Flying service

Flying service

Mit jelent a flying service, és milyen rendezvények alkalmával javasoljuk alkalmazását a rendezvényszervezésben? Szakszótárunkban rendezvényszervezéssel és rendezvényhelyszínekkel kapcsolatos kifejezéseket gyűjtünk össze, magyarázatokkal!

Flying service


A flying service, más néven a flying buffet egy rendkívül új fogadás forma, amely egyre elterjedtebbé válik a világon köszönhetően eleganciájának és praktikusságának. Első sorban társasági események, beszélgetős estek alkalmával javasoljuk megrendezését. A flying service nem helyettesíti a főétkezést, azok között, vagy főétkezést nem biztosító események alkalmával használandó. Időtartama az est időtartamától függ, általában a rendezvény alatt végig érdemes flying service-t kínálni, amennyiben nincs másik módja az étkezésnek.

 

A flying service lényege, hogya hideg és meleg falatkákat, salátákat és desszerteket a felszolgálók tányérról kínálják, folyamatosan a vendégek közt sétálva a rendezvény időtartama alatt. Ez idő alatt a flying service esetén az alkoholos és alkoholmentes italok, kávék italpultból kerülnek kiosztásra a vendégek igényei alapján.


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café