Pierrot étterem, rendezvényhelyszín

Pierrot étterem, rendezvényhelyszín

Hol található a Pierrot étterem és rendezvényhelyszín, és milyen típusú rendezvényekre ajánljuk? Mikor érdemes ellátogatni ebbe a gyönyörű étterembe? A Zsidai Csoport oldalán megismerheti a részleteket!

Pierrot étterem, rendezvényhelyszín


A Pierrot étterem egy lezseren elegáns, kifinomult, barátságos és befogadó étterem, amely a Budai Várban, a Fortuna u. 14. szám alatt várja kedves vendégeit. Az étterem a Zsidai Gasztronómiai Csoport első étterme, így mi különösképp szeretjük ezt a helyet – és a tapasztalat azt mutatja, hogy vendégeink számára is igen kedves.

 

Romantikus hangulatával, zöld belső kertjével, kiváló fogásaival nem csak az általános étteremlátogatás egyik kedvelt helyszíne, de rendezvényhelyszínként is kiváló választás. 

 

A Pierrot étterem és rendezvényhelyszín rendszeresen ad otthont különböző privát jellegű rendezvényeknek (mint például születésnapi vacsoráknak, házassági évfordulós ünnepségeknek), gyönyörű kis esküvőknek, és üzleti vacsoráknak, meetingeknek egyaránt. 

 

Bővebb információért kattintson ide: Pierrot rendezvényhelyszín és étterem

 


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café