Év végi céges buli: tippek a szervezéshez, hogy tökéletes legyen az évzáró party!

Év végi céges buli: tippek a szervezéshez, hogy tökéletes legyen az évzáró party!

Év végi céges bulit terveztek? Zárjátok az évet méltóképpen, mutatjuk a legjobb tippeket, amiket érdemes betartani a szervezés során!

Az év végi céges bulit ma már egyre több vállalat érzi magáénak: évről évre egyre többen szerveznek ilyen rendezvényt a kollégák számára – kisebb és nagyobb vállalatok egyaránt. De mitől lesz tökéletes egy év végi céges buli? Mire érdemes figyelni, és hogyan állj neki a szervezésnek? Ha idén a Te feladatod ezt összehozni, most segítünk egy kicsit! 

Tervezd meg az év végi céges buli létszámát! 

Az, hogy hányan lesztek jelen az év végi céges bulin, alapjaiban határozza meg a szervezés többi pontját, ezért érdemes ezzel kezdeni. Kisebb vállalatok esetében jellemzően az összes kollégát várják az eseményre, nagyobb cégeknél azonban előfordul, hogy csak bizonyos köröket hívnak meg. 


Mi több: akár családi napként is szervezhetitek ezt az eseményt! Ebben az esetben érdemes felmérni, hogy a kollégák hány főt hoznának a bulira, és abból hányan lesznek gyerekek, milyen korosztályt képviselnek majd. 

 

Határozzátok meg az év végi céges buli várható időpontját! 

A következő sarkalatos pont az év végi céges buli időpontjának meghatározása. Bár a pontos napot ezen a ponton még nem érdemes fixálni (hiszen az nagyban megnehezíti majd a rendezvényhelyszín kiválasztását), mindenképp érdemes irányt adó dátumokat tervezni, amikor minden kolléga ráér. 


Hétvégén vagy hétköznap? Este vagy napközben? Karácsony előtt, a két ünnep között, vagy esetleg januárban tartanátok az év végi céges bulit? Az időpontot igazítsd a kollégák elfoglaltságaihoz: ha például webáruházat üzemeltettek, és a karácsonyi időszak nagy hajtást ígér, érdemesebb lehet akár január közepére időzíteni ezt az eseményt, és nem a naptári évet alapul venni. 

 

Gondoljátok végig, milyen stílusú év végi céges bulit szeretnétek! 

Egy elegáns céges karácsonyi vacsora, vagy egy hatalmas buli? Netán egy kellemes, programokkal dúsított családi nap? A résztvevők számától, korától és stílusától függően érdemes átgondolni, hogy pontosan milyen jellegű év végi céges bulit érdemes szerveznetek. 


A tervezés során ügyelj rá, hogy a nagy többség igényeihez alkalmazkodj: ha például kollégáid jellemzően idősebb korosztályt képviselnek, érdemes lehet egy nyugodtabb stílusú rendezvényt szervezni. 

 

Keresd meg a tökéletes helyszínt az év végi céges buli számára! 

A stílus és a létszám már adott, jöjjön hát a rendezvényhelyszín keresése! Fontos, hogy a kiválasztott helyszín illeszkedjen a terveitekhez: ha például hajnalig buliznátok, mindenképp olyan helyet érdemes keresni ahol erre probléma nélkül van lehetőség. 


Csapatunk számos étterem és rendezvényhelyszín üzemeltetésével foglalkozik, IDE kattintva megnézheted népszerű helyszíneinket – vagy ha gondolod, az alábbi form kitöltésével felveheted kollégáinkkal a kapcsolatot, akik segítenek megtalálni a tökéletes helyet. 

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Tervezd meg az év végi céges buli programkínálatát!

Ezen a ponton már pontosan tudod, hogyan fog kinézni az év végi céges buli. A helyszín adottságait kihasználva megkezdődhet a pontos program megtervezése! 


Természetes, hogy szeretnél egy kicsit a munkával, az év értékelésével is foglalkozni ezen a napon, azonban azt javasoljuk, hogy csak röviden tedd. Egy prezentáció, egy kis áttekintés belefér – de az év végi céges buli szóljon inkább a kikapcsolódásról, az élmények szerzéséről! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café