Céges csapatépítő

Céges csapatépítő

Vállalat céges csapatépítőt, csapatépítő rendezvényt szervez? Mire jó ez pontosan, és mire számíthat a céges csapatépítés során? Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat!

Céges csapatépítő


Ma már hazánkban is egyre elterjedtebb, hogy a cégek és vállalatok csapatépítő rendezvényeket szerveznek a kollégák számára. 

A vállalati kulturában rendkívül fontos szerepet játszik, és a hatékonyság eléréséhez is elengedhetetlen, hogy  a kollégák egymással jól kijöjjenek, képesek legyek kommunikálni és kooperatív munkát végezni. A jó viszonyok kialakításához, a kapcsolatok megteremtéséhez járulhat hozzá nagy mértékben a céges csapatépítő program. 

 

Rengeteg féle céges csapatépítő rendezvény létezik, és a megvalósítás teljesen egyedi is lehet. Egy-egy csapatépítő rendezvény akár sportnapként, céges családi napként is kerülhet megrendezésre, de akár több napos csapatépítő kirándulásról, vagy épp csak egy estét csapatépítő jellegű mulatságról is beszélhetünk.

 

A legtöbb céges csapatépítő alkalmával a szervezők csapatépítő jellegű feladatokat, vicces programokat is kitalálnak, amelyek arra hivatottak, hogy jobban összekovácsolják a kollégákat. 


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café