Kávészünet

Kávészünet

Mit jelent a kávészünet kifejezés a rendezvényszervezésben? Milyen esetekben ajánljuk a kávészünetet? Szakszótárunkban rendezvényszervezéssel és rendezvényhelyszínekkel kapcsolatos kifejezéseket gyűjtünk és magyarázunk!

Kávészünet


A kávészünet a rendezvényszervezésben leggyakrabban a szakmai jellegű eseményeken, például oktatásokon és tréningeken kerül előtérbe. A kávészünet hagyományosan 20-30 percet vesz igénybe, és a vendégek érkezésekor vagy a szakmai esemény közben tartandó szünetekkor kerül megrendezésre.

 

A kávészünet alkalmával hagyományosan sós és édes aprósüteményeket, falatkákat, alkoholmentes frissítőket és kávékat szolgálunk fel az esemény résztvevői számára. A kávészünet ideje alatt a kijelölt helyszínre koktélasztalok, italpultok és büféasztalok kerülnek elrendezésre, amelyre a felszolgált ételeket tálaljuk.

 

A kávészünet alkalmával a legtöbb esetben a vendégek elveszik az előre kikészített tányérokat és magukat szolgálják ki, ám a kávégép kezelésére és annak elkészítésére célszerű külön embert alkalmazni.


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café