Házassági évforduló ünneplése? Ötletek, amivel meglepheted kedvesed házassági évfordulótok alkalmából!

Házassági évforduló ünneplése? Ötletek, amivel meglepheted kedvesed házassági évfordulótok alkalmából!

Közeleg a házassági évfordulótok, de nincs ötleted mivel lepd meg szerelmed? 4 szuper ajándékkal álltunk most elő, hogy segítsünk emlékezetessé tenni ezt a napot!

A házassági évforduló megünneplése minden kapcsolatban jelentős esemény: évről évre megemlékezhetünk rá, hogy összekötöttük az életünket, és koccinthatunk a közös élményekre. Ha Nektek is közeleg a jeles esemény, de még nincs ötleted hogy mivel lephetnéd meg idén kedvesed, az alábbiakban erre találsz megoldást! 

Romantikus vacsora kettesben, elbújva a világ elől 

A házassági évforduló megünneplése mindenképp romantikus esemény, amelyet érdemes kettesben eltölteni. Persze sok pár szeret ilyenkor elvonulni egy kicsit a világ elől, hiszen kiváló alkalom ez arra, hogy csak egymásra figyeljetek: egy romantikus vacsora, vagy akár egy kettesben eltöltött éjszaka kiváló lehetőséget tartogat erre. 


Ha ilyen programot adnál ajándékba kedvesednek, a Budai Várnegyedben számos varázslatos étteremmel várunk: látogassatok el a romantikus-elegáns Pierrot-ba, a családias-meghitt Pest-Budába vagy éppen stílusos-laza Baltazár Grill-be. Ha pedig egy éjszakát is eltöltenétek itt a program után, a Baltazár Boutique Hotelben és a Pest-Buda Boutique Hotel-ben várunk szeretettel! 

 

A fogadalom megújítása, évfordulós gyűrűvel

Ha már a sokadik házassági évfordulótokat ünneplitek, és még mindig ugyan akkora szeretettel gondoltok vissza esküvőtökre, lehet hogy ideje megújítani a fogadalmat! Ez egy rendkívül kedves, romantikus gesztus, ami csaknem nagyobb meglepetést tud okozni mint maga a lánykérés. Nincs másra szükség hozzá, mint egy évfordulós gyűrűre és egy megfelelő alkalomra – amely után akár egy kisebb-nagyobb party-t is rendezhettek a család, a barátok körében! 

 

Közös nyaralás: élményt, ajándékba! 

Élményt adni ajándékba mindig kiváló ötlet, főként akkor, ha az közös élményt jelent. Éppen ezért az egyik legszebb házassági évfordulós ajándékötlet mindig az utazás lesz: akár csak egy kellemes wellness-hétvége, akár egy kalandokkal teli kirándulás hazánk legszebb tájain, akár egy messzebbi úti cél meglátogatása egy extra nyaralás keretén belül. 

 

DIY ajándékötlet: a közös élmények, dobozba zárva

Amennyiben most nincs lehetőségetek újabb közös élményeket szerezni egy-egy utazás során, elevenítsétek fel a régieket! Nagyon szép romantikus gesztus a közös életről lenyomatot készíteni – akár egy emlékdobozt, akár egy fotókkal teli naptárat vagy albumot, akár más kreatív megoldást is el tudunk képzelni. A lényeg egy: a Ti emlékeitekből készüljön, és együtt fedezzétek fel! Nem csak az örömteli könnyek garantáltak, de egy nagyobb beszélgetés is, amely során együtt sztorizhattok az elmúlt időkről.
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café