Rendezvény ajánlatkérés

Meglepetés születésnap szervezése: tippek és ötletek

Meglepetés születésnap szervezése: tippek és ötletek

Meglepetés születésnapot szerveznél barátodnak, párodnak, szerettednek? Mutatjuk a legjobb tippeket, életmentő ötleteket meglepetés születésnap szervezéséhez!

A meglepetés születésnap szervezése komoly feladattá is válhat, ha egy igazán emlékezetes, nagyszabású eseményt tervezel. Persze nem feltétlen szükséges fényűző party-ra gondolni ezestben sem, egy egyszerű meglepetés születésnapi buli megszervezése esetében is hasznodra válhatnak az alábbi ötletek, amelyekkel az évek során találkoztunk! Hiszen éttermek üzemeltetőiként, rendezvényhelyszínént megannyi szuper születésnapi és más családi, céges rendezvénynek adtunk már otthont, és vettünk részt a megszervezésében. De lássuk a legjobb ötleteket, amikkel találkoztunk, és amit Neked is javasolni tudunk! 

#1 A meglepetés születésnap szervezése a meghívottak listájánál indul

Amikor rendezvényt szervezel, a legtöbb tényező a résztvevőkön múlik. nem csak a létszámukon, de életkorukon, étkezési és bulizási szokásaikon is áll vagy bukik az, hogy milyen eseményt érdemes szervezned nekik! Persze egy meglepetés születésnapi bulinál az ünnepelt az elsődleges, mégis, az első feladatot összeírni, hogy kiket szeretnél meghívni az ünnepségre. Ha a létszám legalább körülbelül meg van, már azt is látod majd, hogy milyen típusú rendezvényt érdemes kreálnod! Egy nyugodt, családias hangulatú vacsorát, netán egy buliba torkolló koccintást? 


A meghívottakat telefonon is értesítheted, de a modern kor vívmányainak megfelelően ennél is jobb ötlet lehet egy Facebook titkos csoportot létrehozni, ahol megbeszélhetitek a részleteket, közösen ötletelhettek a továbbiakon. 

 

#2 Tervezd meg a helyszínt és az időpontot! 

Ha a meghívottak körével már elkészültél, jöhet a helyszín és az időpont meghatározása! Ha viszonylag sokan terveztek részt venni a meglepetés születésnapi bulin, érdemes ezt esetleg előre egyeztetni is velük, hogy biztosan mindenkinek alkalmas legyen – mind az időpont, mind pedig a helyszín. Erre akár szavazást is indíthattok! Ha az időpont már körvonalazódni látszik, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot a kiválasztott helyszínnel, hogy nekik is alkalmas-e az általatok kinézett nap. Ha még nem találtad meg a tökéletes meglepetés születésnapi helyszínt, az alábbi form kitöltésével felveheted a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésedre a helyszínek bemutatásával! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

 

#3 Szervezzétek meg az ajándékozást! 

A legtöbb társaságban a születésnapi meglepetés party szerves része az ajándékozás, amikor az ünnepeltet elhalmozzátok mindenféle kedvességgel. Ha nem egy szűk családi/baráti körben tartott meglepetés születésnapot szervezel, érdemes egy kicsit ezt a témát is körül járni. Ilyenkor elkerülendő, hogy az ajándékok akár összegben, akár nagyságban nagy szórást mutassanak, hiszen ez kellemetlen szituációt szülhet az ajándékozók számára! Határozzatok meg közösen egy körülbelüli összeget, amely értékben válogattok! Ha igen jól ismered az ajándékozottat, akár ajándéklistát is készíthetsz, amelyet megoszthatsz a résztvevőkkel: ők pedig jelölhetik rajta, hogy melyik ajándékot kívánják ők maguk megvásárolni.

Egy másik igen népszerű, és szuper ötlet, hogy összedobtok valami nagyobbra az ünnepeltnek. Ki ne örülne egy nyaralásnak, egy hosszú hétvégének?! 


Persze, a tortáról se feledkezzetek meg!

 

#4 Meglepetés születésnap szervezése: programok és események az ünnepen

Sokféle megoldás létezik arra, hogy egy meglepetés születésnapot változatossá, eseménydússá tegyél. Persze az is megoldás, ha hagyod hogy a vendégek alakítsák a party-t, de egy nagyobb szabású meglepetés születésnapnak nem árt, ha néhány programmal, eseménnyel gondoskodsz az est menetéről. 


Az érkezés időpontját, az ajándékozást és a tortabontást mindenképp érdemes megszervezned, de különböző játékokkal, vetítéssel is kedveskedhetsz az ünnepeltnek! 

 

#5 Meglepetés születésnap: valami emlékkel

Egy igazán emlékezetes meglepetés születésnapi party-nak nem kellenek emlékek, hiszen úgyis évekig mesélitek majd azt ott töltött perceket – de azért nem árt, ha néhány fotó, egy-két élmény maradandó emlékként szolgál. Erre számos kreatív megoldás létezik: nyithatsz akár „vendégkönyvet”, amelybe a meghívottak írhatnak néhány jó szót, de nagyon kedves ötlet az is, ha 5-6 db eldobható fényképezőgépet „dobsz be” a vendégek közé, akik azt egymásnak adogatva megörökíthetik az ő kedvenc pillanataikat! Kapcsolódó

étterem buda

Étterem Buda: íme a legjobb éttermeink a budai oldalon!

Fővárosunk budai oldala megannyi izgalmat, látnivalót és gasztronómiai csodát tartogat az ide látogató turisták, és az élményeket kutató helyiek számára. Nem is csoda, hogy kis hazánk egyik legnépszerűbb kirándulóhelyévé vált a Budai Várnegyednek is otthont adó terület. Ha éppen erre jártok – legyen szó akár egy családi programról, akár egy üzleti megbeszélésről vagy csak éppen egy bevásárlókörútról – érdemes felfedezni a környéken lévő megannyi nagyszerű éttermet és vendéglátóipari egyéget. Mutatjuk a legjobb éttermeket Budán, ahol érdemes megpihenni! 

Tovább
Elegáns étterem Budapest

Elegáns étterem Budapest: ismerd meg legelegánsabb éttermeinket a fővárosban!

Különleges alkalomra keresel elegáns éttermet Budapesten? Mutatjuk, hova érdemes ellátogatnotok, ha a cél az elegancia, a kifinomultság! 

Tovább
Szülinapi ötletek

Szülinapi ötletek: így teheted felejthetetlenné szeretted születésnapját!

Közeledik az a nap, amely kicsit más mint a többi… Ha kedvesed, barátod, szeretted születésnapjára készülsz, minden bizonnyal rengeteget ötleteltél már arról, hogy mivel is lephetnéd meg ezen alkalomra – és itt bizony nem csak az ajándékra gondolunk! Hiszen a születésnap sem csak a tárgyi ajándékokról szól: sokkal inkább a „gondolt rám” érzéséről, a törődésről, és a minőségi együtt töltött időről – mert meglátod, ezeknek sokkal jobban fog örülni, mint bármilyen apróságnak! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria