40 év, 40 történet | Baltazár Boutique Hotel

40 év, 40 történet | Baltazár Boutique Hotel

Nagyon aprólékos munka előzte meg a nyitást, legfőkébb design oldalról. A Baltazár Hotel 11 szobájának egyedi design-ja van, nincs két egyforma szoba.

A Baltazár Grill 2013-ban nyitott, a hozzá tartozó 11 szobás boutique hotel csak szeptemberben lett kész.

Nagyon aprólékos munka előzte meg a nyitást, legfőkébb design oldalról. A Baltazár Hotel 11 szobájának egyedi design-ja van, nincs két egyforma szoba.

A „mesénk” ma ezzel kapcsolatos.

Roy szerint, ha nem közgazdász lenne, akkor valószínűleg építészetet tanult volna és belsőépítész lenne. Innen jön a design és a belső terek rendezése iráni vágya.

A designban és egy arculat létrejöttében partnere, vagy ahogy Roy fogalmaz, szellemi alkotótársa Ipacs Géza grafikus, akivel már közel 15 éve dolgozik a Zsidai Csoport hűségesen.

Az, hogy Gézát nem ismerik többen csak annak köszönhető, hogy nem promótálja magát, még weboldala sincs, szerényen és nagyon produktívan dolgozik egri stúdiójából, az ügyfelek találják őt meg. Bár pont tegnap mesélte, hogy végre készít egy website-ot.

Gézát nem lehet kihagyni egy 40 éves megemlékezésből. Roy szellemi alkotótársa, akivel mindig türelmesek vagyunk és hagyjuk, hadd érjen meg a kreatív ötlet benne, hiszen pusholni úgy sem lehet – még ha Roy próbálja is.

Géza így tekint a közös munkára: „A Spíler szerintem egy új „sound” volt az akkori éttermi palettán. Nekem nagyon feküdt az a stílus, amit Roy elképzelt. Azt gondolom, annak ellenére, hogy korábban már többször dolgoztunk együtt, mégis a Spíler kellett ahhoz, hogy igazán megértsük egymás működését. Én azóta a közös munkáknál, elsősorban nem ügyfélként, hanem alkotótársként tekintek Roy-ra.”

 

 

 

 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café