40 év, 40 történet ♥️

40 év, 40 történet ♥️

Október 21-én drága gyöngyszemünk, a Pierrot és ezzel együtt a Zsidai Gasztronómiai Csoport is 40 éves. Kimondani is hihetetlen, hát még leírva látni. Mennyi eseményt, találkozást és történetet rejt ez a 40 év.40 év, 40 történet | 21 A Magyar Vendéglő

Zsidai Péter ötlete volt, hogy ahhoz, hogy ne a Pierrot-nak csináljanak konkurenciát, egy magyar éttermet kellene nyitni. Nem „magyarosat”, hanem egy bisztrót a magyar polgári konyha ízeivel.

A nyitáskor az étlap összeállításban Wolf András, a magyar borsor összerakásában pedig Tálos Attila segítettek, majd később Litauszki Zsolt kezei alól kerültek ki a csodás magyar ételek.

Tovább
21

40 év, 40 történet | Pest-Buda

A Pest-Buda Vendéglőt 2010-ben vette át a Zsidai Csoport, amikor a korábbi bérlő visszamondta a bérleti jogot a méltatlanul lepusztított étteremben.

A felújítás a műemlék jelleg miatt nem volt egyszerű.

Tovább
pb

40 év, 40 történet | Spíler Original

Roy 2006-ban az USA-ban tanult és dolgozott, akkor figyelt fel egy cikkre, miszerint a pesti belvárosban található műemlék Gozsdu udvart felújítják és egy szórakozó negyedet hoznak létre.

Tovább
spileroriginal

40 év, 40 történet | ÉS Bisztró

Emile egy külső, a gasztronómiához értő partner bevonásában látta a megoldást és erről a Kempinski felsővezetését is meggyőzte. Még 2012 decemberében megkereste Roy-t, hogy üljenek le és beszélgessenek.

Tovább
esbisztro

40 év, 40 történet | Baltazár Grill

“Mindig szerettem alkotni és itt a feladat komoly és nagyon megtisztelő volt: felépíteni egy nem létező világot, valami újat létrehozni - amihez nagy segítséget adott a Roy-jal való együtt gondolkodás.”

Tovább
baltazar

40 év, 40 történet | Baltazár Boutique Hotel

Nagyon aprólékos munka előzte meg a nyitást, legfőkébb design oldalról. A Baltazár Hotel 11 szobájának egyedi design-ja van, nincs két egyforma szoba.

Tovább
baltazarhotel

40 év, 40 történet | Spíler Shanghai

A cégcsoporton belül az az alapelv, hogy csak akkor nyitunk új helyet, ha tudunk valami izgalmasat, eredetit, hiánypótlót alkotni az adott környéken és ha a környezetet is alakítani, fejleszteni tudjuk vele.

2014 tavaszán sem történt ez másként, a Spíler Shanghai nyitásakor.

Tovább
shanghai

40 év, 40 történet | ÉS Deli

A jó kávéhoz két dolog kell: egy jó kávé blend és egy jó gép, amin megfőzzük.

Tovább
esdeli

40 év, 40 történet | Opera Café

Tisztán emlékszünk a napra, amikor 2015. májusában Roy belépett az irodába és közölte, hogy kiírták az Operaház gasztronómiájára a pályázatot és indulnunk kell, mert ő, mint hatalmas opera-rajongó és Operába járó nem teheti meg, hogy ne induljunk és ne a legjobbat nyújtsuk.

Tovább
operacafé

40 év, 40 történet | Jamie Oliver’s Italian

„Bárhol is dolgozunk, mindig olyan partnereket keresünk, akik osztoznak a szenvedélyünkben, ami annyit jelent, hogy a hozzánk betérő vendégek inspiráló helyszíneken, elkötelezett séfek által kiváló minőségű alapanyagokból készített ételeket kóstolhassanak. A Zsidai Csoportnál pedig tökéletesen értik, hogy miben hiszünk és mi jelent számunkra értéket.

Tovább
joi

40 év, 40 történet | Jamie Oliver’s Italian történetének folytatása

Jamie három vezetője érkezett 2015 őszén Budapestre, hogy - többek között- a lokációkat megnézzék. A pörgős belváros és a Budai Vár között kellett döntenünk.

Tovább
jamiesitalian

40 év, 40 történet | A Pest-Buda épületének hosszú évekre visszanyúló története

A Budai Várban két olyan több száz évvel ezelőtt is működő fogadó van, amelyek a mai napig nyitva tartanak. Az egyik, a Fogadó a Vörös Sünhöz volt Buda első valamirevaló fogadója, de igazi közösségi tér is volt, ahol színielőadásokat is rendszeresen tartottak. Itt található ma a Pest-Buda Vendéglő & Hotel...

Tovább
pestbuda

40 év, 40 történet | Jamie Oliver’s Italian Wien

Bécshez igazán sok kötődése van a családnak.

Tovább
jamieoliversitalianwien

40 év, 40 történet | Jamie’s Pizzeria

2017-ben nagyon erős tempót diktáltunk, szinte az egész évet Jamie-ékkel töltöttük. A bécsi és a dél-spanyolországi nyitásokon dolgozva párhuzamosan egy másik projektet is előszítettünk, a Jamie’s Pizzeria nyitását is a Gozsdu udvarban.

 

Tovább
jamiespizzeria

40 év, 40 történet | Hogy jut el egy magyar éttermi csoport Andalúziába?

2017. szeptember eleje...Homokos tengerpart, pálmafák, 30 fok, napsütés, a tenger morajlása, teljes nyugalom és a hamisíthatatlan „mañana” hangulat*....

Tovább
El Paseo del Mar

<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
X
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café