Rendezvény ajánlatkérés

Spíler Shanghai

Spíler Shanghai

A Spíler a belváros egyik kedvenc bisztrója, kocsmája, szórakozóhelye: reggelire, ebédre, vacsorára, bulira és laza beszélgetésekre is minden nap reggeltől késő estig, a belváros szívében, a Gozsdu negyedben. Rusztikus-ipari környezet, vagány ételek – helyenként ázsiai csavarral, izgalmas sörök, buja koktélok....


Az ételek általában közösen is fogyaszthatóak, kézzel vagy evőeszközzel, ideálisak iszogatás és bulizás mellé, de komolyabb kulináris élvezetek céljára is. A Spílerben semmilyen szigorú autentikus szabályrendszer nem köti sem a séfeket, sem a vendégeket, de mégis valódi gyökerekből építkezik a konyha.

 

Nálunk a megszokott csapolt sörök mellett izgalmas ázsiai sörök, nehezen hozzáférhető ütős szakék, a legjobb japán whiskyk és sok-sok buja koktél is megkóstolható.

 

Csütöktöktől szombatig elektronikus zene profi Spíler DJ-kel, akik a Spíler Originalban játszanak bulira hangoló zenét este 20 és 23 óra között, ezt követően a “Titkos bár”-ba költöznek és váltanak át egy igazi táncolós elektronikus irányra.

Spíler Shanghai - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

A Spíler Shanghai mint rendezvényhelyszín

Ha egy igazán kötetlen, vidám és vagány helyszínre vágyik rendezvényének, a Spíler Shanghai tökéletes választás! A lenti „titkos bár” szuper bulihelyszín 140 főre, de két külön teremmé is alakítható és ültetett és álló vacsorákra, fogadásokra és privát bulikra is tökéletes.

 

Első sorban privát, baráti eseményekre, de vagány cégek esetében akár céges bulikra is ajánljuk éttermünket rendezvényhelyszínként.

 

Ha szeretné Ön is egy ilyen különleges helyen tartani rendezvényét, kérje ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével!

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria
Bistro 1786

 

Befogadóképesség

A Spíler Shanghai különleges elrendezése, több terme számos lehetőséget biztosít rendezvények szervezésére. Az étterem egy teraszból, egy fenti éttermi részből, egy Secret bárból és egy Hidden room-ból áll, melyből az utolsó kettő együttes bérlése igen közkedvelt választás.

 

A termek befogadóképessége az alábbiak szerint alakul:

Terasz: max 60 fő

Fenti étterem: max 40 fő

Secret bar: max 40 fő

Hidden room: max 80 fő

Secret bar &Hidden room: max 120 fő

 

Javasolt ültetésrend, elhelyezés

A Spíler Shanghai jól variálható terei miatt közkedvelt rendezvényhelyszín, amelyen ültetett események, állófogadás, fogadás vagy koktélasztalos fogadás is lehetséges.

Spíler Shanghai - Rendezvényhelyszín Budapesten születésnapra, esküvőre vagy céges rendezvényekre, vacsorákra

Javasolt rendezvénytípusok

 • baráti ebéd
 • baráti vacsora
 • céges iszogatás
 • céges búcsúztató
 • hamburgrezés
 • születésnap
 • buli előtti vacsora
 • céges party
 • céges karácsony
 • baráti iszogatás
 • eljegyzési ünnepség
 • stábbuli
 • forgatás

 

Javasolt étkeztetés

A kötetlen hangulatnak megfelelően első sorban javasoljuk az előre egyeztetett menüsort, a share plate-et, a büféétkeztetést, de az állófogadás megoldása is lehetséges.

 

Felszereltség, egyéb információ

Az étterem projektorral, vászonnal felszerelt, és DJ pult is található a helyen.

 

WiFi biztosított.

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik a Spíler Shanghai képeivel!Kapcsolódó

Bistro 1786 - Rendezvényhelyszín Budapesten, a Budai Várnegyedben

Bistro 1786

Csodálatosan felújított épületben kapott helyet ez a békebeli klasszikus magyar házias vendéglő, mely szűk, de Magyarország teljes borkínálatát lefedő, természetes borokkal és csodás süteményekkel, tortákkal várja vendégeit. Az étlap a klasszikus magyar ételektől, mint a marhapörkölt, a csirkepaprikás vagy a túrós csusza a közkedvelt borjú bécsin át a friss és kreatív salátákig tökéletes ízelítőt ad mindenkinek a magyar konyhából. Elegáns környezete és gondosan összeállított étlapja miatt üzleti ebédekre is tökéletes választás. A budai városházának szánt épületet kisebb középkori lakóházak maradványain 1702-ben kezdték építeni Venerio Ceresola itáliai építőmester vezetésével. Kevéssel ezután a városházát...

Tovább
Jamie Oliver's Pizzéria: rendezvényhelyszín privát és céges eseményekre, esküvőkre, a Gozsdu udarban - Budapest belvárosában

Jamie Oliver’s Pizzeria

A világon elsőként Pesten nyitott Jamie Oliver's Pizzeria a Gozsdu Udvarban bemutatja mindazt, amit Jamie képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból és hihetetlen ízekkel, könnyű saláták és az olasz desszertválogatások egy menő, pezsgő környzetben.

Tovább
Spíler Original - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Spíler Original

Reggelire, ebédre, vacsorára, bulira és laza beszélgetésekre is minden nap reggel 9-től hajnali 2-ig, a belváros szívében, a Gozsdu negyedben.

Tovább

Jó kiszolgálás kényelmes székek

Értékelés időpontja: ma

Nemrég tértünk be egy baráti iszogatásra, vacsorára. A felszolgálás kedves barátságos, a székek kellemesen párnázottak, vendégmarasztalóak. Az ár/érték arány is megfelelő, illeszkedik a Gozsdu többi helyéhez. Egy valamivel nem...

nem egy átlagos megszokott ,.

Értékelés időpontja: 2018. november 4.

sikerült találnunk a belvárosban egy igazán hangulatos és a nagy átlagtól eltérően izgalmas éttermet , teltház volt de nem volt kényelmetlenül zsúfolt , ami nagyon meglepett és örömmel fogadtuk az az európai és ázsiai konyha...


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria
Bistro 1786