Csapatépítő programok télen – ötletek, amivel eltölthetitek a csapatépítőt a hideg évszakban is

Csapatépítő programok télen – ötletek, amivel eltölthetitek a csapatépítőt a hideg évszakban is

Csapatépítőt szerveztek, de nem tudjátok milyen programokat kellene kitalálni a téli időszakban? Mutatunk néhány szuper ötletet, amivel biztosan nem fogtok unatkozni!

Ma már talán elmondhatjuk, hogy ha nem is optimális mennyiségben, de szinte minden cég foglalkozik a csapatépítő szervezésének kérdésével. Esszenciális kérdés lehet, hogy kollégáid mennyire vannak „jóban”, mennyi közös élményük van, amelyet az évente néhány alkalommal megtartott csapatépítővel segíthetsz elő főnökként, HR-esként. Sok vállalat már évek óta visszatérő programként kezeli ezeket az eseményeket, és ők minden bizonnyal látják is már annak jótékony hatásait: a lojálisabb, összetartóbb, csapatmunkára képes csapatot. 

A nyári hónapokban a csapatépítőre rengeteg lehetőségünk adódik, hiszen ilyenkor az időjárás is kedvez a programoknak – de mi van a téli, hűvös időszakkal? Nos, akkor sem kell lemondanod a csapatépítőt ha épp hideg van vagy esik, hiszen rengeteg csapatépítő program ötletünk van télre is! Mutatunk is néhányat.

 

Egy fergeteges buli a Spíler Shanghai Secret Bar-ban

A Gozsdu udvar télen is élettel teli. Bulizó fiatalok, szórakozó emberek lepik el ezt a helyet még a leghidegebb időszakban is, hogy forralt borral, esetleg néhány shot-tal indítsák az estét. Miért ne tennétek Ti is? Ráadásul a Spíler Shanghai Secret Bar-ban magatok lehettek: ezt a rendezvényhelyszínünket éppen azért tartjuk fenn, hogy zártkörű buliknak is helyet tudjunk adni. Hogy mit csinálhattok a két termes, összesen több, mint 100 fő befogadására képes különtermünkben?


Nos, az csak rajtatok múlik. Rendezzetek fogadást, prezentáljatok, vagy kérjétek DJ-nk szolgálatát egy fergeteges bulihoz. Workshopok, kreatív elfoglaltságok szintén tarthatóak nálunk, így valóban személyre szabhatjátok a bulit. Ha úgy gondolod, a Te kollégáid is élvezne egy ilyen csapatépítő programot télen, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi form kitöltésével, és kezdjük meg a szervezést! 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Csapatépítő program télre, a rejtvények szerelmeseinek

Ha csapatod előszeretettel fejtegeti a megoldási lehetőségeket, egy szabadulószobában tökéletes csapatépítő programot tarthattok télen is. Ezek a kreatív helyszínek ráadásul nem csak kiváló szórakozást biztosítanak, de nagyon jól kiütközik itt, hogy a csapatnak mely tagja miben erős: ki a vezéregyéniség, ki a problémamegoldó, hogyan viszonyulnak egymáshoz az alkalmazottak. 

 

Csapatépítő programok kreatív csapatoknak

Olyan cégek számára, ahol sok kreatív ember dolgozik, kiváló ötlet lehet ezt kihasználva, rá építve szervezni a csapatépítő programot télen. Az, hogy pontosan milyen irányba mentek el már csak rajtatok múlik: legyen szó kézműves workshopról vagy akár főzőtanfolyamról, tiétek a pálya! 

 

Csapatépítő programok, ahol tanulhattok valami újat

A legtöbb ember szeret tanulni, és ezt a csapatépítő program szervezéséhez is kihasználhatod. Persze, ha azt szeretnéd hogy az kikapcsolódás is legyen, érdemes a munka vonalától távol maradni, és valami izgalmas dolgot tanulni együtt. Vidd el kollégáid például egy sushi tanfolyamra, vagy tanuljatok együtt sütni! Meglátod, az is élvezni fogja, aki eddig csak kávét főzött a konyhában. 

 

Társasjáték felnőtteknek? Miért is ne?

Ha a csapatépítő helyszínetek már megvan, csak szeretnétek programmal megtölteni azt, ne feledkezzetek meg a társasjátékokról sem… Nem feltétlen a klasszikusokról beszélek: ma már fokozottan érdemes körülnézni a boltok polcain, ugyanis az elmúlt években rengeteg olyan társasjáték született, ami kifejezetten felnőtteknek lett tervezve (nem, nem azért! ;) ). Ezek a szociális készségeket használó, vagy éppen stratégiai játékok szuper szórakozást nyújthatnak, és akár órákig lekötik a kollégákat. Ismerd meg a Dixit-et, játszatok a Kaméleon-nal vagy keressétek meg a gyilkost a Bang társasjátékkal, egy a lényeg: érezzétek jól magatokat! 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café