán

Születésnapi helyszínek Budán – íme a legjobb helyszínek egy meglepetés...

Barátodnak, szerettednek hamarosan születésnapja lesz? Mi lehet jobb ajándék, mint egy meglepetés party vagy épp vacsora? Adj élményt ajándékba, és fedezd fel születésnapi helyszíneinket Budán a tökéletes est megszervezéséhez! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria