Kis esküvő

Kis esküvő

Rengeteg esküvői szolgáltató kategorizálja az esküvőket létszám szerint, azonban a legtöbbször csak a fő kategóriákat írják le. Kis esküvő, nagy esküvő - de vajon melyik milyen létszámot takar? Mutatjuk!

Kis esküvő


Rengeteg esküvői szolgáltató kategorizálja az esküvőket létszám szerint, azonban a legtöbbször csak a fő kategóriákat írják le. Kis esküvő, nagy esküvő - de vajon melyik milyen létszámot takar?

 

Kis esküvőnek legtöbbször azon esküvőket nevezzük, ahol az össz létszám nem haladja meg a 40-50 főt. Ebbe a kis létszámba bele tartozik az ifjú pár és a teljes vendégsereg is, nem tartoznak azonban bele a szolgáltatóktól részt vevők. 

 

A kis esküvők, vagy kis létszámú esküvők a legtöbb esetben egy polgári szertartásból és egy esküvő utáni vacsorából állnak. A kis esküvők legnagyobb előnye, hogy a szervezéskor csak kisebb létszámmal kell számolni, így egyrészt a költségvetés is kevesebb főre osztódik, másrészt a szervezés és kivitelezés is egyszerűbb lesz – ráadásul maga az esküvő sok esetben sokkal bensőségesebb, meghittebb, mint a nagyobb létszámú esküvők. 


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café