Rendezvény ajánlatkérés

Meglepetés buli szülinapra nőknek: íme a legjobb a tippek a szervezéshez!

Meglepetés buli szülinapra nőknek: íme a legjobb a tippek a szervezéshez!

Meglepetés születésnapi bulit szerveznél kedvesednek vagy legjobb barátnődnek? Mutatunk néhány hatékony tippet, amivel biztosan tökéletesre sikerül majd az alkalom!

Szülinapra, nőknek meglepetés party-t szervezni kiváló ötlet: akár a családdal, akár a baráti körrel vagy csak a csajokkal összeülni és együtt ünnepelni mindenki számára emlékezetes alkalom lesz, és ha a meglepetés tökéletesen sikerül, azt bizony életetek végéig emlegetni fogjátok majd. De hogyan állj neki a szervezésnek, ha még nem csináltál ilyet? Mutatjuk a legfontosabb lépéseket! 

#1 A meghívottak listája a szülinapi party-ra

Egy rendezvény megszervezésének – így egy születésnapi party-nak is – az első lépése mindig a létszám felmérése. Kiket szeretnél meghívni? Szűk családi kör, a legjobb barátnők, vagy az egész haveri kör? 


Persze a létszám véglegesítése még elég sok munkát kíván, mindenképp érdemes egy „első körös” felmérést végezni, hogy hány fősre tervezitek a bulit. Ha már nagyjából összeírtad a listát, vedd fel a kapcsolatot a meghívottakkal, és készítsetek egy közös, zárt titkos csoportot Facebook-on a részletek egyeztetése végett! 

 

#2 Az időpont kiválasztása a meghívottakkal együtt

Persze, máshogy is kommunikálhattok, de a csoport létrehozása nagyban leegyszerűsíti a folyamatokat. Hiszen itt rögtön fel is teheted a nagy kérdést: melyek a szóba jövő időpontok? Természetes, hogy minden társaságban vannak elengedhetetlen résztvevők, így hozzájuk – az ünnepelt legjobb barátaihoz, legfontosabb rokonaihoz – mindenképp alkalmazkodnod kell. 


Akár egy szavazással is leegyszerűsítheted a szervezést, hiszen ebből rögtön fogod látni hogy melyik választható időpont a lemegfelelőbb a többség számára! 

 

#3 A helyszín kiválasztása és lefoglalása

Ha a körülbelüli létszám és a tervezett időpont is megvan, jöhet a helyszín választás! Ha a belváros nyüzsgő forgatagába vágytok és zártkörű születésnapi party-t tervezel az ünnepeltnek, a Spíler Shanghai Secret Bar-ja tökéletes helyszínül szolgál. A Gozsdu udvarban található rendezvényhelyszínünket teljes egészében kibérelhetitek, és itt anélkül ünnepelhettek, hogy a többi vendég megzavarná nyugalmatokat. A visszafogottabb beszélgetős-party-któl a valódi vad csajos bulikig minden elfér ebben a szuper a hangulatos különteremben! 

 

#4 Ne feledkezzetek meg a tortáról és az ajándékokról sem!

Ha Te vállaltad magadra a születésnapi party megszervezését, akkor a szülinapi tortáról is Neked illik gondoskodni. Ha nagyobb létszámmal indítanátok a bulit és nem ismersz mindenkit érdemes rákérdezni az ételallergiákra, nehogy meglepetés érjen! 


Persze, az ajándékokról se feledkezz meg – még ha ez nem is feltétlen a Te dolgod. Ha a csapat hajlamos rá, akár össze is dobhattok az ünnepeltnek egy nagyobb meglepetésre, akár egy utazásra!

 

#5 Egyéb kiegészítők: programok, játékötletek, és minden, ami feldobhatja a hangulatot!

Attól függően hogy milyen hangulatú rendezvényt szerveznétek, érdemes lehet egy kicsit beszűkíteni a programokat. Ha semmilyen mérföldköveteket nem adsz meg, könnyen szétesik a party – bár van, aki azt élvezi igazán…  Mindenképp érdemes legalább a legfőbb pontokat előre kihirdetni (mint pl. a welcome drink, az ajándékozás, a tortabontás, stb.)  és ehhez a lehetőségekhez mérten tartani is magatokat! Kapcsolódó

Magyar étterem Budapesten

Magyar étterem Budapesten: ismerd meg a 21 Magyar Vendéglőt, autentikus...

A Budai Várnegyed minden kétséget kizáróan a turisták egyik kedvenc kirándulóhelye. Évről évre több ezren csodálják meg a Várfalak nyújtotta hangulatos utcákat, a megannyi látnivalót és látogatnak ide a világ minden tájáról… Úgy véljük azonban, hogy ez a különleges hely Neked, magyarnak is nagyszerű lehetőségeket tartogat! Éppen ezért a megannyi turistáknak szóló étterem mellé megálmodtuk a 21 Magyar Vendéglőt, ami kifejezetten a hazai célközönséget szólítja meg. Magyar étterem, klisék és túlzások nélkül, pont, ahogy mi szeretjük! 

Tovább
Teraszos étterem Budapesten

Teraszos étterem Budapesten: mutatjuk, hova érdemes kiülni idén nyáron!

Legyen szó akár egy baráti beszélgetésről, akár egy családi összejövetelről vagy egy kettesben elköltött romantikus ebédről vagy vacsoráról, a nyári hónapokban egy teraszos étterem a legjobb választás Budapesten. A szikrázó napsütésben, vagy a lemenő nap aranyló fényében és a friss levegőn minden falat jobban esik, és minden ital frissítőbbnek hat. Ha Ti is éppen egy ilyen eseményre készültök és beülnétek egy teraszos étterembe Budapesten, érdemes megismernetek a legjobb helyeinket a fővárosban! 

Tovább
Szülinapra férfiaknak

Szülinapra férfiaknak? Mutatjuk a legjobb meglepetés party receptjét, ha...

Szülinapra, férfiaknak… Ha idén a klasszikus tusfürdő készletnél egy kicsit kreatívabb lennél, érdemes nem csak tárgyi ajándékokban gondolkodni! Egy meglepetés party a haverokkal vagy a családdal életre szóló élmény lehet, és bizony sok esetben ez sokkal jobb választás mint egy tárgyi ajándék, főleg, ha nincs igazán személyre szabott ötleted. De mi is kell egy felejthetetlen szülinapi bulihoz, ha férfi az ünnepelt? Mutatjuk a legjobb tippjeinket! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria