Rendezvény ajánlatkérés

Lánybúcsú feladatok: vicces és kreatív feladatok lánybúcsúra

Lánybúcsú feladatok: vicces és kreatív feladatok lánybúcsúra

Legjobb barátnőd hamarosan férjhez megy, és tiéd a megtiszteltetés hogy megszervezd lánybúcsúját? Mutatunk néhány szuper játékos feladatot, amivel feldobhatod az estét!

Egy pár életében az egyik legnagyobb esemény mikor úgy döntenek, hogy összekötik életüket, és egyesítik családjaikat. Mielőtt kimondanák a boldogító „IGEN”-t, azonban van még egy kis feladata a barátnőknek, barátoknak: hagyományosan ugyanis ekkor kerül sor a leány- és legénybúcsúra, amely alkalommal „hajadonságát” búcsúztatjuk a fiataloknak. Ez a hatalmas bulitól a visszafogott vacsoráig bármilyen esemény lehet, mégis a leggyakrabban a lánybúcsú egy vicces és emlékezetes party-vá válik. A szervezés egyik legfontosabb feladata – a lánybúcsú helyszín megtalálása mellett – a felejthetetlen programok szervezése, amivel izgalmasabbá tehetitek ezt az eseményt. Szokás ilyenkor a menyasszony számára vicces, kreatív feladatokkal előrukkolni. Hogy milyenekkel? Mutatunk néhány szuper ötletet, amit kipróbálhattok barátnőd lánybúcsúján! 

A lánybúcsús feladatok történhetnek a kiválasztott helyszínen is, de olyan feladványok is felmerülhetnek amiket az utcán, akár idegenekkel véghez vinni. Rajtatok múlik, mennyire vagytok bevállalósak! 

 

Lánybúcsú – tematikával, vagy anélkül? 

Bár nem kifejezetten feladat vagy program, mindenképp azzal szeretnénk kezdeni a felsorolást, hogy ha lánybúcsút szervezel érdemes elgondolkodni egy tematikán. Ez ugyan nem kötelező, de hidd el – egy igazán bulis lánybúcsút nagyon fel tud dobni, ha valamilyen tematikára építitek! Akár kisebb jelmezzel, ehhez kapcsolódó feladatokkal még viccesebbé tehetitek az eseményt. 

 

Lánybúcsú feladatok: felelsz vagy mersz?

A lánybúcsús feladatok egyik közös pontja, hogy nem kell félnetek a „gyerekes” feladatoktól sem. Ezek persze egy picit felnőtt köntösbe bújnak ezen alkalommal, de rengeteg olyan, gyermekkorunkban is játszott feladat is szóba kerülhet, amit felnőttként is élvezni fogtok! Az egyik ilyen a tipikus „felelsz vagy mersz” játék. Hogy milyen feladatok és kérdések merülnek fel, az már csak rajtatok múlik! 

 

Lánybúcsú feladatok: kvízjátékok, tesztek a menyasszonynak

A lánybúcsú feladatok egyik hagyományos köre a tesztelős, kvízes feladatok, játékok amelyek során a leggyakrabban a menyasszonyt tesztelik a résztvevők, hogy mennyire ismeri jól a vőlegényét. Természetesen ahogy mindent, ezt is meg lehet bolondítani „jutalmakkal” és „büntetésekkel” – például, ha a menyasszony rosszul válaszol, innia kell egy pohár kiválasztott italt (vigyázzatok, ne túl erőset, nehogy hamar véget érjen a buli! :) ). 

 

Lánybúcsú feladatok: „én még soha…” 

Klasszikus játék, amely megannyi lánybúcsún és más party-n szerepelt már. Lényege, hogy előre felírtok cetlikre cselekedeteket (célszerűen olyanokat, amelyek közös élményeket elevenítenek fel). A cetlikkel teli zsák körbe jár: mindenki húz egyet, majd a „én még soha…” kezdettel felolvassa a tartalmát. Aki már csinálta a cetlin látható dolgot, az iszik! 

 

Lánybúcsú feladatok: adj el minél több…!

Szintén elterjedt és nagyon vicces lánybúcsú feladat, hogy az utcán járva a menyasszony próbáljon meg eladni valamiből minél többet (hagyományosan petrezselyemből, de mással is játszhatjátok). Itt persze nem a bevételszerzés a cél, sokkal inkább a vicces közös élmények halmozása! 

 

Lánybúcsú feladatok: köss nyakkendőt, bárkin! 

Szintén egy szociális feladat, hiszen vadidegeneket is be kell vonnotok: vegyetek jópár darab nyakkendőt, és induljatok el. A menyasszony feladata, hogy férfiakat vonjon be a játékba, és rajtuk megköthesse a nyakkendőt! Vajon hány nyakkendőt sikerül így „elpasszolnia” adott idő alatt? Természetesen, jutalmat itt is adhattok! Kapcsolódó

Olasz étterem Budán

Olasz étterem Budán: fedezd fel a Jamie’s Italian-t!

Az olasz életérzés, az egyszerű, de nagyszerű ételek imádata egy egészen új világba kalauzol. És hogy mindez a lehető legmagasabb minőségben történhessen, arra maga Jamie Oliver a garancia. 

Tovább
Eljegyzési szokások

Eljegyzési szokások: ezeket a hagyományokat Nektek is érdemes megtartani, ha...

A lánykérés a leendő pár mellett mindkét család számára hatalmas öröm, amelyet a hagyományok szerint együtt is szeretnek megünnepelni a rokonok. Nem is csoda, hiszen a házasságkötéssel a két család valamely módon kapcsolódik, „eggyé válik”, és ez ünneplésre ad okot. A szokás szerint az eljegyzés bejelentése – hivatalosan legalábbis – egy eljegyzési vacsora keretében történik, ahol a pár számára fontos emberek mind szemtanúi lehetnek ennek. És hogy milyen eljegyzési szokásokkal érdemes számolnotok ezen az alkalmon? Mutatunk néhány kedves gesztust, kellemes hagyományt, amit érdemes betartani! 

Tovább
Budapest legjobb étterem

Budapest legjobb éttermei: mutatjuk, hova érdemes menni enni!

Pontosan tudjuk, hogy az étterembe járás nem csupán az ételekről, az étkezésről szól. Ennél jóval többet képes adni egy jó étterem a Vendégei számára: élményeket, emlékeket kínálunk amellett persze, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokból gondosan készítjük fogásainkat. Akár valamilyen esemény kapcsán keresnéd fel Budapest legjobb éttermét, akár csak egy kirándulással, kalandokkal eltöltött napon pihennél meg néhány finom falat mellett, érdemes olyan helyet választani, ahol a nagybetűs Vendéglátással még emlékezetesebbé tehetjük számodra ezt az alkalmat! Mutatjuk hát Budapest legjobb éttermeit, amelyeket érdemes kipróbálnod!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria