5 dekorációs ötlet téli esküvőkre, amelyeket imádni fogsz!

5 dekorációs ötlet téli esküvőkre, amelyeket imádni fogsz!

Téli esküvőben gondolkodsz? Ezek a szuper téli dekorációs ötletek biztosan meghozzák a kedved hozzá, hiszen nagyon különlegesen mutatnak majd a nagy napon!

Hagyományosan az esküvői szezon a tavaszi-nyári időszakban esedékes. A szikrázó napsütés és a kellemes nyári meleg jó hátteret adhat egy ilyen nagyszabású eseménynek, azonban gondolkodtál már rajta, hogy milyen lehet télen egy esküvő? Segítünk, nagyszerű! 

És nem csak annak egyedisége miatt, de a szervezés miatt is sokszor jobb választás. Ilyenkor az éttermek, rendezvényhelyszínek nincsenek annyira telítve, így jó eséllyel megtarthatod a  nagy napot álmaid helyszínén is, ráadásul az esküvői szolgáltatók is jobban ráérnek majd veled foglalkozni. De mégis, hogy nézhet ki egy téli esküvő? Mutatunk 5 dekorációs ötletet, amitől elámulsz majd! 

 

A téli fények meleg hangulata az esküvőt is átjárja! 

A szikrázó fényforrások, kedvenc fényfüzéreid akár az esküvőd is varázslatossá tehetik! A karácsonyi időszak egyik legkedveltebb dekorációs elemei romantikus hangulatot és kellemes, otthonos érzést ad, ráadásul kiváló kiegészítői lehetnek az esküvői dekornak is.


Hogy mennyit engedsz belőle az esküvődön, az csak rajtad múlik: egy-két kis füzér is fantasztikus hangulatot adhat, de a mennyezet bevonása apró ledekkel akár a téli csillagos égbolt látszatát is keltheti! 

 

Válassz különleges esküvői csokrot örökzöldekből

A menyasszonyi csokor varázslatos középpontja a nagy napnak. Klasszikusan tavaszi, nyári virágokból készül ez a kiegészítő, de mit szólnál hozzá, ha a tiéd kitűnne a többi közül?


A télen is pompázatos növények, az örökzöldek és a piros bogyók romantikus hangulatot árasztanak, ráadásul varázslatos esküvői csokor is készülhet belőlük! Ha elég bátor vagy, a többi virágdekoráció is készülhet hasonló stílusban.

 

Jég mint dekoráció? Miért ne? 

A legtöbb esküvőn a jég a poharakban olvad, de nálad dekoráció is készülhet belőle! A kristályok varázslatos csillogását idéző anyag csak tapintásra hideg, megjelenésre nagyon is imádni való. Legyen szó akár egy valódi jégszoborról, akár néhány hangulatos jégcsapról vagy éppen hópelyhet mintázó dekorációról, esküvődön tökéletesen mutatnak majd. 

 

Szőrme és puha anyagok, a cozy hangulatért

Akár a menyasszonyi ruhádról, akár a székpárnákról vagy más dekorációs elemről van szó, a fehér, bolyhos anyagok gyönyörűen mutatnak majd. Télen ráadásul ez adja is magát, hiszen az esztétikai értéken felül kényelmes és meleg tapintást is biztosítanak majd. Engedd szabadjára a fantáziád, és használd a téli anyagokat esküvői dekorációként! 

 

A hóesés remek kiegészítője lesz az esküvődnek!

Biztosan Neked is számos gyönyörű emléked van a hóesésről… Mikor forraltbort kortyolgatva, a kandalló mellől nézheted a ragyogó pihéket ahogy alábbszállnak. De gondoltál már a hóra, mint dekorációra? Pedig egy kis műhóval, akár hófúvó géppel fantasztikus esküvői dekorációt is faraghatsz kedvenc téli anyagodból! 


Ki tudja? Ha szerencsétek van, talán valóban szállingózó hópelyhek lepik majd el a nagy napot! 

 

Még nem találtad meg a tökéletes téli esküvői helyszínt?  Töltsd ki az alábbi formot, és kollégáink személyre szabott ajánlatot készítenek kedvenc éttermeink kínálatából! 


Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café


 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café