Esküvői vacsora étteremben: mutatjuk Budapest legjobb éttermeit esküvői vacsorára

Esküvői vacsora étteremben: mutatjuk Budapest legjobb éttermeit esküvői vacsorára

Minden menyasszony tökéletes esküvőről álmodozik, de mindenki számára mást jelent a „tökéletes”. Ha a ceremóniát és az esküvői vacsorát más helyszínen tartaná, az étterem, a vacsorahelyszín megtalálása külön feladat – amelyben most segítünk! Ismerje meg Budapest legkülönlegesebb esküvői éttermeit, és álmodja meg velünk a Nagy Nap részleteit!

Bár a korábbi években a legtöbb esküvő alkalmával a ceremónia és az esküvői vacsora egy helyre esett, ez a trend megtörni látszik. Tőlünk nyugatra már egészen elterjedt, és hazánkban is egyre szélesebb körben találkozhatunk azzal, hogy az esküvői vacsora a szertartás helyszínéhez közel, de más helyen, a legtöbb esetben étteremben kerül megrendezésre.

Ennek számos praktikai szempontja is van, mint hogy nem a szertartás helyszínét kell minél hamarabb „átalakítani” vacsorahelyszínné, de izgalmasabbá, változatosabbá is teszi a Nagy Napot a helyszínváltoztatás. Amennyiben úgy gondolja, hogy Ön is szeretné megtapasztalni az esküvői éttermek előnyeit, ismerje meg legnépszerűbb helyszíneinket Budapesten – vagy az alábbi form kitöltésével kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Ahány esküvő, annyi vágy és elvárás… Mindenki számára más jelenti az ideális helyszínt, ezért szeretnénk minél szélesebb körű kínálatot Kedves Olvasóink szeme elé tárni. A következőkben 5 olyan esküvői éttermet sorolunk fel, amelyek változatos stílussal, lehetőségekkel kecsegtetnek – hogy Ön biztosan megtalálja álmai helyszínét! 

 

Esküvői vacsora egy kifinomult, elegáns étteremben: a Pierrot étterem

A Budai Vár egyik legszebb utcájában, közvetlen a házasságkötő terem közelében található a Pierrot étterem, amelyről talán nem túlzás azt állítani hogy az egyik legnépszerűbb esküvői vacsorahelyszín, étterem ma Budapesten. Kellemes hangulata, kifinomult, mégis kötetlen eleganciája és csodálatos, zöld övezetet kínáló zárt kerthelyisége kiválóan alkalmassá teszi az esküvő utáni vacsorák megrendezésére. 


A Pierrot étterem nem csak megjelenésében, de elrendezésében is rendkívül jó választás akár kisebb, akár nagyobb létszámú esküvői vacsorákhoz. A helyszín több részre tagolt, így akár részben, akár teljes egészében is zártkörűsíthető – így a romantikus esküvő során Önnek nem kell attól tartania, hogy a turisták, a betérő vendégek megzavarják a családi idillt. 

 

További részleteket a Pierrot étteremről, mint esküvői vacsorahelyszínről ide kattintva olvashat: romantikus, elegáns esküvői vacsora étteremben

 

Vagány és stílusos esküvői vacsora étteremben: a Baltazár Grill-ben

A Baltazár Grill szintén a Budai Várnegyedben, az Országház utcában várja Kedves Vendégeit, és az esküvői vacsorára érkező sereget az ő egyedi és stílusos design-jával. A macskaköves terasz, a trendi, industrial stílusú berendezés, a faszén grill és a borospince mind olyan jellemzők, amelyek tökéletes választássá teszik a Baltazár Grillt a vagány, bevállalós párok számára. 
Ez az esküvői étterem nem első sorban a klasszikus eleganciát tükrözi. Fiatalos, kötetlen és laza hangulatával azonban sok-sok fiatal pár találta már meg itt a számításait – akár kis, akár nagyobb létszámú esküvői vacsorák alkalmával.


Köszönhetően kedvenc borospincénknek, akár borvacsora keretein belül is megrendezhetik a Nagy Nap zárásaként beiktatott vacsorát! Igény szerint ez az esküvői vacsorahelyszín egyben, vagy termenként is zártkörűsíthető, így a privát szférát garantálni tudjuk az ide látogató násznépnek.

 

Ismerje meg jobban ezt a trendi, helyet ide kattintva: Baltazár Grill, esküvői vacsora étteremben
 

 

Családias, bensőséges hangulatú esküvői vacsora étteremben: a Pest-Buda Vendéglőben

A Pest-Buda Vendéglő kínálja mindazt, amit a nagymama konyhájában annyira szerettünk. Békét, családias hangulatot, szeretetteljes fogadtatást, és természetesen a nagymama főztjét. Azon párok számára, akik az esküvő utáni vacsorát egy családias, kisebb létszámú eseménynek képzelik el, tökéletes helyszínt biztosít ez az étterem.

 

Tradicionális megjelenésével, házias ízvilágával és meleg hangulatával egy olyan hátteret biztosíthat ez az étterem esküvői vacsorájának, amelyben igazán otthon érezhetik magukat.

 

Ismerje meg jobban a Pest-Buda Vendéglőt, mint rendezvényhelyszínt ide kattintva: családias esküvői vacsora étteremben

 

Elegáns és kifinomult, modern magyar esküvői vacsora étteremben: a 21 Magyar Vendéglő

Azon párok számára, akiknek fontos az elegancia, a romantikus dekoráció – mégis szeretnék egy modern hangulatú étteremben megtartani esküvői vacsorájukat, a 21 Magyar Vendéglő lesz a tökéletes választás.


Ez az éttermünk nem véletlen vált annyi ember kedvenc helyévé. Univerzális, rugalmasan elrendezhető, tágas belső térrel rendelkező helyszínt ismerhetünk meg benne, amely tökéletes étterem akár kisebb, vagy nagyobb létszámú esküvői vacsorák tartására. 

 

Ismerje meg modern magyar esküvői éttermünket vacsorákhoz ide kattintva: 21 Magyar Vendéglő rendezvényhelyszín
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café