Fingerfood

Fingerfood

Mit jelenet pontosan a fingerfood, és milyen rendezvényekre ajánljuk? Szakszótárunkban rendezvényszervezéssel és rendezvényhelyszínekkel kapcsolatos kifejezéseket gyűjtünk össze magyarázatukkal!

Fingerfood


A fingerfood egy olyan étkeztetési forma, amely során a vendégek számára apró, előre elkészített falatkákat szolgálunk fel. Ez a  vendégváró egy rendkívül divatos formája az étkeztetésnek, hiszen nincs szükség evőeszközök tálalásához. A fingerfoodhoz rendszerint csak kissebb tányérokat és szalvétákat készítünk elő, hiszen ahogy a szó jelentése (fingerfood = ujj étel) is mutatja, lényege, hogy a vendégek evőeszköz használata nélkül, kézzel fogyasztják el az ételt.

 

A fingerfood hagyományosan kötetlenebb hangulatú eseményeken ajánlott, bár manapság egy elegáns formában tálalt fingerfood több eseményen is megállja a helyét. Használhatjuk vendégváró falatkának is a fingerfood-ot, de egy jól kivitelezett, megfelelően szervirozott fingerfood akár teljes étkeztetésnek is megfelelő egy-egy összejövetel alkalmával.

 


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café