Legénybúcsú programok: ezeket a játékokat ne hagyd ki, ha Te szervezed a legénbúcsút!

Legénybúcsú programok: ezeket a játékokat ne hagyd ki, ha Te szervezed a legénbúcsút!

A legénybúcsú legendásan bulis esemény, amely során „elbúcsúztathatod” legjobb haverod, mielőtt feleségül veszi kedvesét. Adjátok hát meg a módját, és próbáljátok ki ezeket a legénybúcsú programokat!

Nincs emlékezetes legénybúcsú legénybúcsús programok, játékok nélkül! Ha a legjobb haverod éppen házasodni készül, és Te vállaltad a feladatot hogy megszervezd ezt a szuper éjszakát neki, tegyél ki magadért és legyen felejthetetlen ez az ünneplés. 

Nem lesz másra szükséged mint egy nagyszerű legénybúcsú helyszínreamelyeket IDE kattintva tekinthetsz meg – és néhány szuper játékra, amit akár Te magad is megszervezhetsz a belvárosban, különleges foglalások nélkül. Ezutóbbihoz az alábbiakban adunk jó ötleteket. 

 

Legénybúcsú program ötlet: bizonyítsd, hogy a vőlegény menő üzletember! 

Klasszikus legénybúcsú játék ötlet, amelyet azonban nem érdemes kihagyni a felhozatalból, mert igen mókás tud lenni. A játék lényege, hogy a vőlegény számára összegyűjtötök néhány kacatot, amelyeket az utcán járva kell értékesítenie – a lehető legmagasabb összegért! Vajon elég felnőtt már ahhoz, hogy eltartsa leendő családját? Vajon képes mennyiségi pénzt gyűjteni a vackok eladásából?


Természetesen ez csak a szórakozás része, és akár néhány forintért is árulhatja ezeket! 

 

Legénybúcsú program ötlet: poker party, tétre

Pókerezni szinte mindenki szeret, főleg, ha a tétre játszhat – hiszen az csak emeli az izgalmakat. Persze itt sincs szükség arra, hogy kiürítsétek a pénztárcátokat – hiszen akár más tétben is játszhattok. Babra is mehet a játék, de kreatívabbat is kitalálhattok: például „passzoló kártyákat” is oszthattok egymás között, amelyet a következő feladatban használhattok fel! 

 

Legénybúcsú program ötlet: felelsz vagy mersz, felnőtt verzióban

Biztosan mindenki emlékszik gyerekkorunk egyik legnépszerűbb és legviccesebb játékára, a felelsz vagy mersz nevű játékra. Nos, a jó hír az, hogy a belvárosban rengeteg lehetőségeteket van ezt tovább fejleszteni, és felnőttek számára is viccessé tenni! Azért csak óvatosan, a járókelőket nem érdemes megbotránkoztatni – de néhány vicces feladattal emlékezetessé tehetitek ezt a napot. 

 

Legénybúcsú program ötlet: találd meg a menyasszonyt! 

Persze, az igazi menyasszonynak a legénybúcsún nem sok keresnivalója van, de akár egy haverotok is eljátszhatja a szerepét, akár egy menyasszonynak öltöztetett bábuval is megtehetitek. A játék lényege egy nyomozós feladatsor megoldása, amelyben néhány – akár közös emléken alapuló – kérdéssel és nyommal vezethetitek a vőlegényt a megmentendő „menyasszonyhoz”. 

 

Legénybúcsú program ötlet: szerezzetek csóknyomokat! 

A játékot a nyílt utcán is játszhatjátok, de nagyon figyeljetek rá, hogy aki nem kapható az ilyesmire azt ne zaklassátok. A feladathoz szükségetek lesz egy élénk színű rúzsra és a vőlegény bevállalósságára: a feladat, hogy minél több rúzsos csóknyomot szerezzen bizonyos idő alatt! Bevállalósak kérhetik a csóknyomokat az arcukra, kezükre vagy más testrészükre, de akár egy pólót is fenntarthattok erre a célra! 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café