40 év, 40 történet ♥️

40 év, 40 történet ♥️

Október 21-én drága gyöngyszemünk, a Pierrot és ezzel együtt a Zsidai Gasztronómiai Csoport is 40 éves. Kimondani is hihetetlen, hát még leírva látni. Mennyi eseményt, találkozást és történetet rejt ez a 40 év.40 év, 40 történet | A kezdetek

Azt, hogy az 1982-ben a Pierrot lépcsőjén így mosolyogjon egymásra Ilona és Péter, nagyon hosszú és kitartó munka, és sok véletlen előzte meg.

Tovább
kezdetek

40 év, 40 történet | A megismerkedés

Zsidai Ilona 1973-ban az InterContinentalban ismerkedett meg Roy Watsonnal, aki az Amerikai Szállodaszövetség elnökhelyettese, valamint nem utolsósorban a Kahler Hotel szállodalánc elnök-vezérigazgatója volt, aki akkor Belgrádba tartott egy nemzetközi konferenciára.

Tovább
40 év, 40 történet | A megismerkedés

40 év, 40 történet | A Budai Vár

Amerikából hatalmas lelkesedéssel és tudással hazatérve, hamar a magyar valóság csapta meg Ilonát és Pétert. Pétert azzal mondattal fogadták a munkahelyén: „Elvtárs Úr, felejtsen el mindent, amit Amerikában tanult. Ez nem Amerika.” Azonban a feléledt lelkesedést ez az itthoni hozzáállás sem törte le.

Tovább
budaivar

40 év, 40 történet | Pierrot

Heisi bácsi tanácsát megfogadva, 1982 tavaszán Ilona, Péter és az akkor pár éves Roy minden hétvégén a várat járta és a megfelelő helyet kutatta. A Fortuna utca 14-ben találtak egy zöldségest, amely borzalmas állapotban volt.

Tovább
pierrot

40 év, 40 történet | Pierrot a nyitás után

Október 23-ra esett abban az évben a szombat, de ugye ez nem volt egy szerencsés dátum akkoriban, ezért a nyitást csütörtökre, október 21-re tették át.

Anélkül nyitott meg a Pierrot, hogy Ilona és Péter barátain kívül bárkinek szóltak volna. Csendes nyitást terveztek, hogy meglássák, hogyan működik.

Tovább
pierrotnyitas

40 év, 40 történet | A Pierrot lelke

"A Pierrot lelkét úgy hívták, hogy Zsidai Ilona, az ő személyisége jelentette a Pierrot-t.” Emellett nem lehet szó nélkül elmenni és erre is van egy történetünk.

Tovább
zsidaiilona

40 év, 40 történet | A segítő barát

“Ő az egyik legtájékozottabb és legnyitottabb ember, akit ismerek. Belőle figyelem és szeretet sugárzik, mindig sokat tanultunk tőle."

Tovább
kissjanos

40 év, 40 történet | Pierrot kezdeti kínálata

1982. október 21-én, két alkalmazottal nyitott meg a Pierrot egy – mostani szemmel nézve - rendkívül limitált étlappal, melynek oka az épület adottsága volt. Ahhoz kellett igazítani a választékot, amit abból a kicsi helyből saját maguk elő tudtak állítani.

Tovább
pierrotkinalat

40 év, 40 történet | Sztárok a kávéházban

A Pierrot egy ékszerdoboz, egy kultúrális olvasztótégely, egy diszkrét étterem, ahol a sztárok mindig paparazzik, allűrök és megfelelés nélkül tudtak vacsorázni, teljes diszkrécióban.

A titkokat pedig megtartjuk magunknak...

Tovább
sztarok

40 év, 40 történet | Magyar Üzleti Vezetők Fóruma

A szervezetnek 13 tagja volt, többek között Zwack Péter, Dr. Vadász Péter, Rényi Gábor és Várszegi Gábor is – 12 férfi társa mellett egyetlen nőként Zsidai Ilona.

Tovább
muvf

40 év, 40 történet | Müvcsi, a Pierrot zenésze

Amikor Orosz János már olyan korba lépett, hogy nem tudott tovább a Pierrot-ban zongorázni minden este, akkor csatlakozott hozzánk a Sárközi József, vagy ahogy mi hívjuk, Müvcsi.

A mi drága Müvcsink mai napig velünk van, immár 27 éve...

Tovább
muvcsi

40 év, 40 történet | A nagy megújulás

Egy nagyon komoly, több hónapos felújítás után pontosan az Európai Unióhoz való csatlakozásunk napján, azaz 2004. május 1-én nyitott újra a Pierrot - modern gépészettel, modern konyhával, teljes arculati megújulással, azaz új logóval és belső designnal.

Tovább
megujulas

40 év, 40 történet | Történeti áttekintés

40 év… De mi történt a nagyvilágban és Magyarországon 40 éve, azaz 1982-ben?

Tovább
attekintes

40 év, 40 történet | Zsidai Roy levele

Az egy éves amerikai tanulmányokból hazatérve hagytam ott a BCG-t és csatlakoztam a családi céghez tizenhat évvel ezelőtt, 2006. őszén...

Tovább
zsidairoy

40 év, 40 történet | A Viper kezdete és vége

Sajnos pár hét után, már december végére kiderült, hogy az épület alkalmatlan bármilyen vendéglátóhely üzemeltetésére, ugyanis az épület üvegborítása nem ér össze, ezért egyáltalán nem lehet befűteni a teret, a kinti hideget lehet érezni bent is. Így nem lehetett szórakozóhelyet üzemeltetni benne, az építtető hatalmasat hibázott, de akkor már késő volt...

Tovább
viper

1 2 3 4 5 > >>
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café