Évfordulós ajándék ötletek pároknak, házasoknak

Évfordulós ajándék ötletek pároknak, házasoknak

Közeleg a megismerkedésetek évfordulója, netán a házassági évforduló? Lepd meg párod idén valami igazán romantikus dologgal, segítünk a választásban!

Egy kapcsolatban minden évforduló jeles ünnepség lehet, amelyet érdemes is megtartani. Bár tény, hogy egy jó kapcsolatban az év többi napján is ugyan úgy gondoskodunk a másikról mintha ünnep volna, az ilyen események hosszú távon is üde színfoltjai lehetnek kapcsolatotoknak, amelyre érdemes évről évre készülni! 

De minek is örülne a párod? Mivel tudnád meglepni és elkápráztatni őt? Mutatunk néhány évfordulós ajándék ötletet, amivel emlékezetessé teheted idén is ezt az eseményt! 

 

Évfordulós ajándék ötlet olyan pároknak, akik az élményeket jobban kedvelik a tárgyaknál

Egy-egy romantikus apróság mindig örömet tud okozni, de a legjobb évfordulós ajándék ötletek élményt is adnak. Hiszünk benne, hogy egy romantikus vacsora, egy sétával egybekötött beszélgetés a legjobb ajándék amelyet adhatsz! Romantikus éttermeink egyikében visszaemlékezhettek közös életetek legfontosabb napjaira és eseményeire, ráadásul a Budai Várnegyed nagyszerű lehetőségeket kínál, ha egy kicsit kirándulnátok, sétálnátok is. 


Ha jelesebb évforduló felé közeledtek, vagy csak szeretnél idén igazán kitenni magadért, a vacsorán túl is gondolkodhatsz: akár egy hosszú hétvége kettesben, akár valamilyen stílusotoknak megfelelő kaland is nagyszerű ajándékötlet lehet. 

 

Házassági évfordulós ajándék ötlet kerek dátumokra: ha igazán romantikus akarsz lenni

10-20-30 éve együtt vagytok, és még mindig úgy lángol az a bizonyos szikra mint régen? Igazán romantikus ötlet lehet fogadalmatok megerősítése, amelyre biztosan nem számít kedvesed! A fogadalom megerősítése lehet akár egy formális esemény is – mint anno a lánykérés – és szervezhettek neki kifejezetten party-t is valamelyik budapesti rendezvényhelyszínünkön, de vacsora közben is meglepheted egy szép gyűrűvel és néhány kedves szóval, kifejezve ezzel hogy újra és újra őt választanád. 

 

Évfordulós ajándék ötlet a közös emlékekből: emlékőr, ami csak a Tiétek

Egy kapcsolatot minden esetben a közös emlékek építik, amelyeket érdemes is ápolni. Ha egy igazán személyre szabott évfordulós ajándék ötletet keresel, és rejtőzik benned némi kreatív vér is, készítsd el saját emlékőrötöket! Az emlékőrök lényege, hogy valamilyen formában összegyűjtsd a legfontosabb közös pillanataitokat. Lehet ez egy szép válogatott fotóalbum is (a mobilok világában ez is szuper ajándék!), de akár egy üvegcsébe zárva néhány szimbolikus tárgy is – csak a kreativitásodon múlik!

 

Évfordulós ajándék ötlet: valami közös… 

Az összetartozás jelképei minden romantikus ember számára sokat jelentenek. Nem csak a gyűrű lehet azonban ilyen jelkép az életetekben! Akár házasok vagytok, akár nem, egy olyan ajándéknak minden romantikus személy örülni fog, ami ezt az összetartozást szimbolizálja. Stílusotoktól függően ez lehet akár egy passzoló kulcstartó, vagy egy közös tetoválás is – a lényeg, hogy a másikra emlékeztessen, ha ránéztek. 
 


 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner