40 év, 40 történet ♥️

40 év, 40 történet ♥️

Október 21-én drága gyöngyszemünk, a Pierrot és ezzel együtt a Zsidai Gasztronómiai Csoport is 40 éves. Kimondani is hihetetlen, hát még leírva látni. Mennyi eseményt, találkozást és történetet rejt ez a 40 év.40 év, 40 történet | Bistro1786 rövid története

A Szentháromság téren található, a budai városházának szánt épületet kisebb középkori lakóházak maradványain 1702-ben kezdték építeni Venerio Ceresola itáliai építőmester vezetésével. Kevéssel ezután a városházát tovább bővítették, a budai magisztrátus 1710. június 6-án tartotta meg benne első ülését.

Tovább
Bistro1786

40 év, 40 történet | Spíler Buda

Egy éttermi koncepció kidolgozásánál rengeteg dolog inspirálja, de a Spíler Budánál egyértelműen a zene volt a főszereplő. A rock ‘n roll és a dinamikus, mindent magával ragadó zene.

Tovább
spilerbuda

40 év, 40 történet | Zsidai Home

2020. március 17-én reggel, ahogy felébredtünk és egy teljesen új világban találtuk magunkat. Szomorú nap volt ez az életünkben, hiszen attól a naptól minden éttermünk korlátlan időre bezárt.

Tovább
zsidaihome

40 év, 40 történet | Zuki

A fagyi nekünk szerelem és szabadság. És Neked?

Tovább
zukifagyi

40 év, 40 történet | Jamie Oliver's Diner

Azt éreztük, hogy a koronavírus járvány utáni újraindításkor meg kell újítani a Jamie Oliver’s Pizzeriát több okból is. Egyrészt a lezárás alatt mindenki pizzát rendelt haza, ezért feltételeztük, ha újranyitják az országot és az éttermeket, a pizza lesz a legkevésbé keresett fogás.

Tovább
40 év, 40 történet

40 év, 40 történet | A Fortuna utca története

A Fortuna utcához két nagyon erős családi történet is kapcsolódik még a II.világháború idejéből.

Tovább
40 év, 40 történet

40 év, 40 történet | "Madarat tolláról, embert barátjáról."

„Madarat tolláról, embert barátjáról” - ismerjük a régi mondást.

A család mellett a barátok a legfontosabb személyek Ilonáék életében, akikkel céljaikat, munkájukat, terveiket, de akár mindennapjaikat is megosztják.

Tovább
40 év, 40 történet

40 év, 40 történet | Sose felejtsük, honnan származunk

Ilona sosem feledkezett meg gyökereiről. Kemény és kitartó munkával érte el a sikert, de mindig támogatta a rászorulókat legyen szó családokról, fiatalokról, öregekről, munkanélküliekről, betegekről vagy akár művészetről.

Tovább
gyokerek

40 év, 40 történet | Az élet értelme

Ilona szerint az élet értelme, és ami boldoggá teszi az embert, legfőképp őt, az alkotás, az értékteremtés öröme, hogy nyomot hagyjunk magunk után.

Tovább
csalad

<< < 1 2 3 4 5 > >>
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café