Évforduló ajándékok: mivel lepd meg kedvesed?

Évforduló ajándékok: mivel lepd meg kedvesed?

Közeleg az évfordulótok, és nem tudod mivel lepd meg szerelmed? Mutatunk néhány ötletet, amivel biztosan felejthetetlen lesz az ünneplés és a meglepetés is egyben!

Az évfordulós események minden pár életében jelentőséggel bírnak. Bár sokan nem ünneplik olyan „szigorúan” ezeket az eseményeket, mi mindenkit arra buzdítunk, hogy adjátok meg a módját! Az együtt töltött minőségi idő, a közös élmények teszik a kapcsolatot igazán élővé, kitartóvá és erőssé, ezért minden kapcsolatnak kijár, hogy egy évben egyszer csak a meglétét ünnepeljétek. 


És hogy mivel érdemes ezt megtenni? Mutatunk néhány ötletet, ha még csak most kezdted a szervezést! 
 

Egy romantikus meglepetés vacsora mindig jó évforduló ajándék

Az étteremben töltött idő nem csupán az étkezésről szól. Ez az idő valódi minőségi idő lehet, ha megfelelő helyet választotok: míg az ételekre vártok egy pohár finom bort kortyolgatva végre sietség nélkül beszélgethettek, emlékezhettek kapcsolatotok legfontosabb fordulópontjaira, és kettesben lehettek. 


Talán hétköznapi ötletnek tűnik, de ezt az alkalmat fel is dobhatod évfordulótok alkalmából: vidd kedvesed meglepetésként egy szuper étterembe Budapesten, és ne áruld el neki a programot előre! 

 

Nagyszabású évforduló ajándék: közös nyaralás, wellness vagy kirándulás

Amikor évfordulós ajándék ötletekről beszélünk, sokan tárgyi ajándékban gondolkodnak – pedig egy kapcsolat szempontjából sokkal fontosabb az élményteremtés. Adj hát élményt ajándékba! 


Régóta tervezitek, hogy elmentek nyaralni? Szerettek wellness-ezni és kikapcsolódni? Vagy inkább az aktív pihenést választanátok? Lepd meg kedvesed egy hét nyaralással (vagy épp síeléssel), ha teheted, hidd el, ennél jobban semminek nem fog örülni! 

 

Közös élmény, mint évforduló ajándék: 1-2 éjszaka kettesben, egy varázslatos hotelben

Persze sokan a munka és a rohanó hétköznapok mellett nem feltétlen tudjuk megteremteni ezt a lehetőséget. 1-2 napotok azért van, ugye? Romantikus meglepetés lehet az is, hogy csak egy rövid kikapcsolódást adsz ajándékba: próbáld ki például valamelyik boutique hotelünket, ahol exkluzív környezetben romantikázhattok, kettesben, a Budai Vár szívében! 

 

Erősítsd meg fogadalmatok évforduló ajándékként: romantikus gesztus, amellyel biztosan leveszed a lábáról

Nagyon szép és romantikus szokás az igazán kerek évfordulókra. A fogadalom megerősítése igazi ünnepi alkalom, amelyen a család és barátok körében mondhatjátok el egymásnak, hogy még mindig IGEN-t mondanátok! Ha eddig nem adtál túl sokat a romantikus eseményekre, ezzel leveheted a lábáról kedvesed – akár 30 év házasság után is. 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café