Meglepetés buli szülinapra nőknek: íme a legjobb a tippek a szervezéshez!

Meglepetés buli szülinapra nőknek: íme a legjobb a tippek a szervezéshez!

Meglepetés születésnapi bulit szerveznél kedvesednek vagy legjobb barátnődnek? Mutatunk néhány hatékony tippet, amivel biztosan tökéletesre sikerül majd az alkalom!

Szülinapra, nőknek meglepetés party-t szervezni kiváló ötlet: akár a családdal, akár a baráti körrel vagy csak a csajokkal összeülni és együtt ünnepelni mindenki számára emlékezetes alkalom lesz, és ha a meglepetés tökéletesen sikerül, azt bizony életetek végéig emlegetni fogjátok majd. De hogyan állj neki a szervezésnek, ha még nem csináltál ilyet? Mutatjuk a legfontosabb lépéseket! 

#1 A meghívottak listája a szülinapi party-ra

Egy rendezvény megszervezésének – így egy születésnapi party-nak is – az első lépése mindig a létszám felmérése. Kiket szeretnél meghívni? Szűk családi kör, a legjobb barátnők, vagy az egész haveri kör? 


Persze a létszám véglegesítése még elég sok munkát kíván, mindenképp érdemes egy „első körös” felmérést végezni, hogy hány fősre tervezitek a bulit. Ha már nagyjából összeírtad a listát, vedd fel a kapcsolatot a meghívottakkal, és készítsetek egy közös, zárt titkos csoportot Facebook-on a részletek egyeztetése végett! 

 

#2 Az időpont kiválasztása a meghívottakkal együtt

Persze, máshogy is kommunikálhattok, de a csoport létrehozása nagyban leegyszerűsíti a folyamatokat. Hiszen itt rögtön fel is teheted a nagy kérdést: melyek a szóba jövő időpontok? Természetes, hogy minden társaságban vannak elengedhetetlen résztvevők, így hozzájuk – az ünnepelt legjobb barátaihoz, legfontosabb rokonaihoz – mindenképp alkalmazkodnod kell. 


Akár egy szavazással is leegyszerűsítheted a szervezést, hiszen ebből rögtön fogod látni hogy melyik választható időpont a lemegfelelőbb a többség számára! 

 

#3 A helyszín kiválasztása és lefoglalása

Ha a körülbelüli létszám és a tervezett időpont is megvan, jöhet a helyszín választás! Ha a belváros nyüzsgő forgatagába vágytok és zártkörű születésnapi party-t tervezel az ünnepeltnek, a Spíler Shanghai Secret Bar-ja tökéletes helyszínül szolgál. A Gozsdu udvarban található rendezvényhelyszínünket teljes egészében kibérelhetitek, és itt anélkül ünnepelhettek, hogy a többi vendég megzavarná nyugalmatokat. A visszafogottabb beszélgetős-party-któl a valódi vad csajos bulikig minden elfér ebben a szuper a hangulatos különteremben! 

 

#4 Ne feledkezzetek meg a tortáról és az ajándékokról sem!

Ha Te vállaltad magadra a születésnapi party megszervezését, akkor a szülinapi tortáról is Neked illik gondoskodni. Ha nagyobb létszámmal indítanátok a bulit és nem ismersz mindenkit érdemes rákérdezni az ételallergiákra, nehogy meglepetés érjen! 


Persze, az ajándékokról se feledkezz meg – még ha ez nem is feltétlen a Te dolgod. Ha a csapat hajlamos rá, akár össze is dobhattok az ünnepeltnek egy nagyobb meglepetésre, akár egy utazásra!

 

#5 Egyéb kiegészítők: programok, játékötletek, és minden, ami feldobhatja a hangulatot!

Attól függően hogy milyen hangulatú rendezvényt szerveznétek, érdemes lehet egy kicsit beszűkíteni a programokat. Ha semmilyen mérföldköveteket nem adsz meg, könnyen szétesik a party – bár van, aki azt élvezi igazán…  Mindenképp érdemes legalább a legfőbb pontokat előre kihirdetni (mint pl. a welcome drink, az ajándékozás, a tortabontás, stb.)  és ehhez a lehetőségekhez mérten tartani is magatokat! 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café