Csapatépítő programok: Íme néhány ötlet csapatépítő programokra, ha Budapesten találkoznátok!

Csapatépítő programok: Íme néhány ötlet csapatépítő programokra, ha Budapesten találkoznátok!

Csapatépítőt szerveznél, és jól jönne néhány program ötlet? Összefoglaltunk néhány olyan lehetőséget, amellyel biztosan emlékezetes napot tölthettek együtt a kollégákkal!

A csapatépítő programok fontos szerepet játszanak egy vállalat életében. A kollégák lojalitása, a csapatmunkára való készség is nagyszerűen fejleszthető abban az esetben, ha jól sikerült és viszonylag rendszeres, évente legalább 1-2 alkalommal megrendezésre kerülő csapatépítőre invitálod őket.

Persze a csapatépítő programoknak is megvannak a maguk „szabályai”… A legfontosabb, hogy mindenkinek kedvet csinálj ehhez az eseményhez, és ne „kötelező” elemként tekintsenek rá! Ennek érdekében a csapatépítő programot érdemes lehetőleg hétköznap munkaidőben, akár egy munkanap helyett megvalósítani, és fontos, hogy a program során az eseményeket, vagy legalább azok nagy részét a cég fizesse! Ha erre készen álltok, és már csak néhány jó csapatépítő programötletre van szükségetek, abban tudunk segíteni. Az alábbiakban adunk néhány szuper ötletet! 

 

Csapatépítő program: egy kellemes vacsora, vagy akár egy borkóstoló, esetleg koktélozás?

Az étterembe járás, az étkezés szinte minden kultúrában társas eseménynek számít, így csapatépítő programként is kiváló lehetőség – akár önmagában, akár kiegészítve más programokkal, záróakkordként vagy indító ötletként. 


Egy kellemes csapatépítő vacsora közben kötetlenül beszélgethettek, sőt, akár olyan programokat is bevethettek mint a borkóstoló, vagy koktélozás egy hangulatos teraszon. Ha ehhez keresel helyszínt, IDE kattintva ismerheted meg a legjobb csapatépítő helyszíneinket! Szeretettel várunk Titeket! 
 

Csapatépítő program: irány a lőtér! 

A csapatépítő programok lényege, hogy közös élményeket szerezzenek a kollégák, amelynek köszönhetően sokkal szorosabb kapcsolat alakulhat ki köztük. És mi lehet alkalmasabb erre egy kalandos lövészeti programnál?! 


A lőtéren a fegyverek használata adrenalint termel, aminek köszönhetően ez a csapatépítő program tuti emlékezetes marad majd minden kolléga számára. Hidd el, azok is élvezni fogják akikről nem is gondolnád! 

 

Csapatépítő program: mit szólnátok egy szabadulószobához?

Ha a hobbi lövészetet egy kicsit túlzásnak tartjátok, mégis szeretnétek egy kis kalandot, izgalmat belevinni a csapatépítő programba, akár egy szabadulószobába is ellátogathattok együtt. Ez is nagyszerű lehetőséget teremt arra, hogy a kollégák minél jobban megismerjék egymást – ráadásul kötetlen környezetben.


A szabadulószobákban ráadásul akaratlanul is mindenki megtalálja a helyét a csapatban: érdekes lesz látni, hogy ki hogyan reagál, hogyan dolgozik a szabadulásotokon!

 

Csapatépítő program: egy közös tanfolyam vagy workshop – aminek semmi köze a szakmátokhoz

Új dolgokat tanulni, kipróbálni valami eddig ismeretlent szintén nagyon jó ötlet lehet csapatépítő programként. Ebben a nehéz talán az, hogy megtaláld azt a témát ami mindenkit érdekel valamennyire – de ha ez megvan, akkor nem lőhetsz mellé egy workshoppal, tanfolyammal.


Mindegy, hogy sushi készítő tanfolyamra vagy éppen macaron sütésre jelentkeztek, a lényeg, hogy élvezzétek egymás társaságát! 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café