Gálavacsora helyszín Budapesten: az Operában

Gálavacsora helyszín Budapesten: az Operában

Egy formális, elegáns helyszínnek keresel otthont? Ismerd meg az Operaházat mint gálavacsora helyszínt Budapesten, és kápráztasd el vendégeid!

Ha elegáns, kifinomult és valóban emlékezetes rendezvényt szerveznél vendégeid számára, egy gálavacsorával biztosan sikert aratsz majd. A legelegánsabb rendezvénytípusként a gálavacsora formális keretek között, elegáns eseményként emeli az est fénypontját. 

 

Egy ilyen fantasztikus díszvacsorához pedig exkluzív helyszín is szükségeltetik! Ünnepelj az Operaházban, méltó környezetben egy gálavacsora keretén belül: ismerd meg helyszínünk adottságait, és kérd ajánlatunkat IDE kattintva.

 

Gálavacsora helyszín Budapesten, káprázatos környezetben az Operaházban

A Magyar Állami Operaház épülete hazánk egyik legnagyobb büszkesége: az Andrássy úton álló, Ybl Miklós tervei alapján készült neoreneszánsz stílusú épület híres gazdagon díszített belső tereiről, káprázatos atmoszférájáról. A külső és belső dekorációkat különös gondossággal választották ki a tervező bizottság tagjai abból a célból, hogy ez az épület a főváros legreprezentatívabb szórakozóhelyévé válhasson.


A káprázatos környezet pedig a mai napig kiszolgál bennünket: két évszázaddal később is az Operaház az egyik legnívósabb épülete hazánknak, amelynek eleganciáját Te is élvezheted akár gálavacsora helyszínként Budapesten! 

 

Szeretnéd az Operában tartani rendezvényed? Kattints IDE és kérd személyre szabott ajánlatunkat, vagy ismerd meg a helyszín részleteit ITT
 

Gálavacsora helyszín Budapesten, akár 1200 főig

Az épület nem csak bámulatos megjelenésével, de befogadóképességével is kiemelkedő a rendezvényhelyszínek között: akár 1200 fős ültetett vacsorákat, gálavacsorákat is kényelmesen el tudunk helyezni ezen a díszes helyszínen.

 
Gálavacsorák, díszvacsorák mellett az Operaház gyakran ad otthont ügyfél party-knak, karácsonyi ünnepségeknek, sajtóeseményeknek és koktélparty-knak, valamint tematikus rendezvényeknek egyaránt. 

 


Gálavacsora helyszín lenyűgöző ételkínálattal

Természetesen egy olyan nívós eseményen mint egy gálavacsora, nem csupán a helyszín megjelenése, atmoszférája a mérvadó. A díszvacsorának ugyanígy fontos eleme a felszolgált ételek minősége is, amelyre szintén büszkék vagyunk ezen a helyszínen: Az Opera Café az európai konyha ízvilágát, sokszínűségét és minőségét mutatja be: ízletes salátákkal, fantasztikus tésztaételekkel, varázslatos desszertekkel várunk, amelyet természetesen pezsgőkkel és helyi borok széles választákával koronázhattok meg a gálavacsorán is. 

 

Az Operaház mind gálavacsora helyszín Budapesten

Ideális méretének, lenyűgöző kinézetének köszönhetően az Operaház rendkívül népszerű az elegáns, formális rendezvények körében, így gálavacsorák szervezését is szívesen vállaljuk ezen a helyszínen. Könnyű megközelíthetőségét, jól variálható elrendezését pedig Te, és vendégeid is élvezni fogjátok! 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café