Baltazár étterem, rendezvényhelyszín

Baltazár étterem, rendezvényhelyszín

Hol található a Baltazár étterem és rendezvényhelyszín, és milyen típusú rendezvényekre ajánljuk? Mikor érdemes ellátogatni ebbe a stílusos étterembe? A Zsidai Csoport oldalán megismerheti a részleteket!

Baltazár étterem, rendezvényhelyszín


A Baltazár Budapest a Zsidai Csoport egyik legnépszerűbb, egyedi stílusú helyszíne. Az Országház u. 31. szám alatt található épület magában foglal egy boutique hotelt, egy kiváló grill éttermet, egy hangulatos macskaköves teraszt, egy borospincét és egy zártkörűsíthető, elszeparált, igen népszerű kandallós termet.

 

A Baltazár Budapest amellett, hogy rendkívül kedvelt étterem a Budapestre látogató, és az itt élő emberek körében, rendkívül jó rendezvényhelyszín is. A borospince vagy a kandallós terem kiváló lehetőséget biztosít akár zártkörű eseményekre is, így például privát jellegű rendezvényekre, kis esküvői vacsorákra, vagy akár üzleti célú meetingekre, céges vacsorákra is. 

 

Ide kattintva tudhat meg több infot az étteremről: Baltazár Budapest étterem és rendezvényhelyszín


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café