Családi nap

Családi nap

A cég bejelentette, hogy családi nap megrendezésére készül? Ismerje meg pontosan mit jelent a családi nap kifejezés, és mire számíthat a családi nap során!

Családi nap


A családi nap egy olyan céges, corporate esemény, lényegében egy csapatépítő rendezvény, amelyre nem csak a kollégák, de a kollégák szűk családi köre (párja, gyermekei) is meghívásra kerülnek.

 

A családi nap egy egyre elterjedtebb céges rendezvény forma. A családi nap alkalmával a vállalat olyan módon tudja a kollégák kapcsolatait építeni, hogy közben nem vesz el a munkatársak családdal töltött idejéből. A dolgozói elégedettség, a kommunikáció és a jó kapcsolatok kiépítésének egy fontos lépése a családi napok szervezése, hiszen itt a kollégák nem csak egymást, de a másik otthoni valóságát, életét is jobban megismerhetik, családi barátságok köttethetnek, amely hosszú távon pozitívan hat ki a vállalat életére, a munkatársak hatékonyságára is. 

 

Amennyiben ilyen szervezését tervezi, ide kattintva ismerheti meg a legjobb helyszíneinket: családi nap helyszínek Budapesten


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café