Rendezvény ajánlatkérés

Spíler Shanghai

Spíler Shanghai

A Spíler a belváros egyik kedvenc bisztrója, kocsmája, szórakozóhelye: reggelire, ebédre, vacsorára, bulira és laza beszélgetésekre is minden nap reggeltől késő estig, a belváros szívében, a Gozsdu negyedben. Rusztikus-ipari környezet, vagány ételek – helyenként ázsiai csavarral, izgalmas sörök, buja koktélok....

Az ételek általában közösen is fogyaszthatóak, kézzel vagy evőeszközzel, ideálisak iszogatás és bulizás mellé, de komolyabb kulináris élvezetek céljára is. A Spílerben semmilyen szigorú autentikus szabályrendszer nem köti sem a séfeket, sem a vendégeket, de mégis valódi gyökerekből építkezik a konyha.

 

Nálunk a megszokott csapolt sörök mellett izgalmas ázsiai sörök, nehezen hozzáférhető ütős szakék, a legjobb japán whiskyk és sok-sok buja koktél is megkóstolható.

 

Csütöktöktől szombatig elektronikus zene profi Spíler DJ-kel, akik a Spíler Originalban játszanak bulira hangoló zenét este 20 és 23 óra között, ezt követően a “Titkos bár”-ba költöznek és váltanak át egy igazi táncolós elektronikus irányra.

A Spíler Shanghai mint rendezvényhelyszín

Ha egy igazán kötetlen, vidám és vagány helyszínre vágyik rendezvényének, a Spíler Shanghai tökéletes választás! A lenti „titkos bár” szuper bulihelyszín 140 főre, de két külön teremmé is alakítható és ültetett és álló vacsorákra, fogadásokra és privát bulikra is tökéletes.

 

Első sorban privát, baráti eseményekre, de vagány cégek esetében akár céges bulikra is ajánljuk éttermünket rendezvényhelyszínként.

 

Ha szeretné Ön is egy ilyen különleges helyen tartani rendezvényét, kérje ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Befogadóképesség

A Spíler Shanghai különleges elrendezése, több terme számos lehetőséget biztosít rendezvények szervezésére. Az étterem egy teraszból, egy fenti éttermi részből, egy Secret bárból és egy Hidden room-ból áll, melyből az utolsó kettő együttes bérlése igen közkedvelt választás.

 

A termek befogadóképessége az alábbiak szerint alakul:

Terasz: max 60 fő

Fenti étterem: max 40 fő

Secret bar: max 40 fő

Hidden room: max 80 fő

Secret bar &Hidden room: max 120 fő

 

Javasolt ültetésrend, elhelyezés

A Spíler Shanghai jól variálható terei miatt közkedvelt rendezvényhelyszín, amelyen ültetett események, állófogadás, fogadás vagy koktélasztalos fogadás is lehetséges.

Spíler Shanghai - Rendezvényhelyszín Budapesten születésnapra, esküvőre vagy céges rendezvényekre, vacsorákra

Javasolt rendezvénytípusok

 • baráti ebéd
 • baráti vacsora
 • céges iszogatás
 • céges búcsúztató
 • hamburgrezés
 • születésnap
 • buli előtti vacsora
 • céges party
 • céges karácsony
 • baráti iszogatás
 • eljegyzési ünnepség
 • stábbuli
 • forgatás

 

Javasolt étkeztetés

A kötetlen hangulatnak megfelelően első sorban javasoljuk az előre egyeztetett menüsort, a share plate-et, a büféétkeztetést, de az állófogadás megoldása is lehetséges.

 

Felszereltség, egyéb információ

Az étterem projektorral, vászonnal felszerelt, és DJ pult is található a helyen.

 

WiFi biztosított.

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik a Spíler Shanghai képeivel!Kapcsolódó

Pierrot - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Pierrot

A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol séfünk vezetésével a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Séfünk és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

Tovább
21 Magyar Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

21 Magyar Vendéglő

Mindezeknek köszönhetőn reméljük, sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érzik magukat a magyarok, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen kényelmes hangulatban.   Reméljük Önök is úgy érzik majd, hogy a 21 az a kedvenc helyük, ahol szeretnek egy kicsit többet enni és kicsit többet inni, mint egy étteremben általában.

Tovább
Pest-Buda Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Pest-Buda Vendéglő

A Pest-Buda különálló terasza a Budai Várban, a Hess András téren – a gesztenyefák árnyékában várja kedves Vendégeit egész nyáron.   Magyarország legrégebbi szállodájának történelme az 1696-os évekre nyúlik vissza, hiszen a Pest-Buda (akkor még más néven) ekkor nyitotta meg először kapuit a Budai Várnegyedben. A későbbi években számos megpróbáltatáson és megújuláson esett át, mígnem 2016-ban a Zsidai Csoport keze alatt új életet nyert ez a csodálatos otthonos vendéglő, és újból megnyílt Vendégei előtt.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria