Lánybúcsú programok: ötletek, ha Te szerveznéd meg barátnőd lánybúcsúját!

Lánybúcsú programok: ötletek, ha Te szerveznéd meg barátnőd lánybúcsúját!

Lánybúcsú programötleteket keresel barátnőd bulijára? Adunk néhány szuper ötletet, amelyekkel garantáltan emlékezetessé teheted ezt a napot!

Ha legjobb barátnőd hamarosan férjhez megy, biztosan nagy a készülődés. Azon felül, hogy természetesen az esküvőn is fontos feladatok várnak rád, a lánybúcsú szervezésében is kiveheted a részed – vagy akár Te magad is csinálhatod egészében! 

Ehhez nincs másra szükséged, mint egy vendéglistára, egy tökéletes lánybúcsú helyszínre és néhány lánybúcsú programötletre. Az első csak rajtatok múlik, a helyszínekre ITT adunk szuper ötleteket, a szuper lánybúcsú programokat pedig alább foglaltuk össze, hogy könnyebb dolgod legyen! 

 

Lánybúcsú programok: legyen már a készülődés is buli!

A lánybúcsús programok nem csak a buli helyszínen, de akár már otthon is megkezdődhetnek. Ha igazán emlékezetes estét szeretnétek rendezni, gyűljetek össze valamelyikőtöknél, és készülődjetek együtt! Egy pohárka pezsgő persze már itt is belefér a jó hangulat megalapozásáért. 


Ha szeretnéd exkluzívra venni a figurát, akár sminkest is fogadhattok – akár mindenkinek, akár csak a menyasszonynak.

 

Lánybúcsú programok: utazzatok stílusosan! 

Egy átlag ember életében nem sok olyan alkalom van, amikor sofőrrel közlekedik – éppen ezért ez a mozzanat is segít, hogy felejthetetlen legyen a lánybúcsú napja a menyasszony számára. Fogadjatok egy jó kocsit – ha az tetszik hát limuzint vagy egy menő sportautót – és indulhat a menet! 

 

Lánybúcsú programok: egy kellemes vacsora és néhány koktél alapozásnak

Bár a lánybúcsúk a legtöbb esetben valamilyen szórakozóhelyen érnek véget, azért nem árt előtte egyet vacsoráznotok. Egy elegáns étterem vagy épp egy menő bisztro is tökéletes választás erre, például a Spíler Budát szívből ajánljuk. Az estét akár itt is folytathatjátok, akár tovább is állhattok a belváros legmenőbb szórakozóhelyeire! 

 

Rendhagyó lánybúcsú programok, ha nem csak bulizásra vágytok

A legtöbben a lánybúcsút egy felejthetetlen bulizásba torkolló éjszakaként képzelik el, de azért nem mindenki vágyik erre – vagy legalábbis nem CSAK erre. Ha valami mást is kipróbálnátok, a bulizás előtt ezeket a programokat is ajánljuk figyelmetekbe:

 

Lánybúcsú programok: Wellness kényeztetés a csapatnak

Ki ne szeretné a lánybúcsúját egy wellness-ben tölteni, vagy akár csak elkezdeni? Jár a kényeztetés a menyasszonynak (és Nektek sem jön rosszul), ezért szuper programötlet, ha az egész csapat ellátogat wellnessezni. 

 

Lánybúcsú programok: Közös fotózás a csajokkal

Legyetek ezen a napon Ti a modellek! Béreljetek fel egy fotóst, és készítsetek vicces, szép, vagy akár egy kicsit forróbb stílusú fotókat. Egyszer az életben mindenkinek kijár a reflektorfény! 

 

Lánybúcsú programok: Irány a lőtér! 

Vagy egy kicsit vadabb programra vágytok? Egy lőtér meglátogatása nem csak a fegyvermániás fiúknak lehet jó ötlet, de akár Ti is élvezhetitek! 

 

Lánybúcsú programok: Szabadulószobák vagy más játékos programok

Szuper lánybúcsús programötlet akár egy szabadulószoba, akár más interaktív játék vagy kiállítás meglátogatása is. Itt sok időt eltölthettek anélkül, hogy egy percig is unatkoznátok! 

 

Lánybúcsú programok: Gasztronómiai foglalkozások vagy kézműveskedés

Ha szerettek kézműveskedni, esetleg főzni vagy sütni, egy ilyen témájú foglalkozás is nagyszerű ötlet lehet. Macaron- vagy épp sushi készítés, esetleg agyagozás? Csak az ízléseteken múlik! 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café