Különleges kis esküvőt tartanál Budapesten? Mutatunk néhány varázslatos ötletet hozzá!

Különleges kis esküvőt tartanál Budapesten? Mutatunk néhány varázslatos ötletet hozzá!

Esküvőd napja mindenképp különleges lesz, és várhatóan életed egyik legemlékezetesebb eseménye is… De mivel tehetsz érte, hogy még emlékezetesebb legyen? Mutatunk néhány fantasztikus ötletet, amelyet akár a mi kis esküvői helyszíneinken is megvalósíthatsz!

Te is Ő, a Nagy Nap, és persze szeretteitek egy varázslatos kis esküvői helyszínen, ahol zárt körben ünnepelhetitek meg egybekeléseteket, szerelmetek beteljesülését. Ez a nap csak is különleges lehet, mégis, sok pár vágyik valami egyedire, amivel még jobbá tehetitek az ünneplést… íme a mi tippjeink, amelyeket akár Te is megvalósíthatsz!

Különleges kis esküvő, csak különleges meghívottaknak!

Vannak, akik hatalmas világra szóló lagziról álmodoznak, de egyre népszerűbbek a kis létszámú esküvők is a házasulandók körében. Ezt, természetesen, Nektek kell eldönteni – mégis úgy gondoljuk, hogy egy igazán különleges lakodalmon csak azok vannak ott, akiket tényleg szívesen láttok, szerettek! Ne feledd, csak azért, mert az illem azt diktálja, nem szükséges meghívnod a tizenéve nem látott nagynénit, vagy éppen annak szomszédasszonyát is. Ez a Ti napotok!

 

Fagylaltpulttal a különleges kis esküvőért!

A nyári hónapok kétség kívül a legnépszerűbbek, ha esküvőszervezésről van szó. A varázslatos kék égbolt, a langyos szellő és a napsütés mindent szebbé varázsol – de a forróságról sem érdemes megfeledkezni. A szokásos tippeken felül most egy újdonságra szeretnénk felhívni a figyelmed: az esküvői sütemények mellett egész különleges hangulatot kölcsönözhet az eseménynek egy fagylaltpult is, amelyet a mi kínálatunkban is elértek! A hűsítő finomságot mindenki imádja, meglátod, nagy sikere lesz. 

 

Kézzel készített dekoráció, köszönőajándék, vagy ami belefér…

Varázslatos dekorációval készülhettek az esküvői dekorosok által, de ha valami igazán egyedire,  különlegesre vágytok, érdemes valami kézzel készített dolgot is beleszőni a nagy napba. Persze nem szükséges a teljes dekorációt Nektek készíteni: elég, ha a köszönőajándékok, vagy néhány apróbb részlet dicséri a Ti kezetek munkáját, meglátod, később jó érzéssel gondolsz majd vissza rá a fotókat nézegetve!

 

Emlékőr, amely különleges kis esküvődön készül, szeretteid által

A nászajándékok és a fotós által készített profi felvételek mellett jó, ha valami más is emlékeztet majd Titeket a nagy napra. Egészen különleges megoldásokat láttunk már esküvőink során, amelyek között sok emlékőr típusú meglepetés is volt. 


Ez lényegében lehet az esküvői vendégkönyv egy bővített változata is, de olyat is láttunk már, ahol polaroid kamerákkal az egész vendégsereg lőhetett 1-2 fotót, amelyből gyönyörű fotófal készült ajándékba az ifjú párnak.

 

Különleges ceremóniák, amellyel egyedivé teheted a nagy napot

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különleges ceremóniák is az esküvők körében, ami nem is csoda. Ezek a varázslatos, romantikus és kedves meglepetések emlékezetes élményt nyújtanak a résztvevők számára. A legismertebb verziói a folyadék és a homokceremónia, melyek lényege, hogy az ifjú pár két külön üvegcséből egy dekoratív tárolóba önti annak színes tartalmát, amely ezt követően akár más színűre is változik! Ha érdekelnek a különleges megoldások, mindenképp nézz utána, szerintünk imádni fogod.

 

 

Különleges kis esküvő, különleges kis helyszínen

Az esküvő hangulatát, megjelenését talán semmi sem határozza meg annyira, mint az, hogy milyen helyszínen tartjátok. Egy különleges kis esküvői helyszín tökéletes alapot szolgáltat ahhoz, hogy minden jó sikerüljön. Ha még nem találtad meg a számotokra megfelelő helyet a kis létszámú esküvőhöz, IDE kattintva megismerheted kínálatunkat! 

 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner