Rendezvény ajánlatkérés

Szülinapi ötletek: így teheted felejthetetlenné szeretted születésnapját!

Szülinapi ötletek: így teheted felejthetetlenné szeretted születésnapját!

Szülinapi ötleteket keresel egy ismerősöd, barátod, rokonod születésnapja alkalmából? Összegyűjtöttünk néhány szuper meglepetés ötletet, amellyel felejthetetlenné teheted ezt a napot!

Közeledik az a nap, amely kicsit más mint a többi… Ha kedvesed, barátod, szeretted születésnapjára készülsz, minden bizonnyal rengeteget ötleteltél már arról, hogy mivel is lephetnéd meg ezen alkalomra – és itt bizony nem csak az ajándékra gondolunk! Hiszen a születésnap sem csak a tárgyi ajándékokról szól: sokkal inkább a „gondolt rám” érzéséről, a törődésről, és a minőségi együtt töltött időről – mert meglátod, ezeknek sokkal jobban fog örülni, mint bármilyen apróságnak! 

És hogy mivel tudod felejthetetlenné tenni ezt a napot? Az alábbiakban néhány megvalósítható ötletet mutatunk be.

 

#1 Szülinapi ötletek: meglepetés party a kedvenc barátokkal, rokonokkal!

Nincs is annál nagyszerűbb érzés, mint amikor valakire többen is gondolnak… Összegyűlnek, hogy együtt ünnepeljünk, jól érezzük magunkat. Na pláne, ha az egész esemény meglepetés! Rengeteg meglepetés születésnapi party-t szerveztünk már szülinapi helyszíneinken, így pontosan tudjuk, hogy a siker mindig garantált! 


Neked nincs más dolgod, mint lefoglalni a megfelelő szülinapi helyszínt (ITT adunk ehhez segítséget), egyeztetni velük a részleteket, és valahogy odacsábítani az ünnepeltet!

 

#2 Szülinapi ötletek: egy csipetnyi személyesség, egy maréknyi boldogság!

A legjobb szülinapi ötletek – legyen szó akár ajándékról, akár programokról, stb – mindig azok, amelyek elég személyesek. Éppen ezért nincs egy általános jó ötletünk, azt Neked kell kitalálnod! Készíts valamilyen emléket egy közös élményetekről: lehet ez egy fotóalbum, egy vetítés, akár egy étel, ami emlékeztet titeket arra a napra… Meglátod, az ünnepelt nagyon fog örülni, hogy Te is emlékszel rá!


Ha eléggé ismered az ünnepelted, nem lesz akadály kitalálni, hogy minek örülne: a fontos az, hogy látszódjon az ajándékon hogy kifejezetten Neki szánod!

 

#3 Szülinapi ötletek: adj élményt ajándékba!

Persze néha nagyon szuper érés valamilyen menő cuccot kapni, de tegyük a szívünkre a kezünket… Mire fogunk emlékezni 10-15-20 év múlva? Nos, nem az ajándékzacskóban lapuló tárgyakra, sokkal inkább az együtt töltött időre, az élményekre!


Persze már önmagában egy meglepetés születésnapi party is ilyen élmény lehet, de ha ajándék „vásárláson” gondolkodsz is érdemes ezt szem előtt tartanod: egy közös program, akár egy wellness hétvége, akár egy túrázás a hegyekben vagy egy kalandos program tökéletes ajándék lehet. 

 

#4 Szülinapi ötletek: elő a vicces, vagy éppen érzelmes ajándékokkal, emlékekkel

Mire is emlékszünk vissza életünkből a leggyakrabban? Nos, az biztos hogy a lista élén a vicces és az érzelmeket kiváltó események, történések állnak. Éppen ezért, ha igazán felejthetetlenné szeretnéd tenni az ünnepelt szülinapi party-ját, érdemes ezeket a programlehetőségeket, ajándékötleteket is számba venni.


A közös élmények, emlékek felelevenítésére tökéletes megoldás lehet akár egy vetítés, akár egy tematikus ajándék vagy csak egy szívhez szóló beszéd is, meglátod, nagy sikere lesz! Ha pedig egy kis mókás is csempésznél a szülinapi party-ba, érdemes vicces, kreatív játékokkal készülni az estére, amelyeket együtt játszhattok végig.

 

#5 Szülinapi ötletek: gondoskodj az ünnepelt gondtalanságáról

Egy valóban élményekkel teli születésnapon a legfontosabb, hogy az ünnepeltnek semmi dolga, gondja ne legyen: erről pedig a Vendéglátónak kell gondoskodnia. Ha úgy döntöttél, Te veszed a nyakadba a szülinapi party szervezés „terhét”, mindenképp ügyelj rá hogy az ünnepeltnek ne legyen ezzel semmilyen dolga! A legjobb, ha egyedül, vagy más segítségével szervezed meg, és ő nem is tud róla.Kapcsolódó

étterem buda

Étterem Buda: íme a legjobb éttermeink a budai oldalon!

Fővárosunk budai oldala megannyi izgalmat, látnivalót és gasztronómiai csodát tartogat az ide látogató turisták, és az élményeket kutató helyiek számára. Nem is csoda, hogy kis hazánk egyik legnépszerűbb kirándulóhelyévé vált a Budai Várnegyednek is otthont adó terület. Ha éppen erre jártok – legyen szó akár egy családi programról, akár egy üzleti megbeszélésről vagy csak éppen egy bevásárlókörútról – érdemes felfedezni a környéken lévő megannyi nagyszerű éttermet és vendéglátóipari egyéget. Mutatjuk a legjobb éttermeket Budán, ahol érdemes megpihenni! 

Tovább
Elegáns étterem Budapest

Elegáns étterem Budapest: ismerd meg legelegánsabb éttermeinket a fővárosban!

Különleges alkalomra keresel elegáns éttermet Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes ellátogatnotok, ha a cél az elegancia, a kifinomultság! 

Tovább
Meglepetés születésnap szervezése

Meglepetés születésnap szervezése: tippek és ötletek

A meglepetés születésnap szervezése komoly feladattá is válhat, ha egy igazán emlékezetes, nagyszabású eseményt tervezel. Persze nem feltétlen szükséges fényűző party-ra gondolni ezestben sem, egy egyszerű meglepetés születésnapi buli megszervezése esetében is hasznodra válhatnak az alábbi ötletek, amelyekkel az évek során találkoztunk! Hiszen éttermek üzemeltetőiként, rendezvényhelyszínént megannyi szuper születésnapi és más családi, céges rendezvénynek adtunk már otthont, és vettünk részt a megszervezésében. De lássuk a legjobb ötleteket, amikkel találkoztunk, és amit Neked is javasolni tudunk! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria