Üzleti vacsora

Üzleti vacsora

Partnere üzleti vacsorára invitálja Önt, vagy éppen Ön keres megfelelő alkalmat a kapcsolatok ápolására, üzleti tárgyalásokra? Az üzleti vacsorák kiváló lehetőséget biztosítanak!

Üzleti vacsora


Az üzleti vacsorák rendkívül jó lehetőséget biztosítanak arra, hogy partnereivel és leendő partnereivel egy formális vagy informális keretek között megtartott vacsora alkalmával jobban megismerjék egymást, és egymás céljait. Az üzleti vacsora általában a partnerek több munkatársát is érintik, és céljuk, hogy közvetlenebb kapcsolatot alakítsanak ki a részt vevő felek között amellett, hogy számos munkamegbeszélés is tartható vacsora közben.

 

Az üzleti vacsora sikerének titka éppen abban rejlik, hogy a munkanaptól független programként kerül megrendezésre. Attól függően, hogy mennyire formális a kapcsolat az üzleti vacsorán részt vevő partnerek között az esemény lehet akár egy exkluzív étteremben is, vagy egy diszkrét, barátságos – de mindenképp impozáns helyen. 

 

Az üzleti vacsorán a munkamegbeszélés rendkívül fontos feladat, ám érdemes az ilyen alkalmakon kívül helyezni azokat a témaköröket, amelyek prezentációt vagy éppen jegyezetelést feltételeznek.

 

Az üzleti vacsora alkalmával akár néhány pohár bor is kísérheti az ételeket, ám rendkívül fontos ügyelni a viszsafogottságra – hiszen az ilyen étkezések során nagyon fontos benyomásokat tehetünk partnereinkre. 


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café