Rendezvény ajánlatkérés

Osztálytalálkozó ötletek: osztálytalálkozó szervezése, akár egy profi!

Osztálytalálkozó ötletek: osztálytalálkozó szervezése, akár egy profi!

Az osztálytalálkozó szervezése komoly feladat, amellyel kapcsolatban bizony számos kihívást élhetsz át. De mik ezek és hogyan készülhetsz fel rá? Mutatjuk!

Ha úgy döntöttél, idén Te veszed kézbe az osztálytalálkozó szervezését, lehet, hogy már el is késtél… Tudtad, hogy az osztálytalálkozót akár 12 hónappal az esemény előtt is érdemes elkezdeni szervezni? Na jó, kis túlzással, de egy biztos: minél hamarabb állsz neki a szervezésnek, annál biztosabb, hogy sikeres eseményt bonyolítasz majd le hajdani osztálytársaiddal. És hogy mikre érdemes ügyelned, milyen kihívások várnak? Éttermeink számos osztálytalálkozónak biztosítottak már helyszínt, ezért van néhány alapvető „igazságunk”, amit érdemes megfogadnod!

#1 Osztálytalálkozó ötletek: az osztálytársak felkutatása

A legfontosabb, és egyben első lépés természetesen a volt osztálytársak felkutatása. A közösségi média oldalak korában ez már jóval egyszerűbb feladat mint korábban, de azért ne bízd el magad! Szinte minden osztályban – korosztálytól függetlenül – okozhat gondot az emberek elérése, ezért ha lehet, ezt még mag kezdd el.

 

És hogy hogyan? Érdemes létrehozni egy zárt csoportot a volt osztálytársak számára, ahol kommunikálhattok, és ahol akár segítségüket is kérheted egy-egy kérdésben, mondjuk az olyan személyek felkutatásában, akiket nem találtál meg.

 

#2 Osztálytalálkozó ötletek: a dátum meghatározása

Ha már mindenkit csatasorba állítottál, és az is kiderült hogy kik azok akik szívesen részt vennének az általad szervezett osztálytalálkozón, jöhet a dátum kiválasztása! Erről mindenképp érdemes kikérni a résztvevők véleményét, hiszen Te csak a szervező vagy, nem döntheted el egyedül. Amennyiben a volt osztálytársak élethelyzete rendkívül eltérő és nem sikerül konszenzusra jutnotok, a legjobb ha 3-5 időpont között szavazást indítasz: amelyik időpont a legtöbb embernek jó, arra érdemes tenni az osztálytalálkozót. 

 

#3 Osztálytalálkozó ötletek: a helyszín kiválasztása

Attól függően, hogy milyen stílusú eseményt képzeltél el a volt osztálytársak számára, érdemes körülnézni a helyszínkínálatban. Osztálytalálkozó helyszíneink között találsz elegáns éttermet, bulizásra is alkalmas különtermet, vagy éppen szuper koktélozós helyszínt is. A választás rajtatok múlik, sőt, akár ezt is szavazásra bocsáthatod! 

 

#4 Osztálytalálkozó ötletek: a volt tanárok meghívása

Míg régen az osztálytalálkozó szervezésének ez a lépése sokkal formaibb volt, addig ma már ezen is lazítottak a közösségi média oldalak által kínálat lehetőségek. Mindazonáltal régi kedvenc tanáraitokat illik udvarias módon meginvitálni az eseményre, még akkor is, ha a nyomtatott meghívó idén már elmarad! 


Ha szeretnél egy kis kedvességet is csempészni a régi tanárok meginvitálásába, beszéld meg az osztálytársakkal, hogy az ő fogyasztásukat dobjátok össze.

 

#5 Osztálytalálkozó ötletek: programok, játékok, események az osztálytalálkozón

Egy osztálytalálkozót nem érdemes túlszervezni, hiszen ez az esemény az újra egyesülésről szól – és meglátod, a régi ismerősöknek megannyi mondanivalójuk lesz egymás számára. Mindazonáltal néhány kisebb eseményt betervezhetsz az estére: akár egy szuper vetítést a régi fotókból, akár néhány régi emlék felelevenítését, de a fiatalosabb osztálytársak között akár játékokat is szervezhetsz. Mindenesetre, hagyj időt az újra-ismerkedésre! 

 

Ha még nem találtad meg a tökéletes osztálytalálozó helyszínt, az alábbi form kitöltésével vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre a választásban!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's PizzeriaKapcsolódó

étterem buda

Étterem Buda: íme a legjobb éttermeink a budai oldalon!

Fővárosunk budai oldala megannyi izgalmat, látnivalót és gasztronómiai csodát tartogat az ide látogató turisták, és az élményeket kutató helyiek számára. Nem is csoda, hogy kis hazánk egyik legnépszerűbb kirándulóhelyévé vált a Budai Várnegyednek is otthont adó terület. Ha éppen erre jártok – legyen szó akár egy családi programról, akár egy üzleti megbeszélésről vagy csak éppen egy bevásárlókörútról – érdemes felfedezni a környéken lévő megannyi nagyszerű éttermet és vendéglátóipari egyéget. Mutatjuk a legjobb éttermeket Budán, ahol érdemes megpihenni! 

Tovább
Elegáns étterem Budapest

Elegáns étterem Budapest: ismerd meg legelegánsabb éttermeinket a fővárosban!

Különleges alkalomra keresel elegáns éttermet Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes ellátogatnotok, ha a cél az elegancia, a kifinomultság! 

Tovább
Meglepetés születésnap szervezése

Meglepetés születésnap szervezése: tippek és ötletek

A meglepetés születésnap szervezése komoly feladattá is válhat, ha egy igazán emlékezetes, nagyszabású eseményt tervezel. Persze nem feltétlen szükséges fényűző party-ra gondolni ezestben sem, egy egyszerű meglepetés születésnapi buli megszervezése esetében is hasznodra válhatnak az alábbi ötletek, amelyekkel az évek során találkoztunk! Hiszen éttermek üzemeltetőiként, rendezvényhelyszínént megannyi szuper születésnapi és más családi, céges rendezvénynek adtunk már otthont, és vettünk részt a megszervezésében. De lássuk a legjobb ötleteket, amikkel találkoztunk, és amit Neked is javasolni tudunk! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria